Bucurii de sept-oct 2006 (151)
Raspunsuri - Pagina 16
xandrutza_76 spune:
Buna dimi! Va astept la 
Lilina, gata shopping-ul?
Elenia, si Narcisa mai papa usturoi, dar si ceapa; foarte mult i-a placut usturoiul verde.
Cris, mi-ai adus aminte de gustul de biscuiti cu mere rase 
xandrutza_76 spune:
Sandra, la multi ani! Iti doresc multa sanatate, fericire, impliniri si realizari frumoase, pe toate planurile!

Flori pentru tine.
anangel_lexi spune:
La multi ani fericiti, Sandra, multa sanatate si fericire alaturi de puiuta ta scumpa si frumoasa!

Eu sunt racita cobza, abia ma mai misc, noroc ca sotul meu se simte mai bine. Maria inca nu da semne de raceala.
toate Bucuriile si mamicile, nu ma mai lasa fii-mea sa stau...
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
lilina spune:
Sandraaaa, www.mimifroufrou.com/scentedsalamander/i/Roses.jpg" target="_blank">La multi aaaaani
sa fii sanatoasa si sa ai parte de noroc si www.48longstems.com/images/Red%20Roses%20200-b.jpg" target="_blank">fericire
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
CristinaGoji spune:
La multi ani Sandra! Sanatate si multa voie buna!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
GETY spune:
Maria a iesit cu sotzul afara si eu ma relaxez un pic. ![]()
Maria e bine, am scapat de ce a avut sau a incercat sa aiba.
Mai am preparat pentru o tura de aerosoli pt. diseara.
Elenia, atata vreme cat il creste sanatos, stai fara grija. Sunt sigura ca mama ta ii da bombonelele de ciocolata dupa ce mananca. Cel putin asa face maica-mea: intai mancare si apoi desert. Nu mancare, nu desert!
In perioada asta cat n-o duc la cresa, sta cu mama acasa si stau fara grija la servici cand stiu ca e pe maini bune.![]()
De usturoi ce sa zic? Eu i-am facut un sos cu carnita, ceapa, usturoi, rosie si un pic de bulion si a mancat. Poate-i place cum suna cuvintul, nu cred ca l-ar papa crud, nu?
Lexi, multa sanatate!
Stai departe de fetita, n-o lasa mult prin preajma ta.
Xandrutza si eu ma gandeam la un laptop pentru Maria, dar ma tenteaza si o motorizata.
Imi poti scrie ce "face" laptop-ul? L-ai luat de la Carrefour sau de pe net?
Asa creste Maria Diana
anangel_lexi spune:
Gety, eu as sta departe de ea dar nu sta ea departe de mine
Imi simte lipsa in timpul saptamanii asa ca in week-end se lipeste de mine.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
alinamoro spune:
La multi ani Sandra!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
xandrutza_76 spune:
Lexi, multa sanatate!
Gety, laptopul pe care l-am luat e bilingv, are 34 de functii, printre care jocuri de memorie, jocuri cu litere, cifre si sunete; sunt nivele complicate pentru varsta Narcisei, dar sunt si cateva accesibile, de recunoastere a semnelor grafice, de redare a sunetelor, de pronuntie... Puteam lua ceva mai simplu, dar ne-a placut asta, am dat 110 lei, cam cu 30-40 lei mai ieftin decat ce am vazut pe net. Asta e pentru 3 ani+ dar cred ca o sa-i capeteze atentia, mai ales ca si "vorbeste"...
Laptopuri ieftine gasesti si in Carrefour, pe alese.

LA MULTI ANI, SANDRA!