Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 15
madalina28 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laura_dimitris
Wow !!! Ce mare si frumoasa este sofia !!! Am savurat fiecare poza in parte ! V-ati distrat super bine!!! Bine te-ai intors! Vei veni la petrecerea de 1 an a bebeilor nostri ce va avea loc pe 21 februarie ? Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
Da normal ca vom veni daca e pe 21.02,pozele din calatorie nu le-am pus inca noi am ajun acasa pe la 23 aseara si inca desfac bagaje .........

Madalina
de
Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
danybv spune:
fetelor am mare nevoie de ajutor pentru cineva
Cele care ati nascut la Bucuresti s-au Craiova , as vrea sa-mi ziceti si mie un dr bun ginecolog dar care sa nu fie foarte foarte foarte scump , astept raspuns pe PM , va multumesc 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Ellenuta spune:
laurici eu i-am dat pangasius dar nu il papa cu placere .. clar nu seamana cu ma-sa si cu ta-su in aceasta privinta .. noi suntem disperati dupa peste .. prajit, saramura, plachie .. 
stiu ca si salau si pastrav poti la la bebelusi.
uite ce am gasit pe net
MENIU 8 LUNI
peste pe la 8 luni - salau; fiert, dezosat, amestecat in piure
de cartof sau morcov, sau doar in supa de legume.
- salau, pastrav, stiuca, cod, merluciu- sunt considerati pesti slabi, si se pot da de 2-3 ori pe saptamana, in restul zilelor se da carne de pasare, vita, ficat si ou. Si se tot schimba, o saptamana 2 zile ou, 3 carne, 1 peste, 1 ficatul....
Pestele se poate fierbe sau prepara la cuptor in folie de aluminiu. Prajit doar la copii peste 2 ani.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab La intrebarea cu pestele nu am raspuns pt ca inca nu i-am dat si nici nu stiu cum sa i-l dau. Mada am tras cu ochiu si eu la pozicile voastre. Piticuta intre pitici a fost super poza. Ereena repede sa va faceti bine sa nu ia si Matei. ![]() RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 10 LUNI ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL |
Stiu!
Nici eu nu raspund la toate mesajele. Mai ales la cele la care ar trebui sa raspund "nu stiu"
, nu am timp sa vad toate fotografiile...sau, le vad si nu mai am timp sa comentez...Of, imi dau seama cat de usor poti sa superi pe cineva cu un cuvant, cu un raspuns...
sa nu te superi!!! Te roooog !!!!Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ginnette spune:
Neata fetelor,
In primul rand, cate-un
si-o
fetlor care au intrebat de mine: LauriciD, Danybv, Ramo, Ceska, Ancab si mii de scuze dak am uitat pe cineva.
LauriciD, poti sa ma "deranjezi" oricand, stii ca-mi face placere
.
Am citit in diagonala:
Anca sper ca sotul e mai bine cu degetul; si felicitari Stefan, pt dintzsorul nr. 5!
Ramo, ce se distreaza Razvi, 'ascunzandu-se' sub bluza; si imi place ca mai are putin si-o sa mearga singur. Bravo!
Si felicitari Andrei(de LalaD) pentru prima ora de matematica; e clar, pentru mine, este on copil precoce (dak il mai si compar cu buburuza.... nu mai zic nimik)
Am citit "intzepaturile" dintre Silvia si Venera; pacat ca se-ajunge aici; spunea cineva (scuze ca am uitat
) ca mai bine ne-am gandi de 2 ori inainte de a scrie; cuvintele nu le mai putem sterge.
Noi nu prea avem cu ce sa ne laudam; in afara de "defilarea" pe care o practica dimineata (cu mama) si seara (cu mine), alte noutati n-avem.
(desper pb mele nu discut - nu este nici locul nici momentul potrivit; vreau doar sa va multumesc ca v-ati gandit la mine)
Sper sa m-adun si sa fiu mai "activa".
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:
stancutza da, acolo voi merge, la cabinetul de care vorbeam. au un nutritionist ff bun si iti da curaj .. te face sa vrei slabesti si sa te tii de treaba .. te incurajeaza dar te si mustreaza cand vede ca nu te tii de dieta .. e super, imi place tare tipa.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
laura_dimitris spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui madalina28
Da normal ca vom veni daca e pe 21.02,pozele din calatorie nu le-am pus inca noi am ajun acasa pe la 23 aseara si inca desfac bagaje ......... ![]() Madalina de Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti... www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
eu am identificat niste poze in albumul tau ca fiind facute la munte!
Sa ne pui si comentarii daca ai timp !!! sa stim unde a fost facuta poza.
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
ramonab spune:
Roxi ma bucur ca ai intrat sa ne saluti.
Sper sa se termine repede problemele tale si sa nu uiti ca suntem alaturi de tine cu orice ai nevoie.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Neata fetelor, In primul rand, cate-un si-o fetlor care au intrebat de mine: LauriciD, Danybv, Ramo, Ceska, Ancab si mii de scuze dak am uitat pe cineva.LauriciD, poti sa ma "deranjezi" oricand, stii ca-mi face placere .Am citit in diagonala: Anca sper ca sotul e mai bine cu degetul; si felicitari Stefan, pt dintzsorul nr. 5! Ramo, ce se distreaza Razvi, 'ascunzandu-se' sub bluza; si imi place ca mai are putin si-o sa mearga singur. Bravo! Si felicitari Andrei(de LalaD) pentru prima ora de matematica; e clar, pentru mine, este on copil precoce (dak il mai si compar cu buburuza.... nu mai zic nimik) Am citit "intzepaturile" dintre Silvia si Venera; pacat ca se-ajunge aici; spunea cineva (scuze ca am uitat ) ca mai bine ne-am gandi de 2 ori inainte de a scrie; cuvintele nu le mai putem sterge. Noi nu prea avem cu ce sa ne laudam; in afara de "defilarea" pe care o practica dimineata (cu mama) si seara (cu mine), alte noutati n-avem. (desper pb mele nu discut - nu este nici locul nici momentul potrivit; vreau doar sa va multumesc ca v-ati gandit la mine) Sper sa m-adun si sa fiu mai "activa". Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
bine ca ai aparut si esti bine!ce mai face buburuza? te mai "verifica" in timpul noptii daca te trezesti repede cand iti da "mesaj" prin interfon
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
creata2008 spune:
Dragele mele,
Imi pare rau ca s-a ajuns aici. Dar asta este! Pentru noi este un capat de drum.
Si, ca sa fie clar, nu sunt obosita (cu toate ca Mariuca ne-a tinut in plans pana la 3 dimineata), am gandit de 2 ori inainte sa ma apuc sa compun mesajul, plus ca il si voi reciti inainte sa il trimit.
Daca s-a ajuns ca de la un simplu mesaj in care spuneam ca ii citesc Mariucai, sa fiu luata peste picior - si mai mult de-atat, daca m-ar fi luat numai pe mine peste picior era una, dar Ven s-a luat de copilul meu - eu cred ca este timpul si momentul prielnic sa ma retrag. De data asta cu totul, nu datorita imprejurarilor.
Daca s-a ajuns ca Ereena sa ne faca cu ou si cu otet ca o deranjam pe Dana sa comande masa, cand ea are atatea probleme, iar ea este prima pe lista celor doritoare de masa, iarasi e cazul sa ma retrag.
Prefer sa imi petrec timpul facand multe alte lucruri, decat sa citesc rautati absolut gratuite de la niste STRAINE. Si pun accent pe straine. Din pacate, Ven si Ereena, nu sunteti decat niste straine, cu care, pentru o anumita perioada de timp, am avut ceva in comun.
Normal ca voi mai intra zilele astea, pentru ca trebuie sa rezolvam cu partea logistica legata de masute, si trebuie sa fiu online, dar in mintea si sufletul meu am pus punct.
Va multumesc enorm pentru tot timpul pe care l-am avut alaturi de voi, pentru faptul ca ati impartasit cu mine bucuriile si tristetile voastre, iar eu, de asemenea, ca am avut un "umar" virtual pe care sa plang sau cu care sa impart micile sau marile bucurii ale vietii.
Va strang in brate!
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona