Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 14
stancutza spune:
Neata zuzici!
Mai, mai, cate suparari, cate replici taiose, cate orgolii ranite...of, of... vreti sa ma supar si eu, sa imi iau jucariile si sa plec? :-)))))))))
Acum serios, eu SUNT CONVINSA ca orice diferend de opinie poate fi rezolvat si pe un ton mai calm, fara sa sarim ca arse. Zau asa, depinde de noi TOATE sa pastram acest spatiu virtual primitor, asa cum il stim de un an jumate sau mai mult. Ca sa ne faca in continuare placere tuturor sa intram, nu?
Cati draguta,
, nu m-am suparat absolut deloc! La momentul respectiv am avut si eu o mica dilema referitoare la modul in care trebuie sa abordez problema cu bona. Era prima oara cand gresea cu ceva. Am stat si m-am gandit atunci (am avut putin timp pana sa ajung acasa, si stiam deja ca Sofia e ok), si am ajuns la concluzia pe care am expus-o. Si Raly a spus frumos ce a spus. Odata ce ii incredintezi copilul bonei, o faci cu incredere, asa cum ai face si daca il lasi cu ceva din familie, sau la gradi.
Ieri am iesit cu Sofia pe ploaie, i-a placut foarte mult chiar daca avea fetisoara uda de stropi. Cand o mai verificam pe sub gluguta, era toata un zambet. Puiuta mea vesela :-)
Dar azi noapte s-a trezit din nou. Ora de trezire vad ca e cam 12-1. O fi deja un reflex? N-as vrea... Poate da sa ii iasa si al 4-lea dintisor. Uf, tare se mai moscaie...
Elle, spor cu dieta si tratamentul de slabit, te duci la centrul al carui link ni l-ai dat?
E ok cum ii dai Evitei, mai intai bibe si pe urma titi, daca cresti cantitatea treptat poate n-o sa mai vrea titi.
Eu inca nu ma simt pregatita sa o intarc pe Sofia. Cand vin de la serviciu abia astept sa o alaptez. Si, coincidenta sau nu, si ea papa cu drag si spor atunci (la ora 4, 4 jumate adica). Dar pe la un an o sa fac si eu miscarea, poate putin mai inainte.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
laura_dimitris spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui cati_magureanu ...Feteloooor! Ce aveti? Si-a bagat necuratu' coada la noi la club? Please..nu mai sariti, maaa, cu replici taioase..ca uite asa degenereaza in certuri..Stiu ca, pana la urma, fiecare are dreptul sa spuna ce vrea, ca vrem - nu vrem ne mai calcam pe coada una pe alta (asa-i unde-s multe femei), dar hai maaa...noi eram asa de misto, ca grup...de un timp incoace nu stiu...se intampla ceva...Nu este pacat ca, atunci cand va veti intalni, sa nu va vorbiti, sau sa va evitati? Chiar acum vreo 3 saptamani ma gandeam, ca ce misto este ca a trecut mai mult de un an si inca suntem impreuna aici...multe dintre voi va si cunoasteti personal...s-au legat chiar prietenii frumoase...Acum nu sariti si la mine..ca eu vrusei sa fiu pacifista doar! Bravo Evitaaa! Ce ma bucur sa o vad mergand! Puturoselul meu inca nu serveste singur! I-am luat si noi o jucarie (un fel de geanta postasului) si am murit de ras ca nici nu l-am pus bine in pozitie de start ca luat-o, frate, la picior cu o vitezaaaa...cu mers cracanat...era mortal! M-am amuzat si cu Razvi, smecherasul! Ce haios este..Si Matei adora jocul asta de-a ascunselea...Isi pune in cap patura, perna si sta nemiscat sa vin eu sa-i fac Bau! Stancutz, sa nu ma intelegi gresit...sper ca nu te-am suparat! Eu am zis ca asta ar fi fost, cred, primul meu impuls! Imi dau seama ca, biata femeie, era terminata, dar eu, personal, fiind un pic cam impulsiva, probabil ca n-as fi rezistat sa nu-i zic ceva (totusi din mici neatentii se pot intampla tragedii mari)..Bine, ca mi-ar fi trecut dupa, cand as fi vazut ca totul este ok....Si mama mea, daca era, tot cred ca o certam, de disperata ce as fi fost! Si sotul, saracul, si le mai incaseaza, cateodata, cand se mai intampla sa fie Matei cu el si sa se loveasca sau ceva...Iar cand este cu mine, si se intampla ceva rau, te asigur ca ma balacaresc singura! La multe lunitze clopoteilor sarbatoriti! Tre' sa mai pun si eu niste poze! Mami de Matei (13 ianuarie 2008)SUFLET DRAG www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA! Intr-o zi de 13... www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
Si eu zic la fel ca tine !!!! Chiar nu este cazul si nu avem de ce sa ne suparam intre noi !!!! Tare ce ma doare cand vad ca se intampla asta !!!
Of!
In alta ordine de idei... ma bucur mult ca ne dai vesti de tine! Hai ca avem aceleasi idei, simtim la fel... o sa fim doua cuscre ce se inteleg bine !

Am vazut fotografii cu frumosul meu ginere cu "masinaria" de mers !!
lung si apasat pe el de frumos!Cum mai stai cu somnul ?
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
anca.b spune:

LA MULTE LUNITZE, SONIA! 

Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Ereena spune:
laura,laura , eu am incercat la matei salau si pastrav. lui oricum nu ii place peste . dar o sa mai incerc. stiu ca se mai da pangasius si merluciu. in principiu trebuie sa fie un peste slab. somn, stiuca , cred ca sunt mai grasi....![]()
MATEI
Primul
5.10.2008
Al doilea
22.10.2008
MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui EliaElia Buna dimineata, Felicitari sarbatoritilor zilei si desigur bebeilor care au facut progrese in domeniul mersului, vorbitului si al dintilor, am vazut ca sunt multi! Mie imi place foarte mult sa citesc despre cum va educati voi copilasii, in final fiecare isi creste copilul cum vrea dar poate imprumutam si din ideile altora, eu cel putin am "furat" multe idei de pe aici. Daca ne ironizam unele pe altele, unele mamici vor renunta sa mai povesteasca si pierderea va fi a tuturor. Pentru fanele habarnam, sa stiti ca e si online, cu poze cu tot, http://habarnam.ro/habarnam/cap:1/. Eu asociez cartea asta cu pufarinele. Eu i-am citit fetitei mele de la 2 luni, Nu ii citesc la ore fixe, adica nu avem un program, in functie de dispozitie (si a mea si a ei). Camelia si Laura (06.02.2008) |
Eu nu auzisem de "habarnam" pana acum...
Am citit putin pe site-ul dat de tine si pare super misto!
Imi voi scoate la imprimanta si sigur le voi citi Cel putin dimitris va fi foarte fericit!
Lui dimitris i-am citit de mic si ii place la nebunie !
Am incercat si cu eleni..
Ea nu are rabdarea necesara sa stea macar un minut nemiscata ...
pentru pontul cu site-ul inline!Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui madalina28 Hello zuzici!Va mai amintiti si de noi?Nu am apucat sa citesc din urma decat 2pag,noi am fost plecate intr-o minivacanta prin tari straine care ne-a priit de minune,am fost si prin SatuMare,Cluj,Oradea dar prin trecere si nu am avut nici un nr de tel al zuzelor de pe acolo,am intrat doar sa va salut sper ca toti clopoteii sunt bine sanatosi cand ne dezmeticim va pun poze cu fetita "capritzoi". Madalina de Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti... www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
Wow !!! Ce mare si frumoasa este sofia !!!
Am savurat fiecare poza in parte ! V-ati distrat super bine!!!
edit : http://good-times.webshots.com/photo/2546515540102223629OgYvGY
ce ochi minunati
Bine te-ai intors!
Vei veni la petrecerea de 1 an a bebeilor nostri ce va avea loc pe 21 februarie ?
si Eleni - 05.02.2008
ramonab spune:
CatiM acu vazui si eu pozele.E un frumusel mare, am vazut si filmuletu, l-am vazut si ca stie sa faca spagatu
., si mi-a placut mult omul de zapada.Caiula ca si aceea alba avem si noi doar ca e albastra.Il poti vedea la semnatura, sunt cateva poze proaspete.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui Ereena www.youtube.com/watch?v=d8mMqf5wY8A" target="_blank">neata,zuze buburuze noi suntem in carantina, vad ca il ia gripa si pe sot, eu sunt cobza, tusesc, matei e putin mai bine,sper sa nu il afecteze ca suntem noi raciti. intru mai tarziu sa va citesc. MATEIPrimul 5.10.2008Al doilea 22.10.2008MATEI LA 9 LUNI PITICUL URIAS |
Of. sanatate multa!
baga ceaiuri la greu si mie imi trece foarte repede raceala cu coldrex hot rem...
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
Gata! La Zi!
Buna dimineataaa
!!!
Ellenutza, succes cu dieta ! Te vei simti super bine mai ales ca vei face si tratamentul acela de rasfat..

Roxanici,Ema.... unde suntei fetelor ?????
Da-ti un semn de viata daca ne cititi ca altminteri pun mana pe telefon si va deranjez
!!!
si Eleni - 05.02.2008
ramonab spune:
La intrebarea cu pestele nu am raspuns pt ca inca nu i-am dat si nici nu stiu cum sa i-l dau.
Mada am tras cu ochiu si eu la pozicile voastre. Piticuta intre pitici a fost super poza.
Ereena repede sa va faceti bine sa nu ia si Matei.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

...Feteloooor! Ce aveti? Si-a bagat necuratu' coada la noi la club? Please..nu mai sariti, maaa, cu replici taioase..ca uite asa degenereaza in certuri..Stiu ca, pana la urma, fiecare are dreptul sa spuna ce vrea, ca vrem - nu vrem ne mai calcam pe coada una pe alta (asa-i unde-s multe femei), dar hai maaa...noi eram asa de misto, ca grup...de un timp incoace nu stiu...se intampla ceva...Nu este pacat ca, atunci cand va veti intalni, sa nu va vorbiti, sau sa va evitati? Chiar acum vreo 3 saptamani ma gandeam, ca ce misto este ca a trecut mai mult de un an si inca suntem impreuna aici...multe dintre voi va si cunoasteti personal...s-au legat chiar prietenii frumoase...
Matei (13 ianuarie 2008)