Dura lex sed lex(Clubul Juristilor)(17)
Raspunsuri - Pagina 17
angelapriboi spune:
Kriss si Stefi a mea a luat varicela anul trecut exact in aceasta perioada.A avut Sergiu la inceputul lui decembrie si apoi a luat si Stefi.
Vai si mi-a facut niste bube urate si peste tot.trebuie sa-i dai tot timpul ceva de facut ca sa nu se scarpine.
Dureaza cam 3 saptamani pana incep sa se vindece bubitele.si cam 5 saptamani pana dispar de tot
LoraG76 spune:
'Neata!
Kriss, multa sanatate Alessiei! 
Angela, Eva, bafta copiilor la serbare! Sa ne povestiti cum a fost! Iustina are maine.
O zi buna!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
'Neata!
Vin si eu in fuga la o cafea, ca am multa treaba!
O zi buna va doresc!
Lora, mami de Iustina
eva03 spune:
Buna ziua!
Si eu la cafeluta cu intarziere!
Lora, mult succes Iustinei la serbare!
O zi buna!
angelapriboi spune:
va invit la o cafeluta.Am uitat sa va povestesc cum a fost la serbare.
A fost foarte frumos,au interpretat scena nasterii Domnului si au fost frumos imbracati si au recitat foarte frumos.
Pacat ca nu au sala de serbari si au facut in clasa in care invata si a fost foarte cald,iar o fetita a fost la un pas de lesin.
Lora cum a fost la Iustina?
martie spune:
Neata! Azi am si eu serbarea Sarei, e la gradi germana, abia astept sa vad ce poezii o sa spuna. Cateodata zice acasa o poezie in germana de 5 strofe si, cand o intreb ce inseamna zice: "Nimic!", habar nu are despre ce povesteste
.
Ieri am batut magazinele sa-i ia si lui Bebi o rochita, am gasit ceva cat de cat dragut la Z, la Debenhams - unde credeam ca umbla cainii cu covrigi in coada, niste porcarii...la niste preturi...In fine, am cheltuit o groaza de bani pe 3 lulele, cand am ajuns acasa ma miram ce-am facut cu banii.
Sunt si obosita rupta, de la curatenie, mi-a luat curtea 2 zile full, prin garaj e cam jale (inca), am mainile - varza. Am legat niste trandafiri urcatori care-mi intrau in ochi si mi-am agatat si rupt geaca in ei etc.
Cireasa de pe tort, azi noapte a dat Bebi intr-o diaree de nu se exista, a tinut-o numai intr-un vomitat.
Poate oi reusi si eu sa dorm un pic pana la serbare ca altfel mor. Si n-am facut nici cumparaturile pt. cozonac - alea, nici zahar nu am in casa..
O sa arat de Craciun ca o stafie. Voi cu ce va laudati fetelor?
angelapriboi spune:
Martie imi pare rau sa aud ca i-a fost rau lui Bebi.
Ai grija de tine si de ea si lasa cozonacul ca mai e pana la Craciun.
iti poti trimite sotul noaptea la Real ca e deschis non stop si iti poate face el cumparaturile.
Cat despre Sara o s avezi intr-un an de zile cata germana o sa stie.
LoraG76 spune:
Salutare!
Scuze ca din lipsa de timp n-am cum povesti f. multe, a fost super la serbare, niste copiluti tare dragalasi imbracati frumos tare, si-au spus fiecare rolurile, au cantat, au dansat hora...sa-i fi vazut cum bateau din picioare!!!! A fost fain si ca s-a facut intr-o sala de spectacole, cu un fel de scena si nu a fost inghesuiala defel.
Va pup pe toate!
Revin cu poze:
http://good-times.webshots.com/album/569269432okmbiS
Lora, mami de Iustina