Dura lex sed lex(Clubul Juristilor)(17)
Raspunsuri - Pagina 18
angelapriboi spune:
Iustina a fost o adevarata Printesa.Este foarte frumoasa.Sa va traiasca si va bucurati de ea.
LoraG76 spune:
'Neata!
Haideti la o cafea!
Angela, multumim! Sa-ti traiasca si tie puii! 
O zi buna!
P.S.: Kriss, cum se simte Alessia?
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
angelapriboi spune:
Lora multumim pentru cafeluta.
Kriss ai vazut ce tam tam este cu admiterea in Barou la Iasi?
kriss79 spune:
salutare
Angela,nu, nu am mai urmarit subiectul..prietena mea care a dat prob nu a luat, ca nu a mai dat nici un semn, iar miercuri avea avion din buc pt. italia..
insa e bine ca au mai ponderat admiterea, prea se intra pe banda rulanta..pai incepand din 2002 cand am dat eu, primul an cand s-a dat la iasi intrau intr-o serie vreo suta si ceva..adica toti cei inscrisi, cu mici exceptii(2,3 pers maxim)..asa s-a ajuns la un nr f mare de av,prea multi pt. Iasi.de altfel acum cica suntem al 2 lea pe tara ca nr.de av..
Alessia e mai bine, au inceput sa dea inapoi putin bubitele..dar tot se scarpina saracuta..are si pe pleoapa si i s-a umflat putin..nu pot sa o dau acolo cu spirt sau pasta calamine..noaptea asta a dormit bine, nu a mai facut febra si a dormit pana dim..
Martie,imi pare rau ca i-a fost rau lui Bebi.sper ca acum e bine.
Lora, inca nu am apucat sa vad pozele de la serbare..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
martie spune:
Lora, minunata serbarea voastra, ce costume, ce printese, sala de spectacole, ei pe scena, m-ai lasat masca, i-am zis si sotului!
La noi a fost frumos, s-a chinuit Sara sa zica o poezioara in germana, asa de tare, ca la sfarsit au urmat niste ropote de aplauze, saraca... ceva, in genul... ufff, in sfarsit!![]()
Dar am stat in picioare din lipsa de locuri, aveam si tocuri, ce n-am mai purtat de cand eram gravida cu Sara - deci va dati seama... Si o caldura, 60 de grade, noroc ca aveam o cola la mine, ca altfel ma lesinam pe-acolo. Oricum, frumos...
Kriss, bine ca e fata mai bine, Bebi tot asa diaree are, rau de tot, dar are o stare generala buna, macar atat, am trecut-o pe Sumetrolim si orez fiert gol-golut ca deja mie- e cam frica. Sunt patita cu Sara cand am ajuns sa ne internam in spital de la o chestie de genul asta.
Oricum, acum sunt amandoua acasa in vacanta, de maine incep cu ele program de distractii, sa vedem ce facem..
Eva, cu ce te mai lauzi?![]()
Angela, se vede ca te pregatesti de un mare examen...analizezei tot, asa eram si eu. Acum, pana dupa sarbatori, nici nu vreau sa aud, desi, seara, cand ma bag in pat, ma gandesc numai la barem, subiecte etc. Involuntar, pur si simplu imi vin in minte.
LoraG76 spune:
'Neata!
Haideti la o cafea!
Martie, multumim! Sunt sigura ca si la voi a fost f. frumos si Sara a fost o adevarata printesa! Si la noi anul trecut a fost inghesuiala mare, copiii au plans...mare nebuneala, asa ca anul asta am hotarat sa nu mai facem serbarea in gradinita sub nicio forma. Si avem noroc ca una din mame lucreaza la firma care are sala de spectacole si nu platim nimic, e si incalzita, si ornata...
A, ieri la engleza la serbare am stat si noi in picioare tocmai ca altfel nu se vedea nimic, dar a iesit f. frumos. A cantat la un moment dat o fetita de vreo 8-9 ani melodia din Anastasia, Once upon a december, live...ceva extraordinar...era o liniste...ne-a impresionat pe toti. Luni avem Mos Craciun la serviciu si atunci o sa stea copiii de vorba cu el "pe indelete", cum se zice..
Abia asteptam!
Kriss, m-am uitat pe pozele voastre noi...a mai crescut Alessia, e o dulce! 
Ce mai face? Cum se simte? Mai are rabdare sa stea in casa? Multa sanatate!
Va pup si va doresc un week-end placut!
P.S.: Eva, cum a fost la Claudiu la serbare?
Lora, mami de Iustina
LoraG76 spune:
Salutare!
Ce faceti? Presupun ca framantati aluatul pentru cozonaci...![]()
Noi suntem bine, a fost iarasi Mosul pe la noi...deja cred ca nu o mai impresioneaza cu nimic prezenta lui pe fie-mea...ce-i prea mult, strica...
Noapte buna!
Lora, mami de Iustina
LoraG76 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131094
Lora, mami de Iustina
kriss79 spune:
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
angelapriboi spune:
Dragele mele am lucrat la foc continuu ,am avut de terminat actele pentru o crestere de capital,iar acasa copiii m-au luat de noual.Dar uite ca am terminat.Astazi si maine mai lejer.O sa fac in seara asta niste carnati si maine sarmalute si placinta cu branza pe care am sa o bag la cuptor joi dimineata.
Nu fac multe pregatiri pentru ca pe 26 plec la mama.
Examenul pentru magistratura ,dupa cum vad o sa fie in aprilie ca si anul trecut.
La sfarsitul lui ianuarei intru in concediu si ma apuc serios de invatat.
Va pup