Dura lex sed lex(Clubul Juristilor)(17)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

La Bucuresti din 1100 au picat 669?????

Enorm ,enorm ,enorm!!!
Kriss http://www.ziuadeiasi.com.ro/ziua_eveniment/3498-Jale-admiterea-Baroul-Avocai-promovabilitate-198.html

Mergi la inceput

Buna dimineata ,

Va invit la o cafeluta buna,buna,buna.
Noi astazi avem serbare la scoala ,iar Sergiu are rolul Sfantului Gavril.
I-am facut o pelerina alba si i-am cumparat aripi de inger.
CE liniste e !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna dimineata!
Multumim pentru cafeluta.
Astazi nu am nimic si o sa stau sa mai invat, daca nu intervine ceva intre timp...
Noi avem serbarea pe 18. Ieri trebuia sa ducem la gradi pachetul cu cadoul pentru copil. L-am rugat pe tatal meu sa ii cumpere o jucarie. Cand a venit cu ea am remarcat ca era una pe care o avea, asa ca a trebuit sa alerg sa procur alta.

In privinta rezultatelor la examenul de admitere, pot spune ca ma asteptam. Daca va uitati pe site-ul UNBR veti remarca faptul ca aceasta perfectionare si ridicare a nivelul profesional al avocatilor este impusa de catre Comunitatea europeana. Asta este. Sa vezi si la definitivat ce va mai fi!

Am si eu rugamintea, daca aflati subiectele sa le afisati si aici, de curiozitate. Eu nu am reusit sa le gasesc. Multumesc anticipat.

Un si o pentru fiecare!

Mergi la inceput

A, da, si voiam sa fac un comentariu pentru Iasi...
Din ce am mai citit si eu, intr-adevar, se pare ca s-a intamplat ceva cu subiectele de la penal. De fapt, este evident, avand in vedere faptul ca persoane care au luat note aproape maxime la celelalte materii obtin 4 la penal. Nu cred ca cineva ar neglija in asa hal materia de penal, avand in vedere ca, dupa mine, este si cea mai logica si usoara.

Mergi la inceput

Ceva s-a intamplat peste tot .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciiasi spune:

salutare
Mie mi-a facut fata varicela asa ca sunt cam consemnata la domiciliu pana la Craciun..si duminica treb sa mergem la o serbare de mos craciun..asta e! se pare ca a luat-o de la socrul meu care tocmai i-a trecut zona zoster..nu stiam insa ca au aceeasi tulpina, acelasi virus..asta e de acum..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

eu eram..am uitat sa ma deloghez de pe celalalt user..scuze

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

GUVERNUL ROMĀNIEI

Ordonan#355;#259; de urgen#355;#259;
pentru modificarea #351;i completarea Legii nr.51/1995 pentru organizarea #351;i exercitarea profesiei de avocat

Avānd īn vedere Ordonan#355;a de urgen#355;#259; a Guvernului nr.51/2008 privind ajutorul public judiciar care transpune Directiva Consiliului Uniunii Europene 2003/8/CE privind īmbun#259;t#259;#355;irea accesului la justi#355;ie īn cazul litigiilor transfrontaliere, prin stabilirea de reguli minimale comune referitoare la asisten#355;a judiciar#259; acordat#259; īn cadrul acestor categorii de cauze,
Luānd īn considerare faptul c#259; prevederile art.23 #351;i art.35 alin.(2) din Ordonan#355;a de urgen#355;#259; a Guvernului nr.51/2008, potrivit c#259;rora acordarea ajutorului public judiciar sub forma asisten#355;ei prin avocat judiciare sau extrajudiciare se va realiza īn condi#355;iile prev#259;zute de Legea nr.51/1995,
Avānd īn vedere c#259;, la momentul actual, īn lipsa reglement#259;rii condi#355;iilor de acordare a ajutorului public judiciar sub forma asisten#355;ei prin avocat, judiciare sau extrajudiciare, destinatarii reglement#259;rii (cet#259;#355;eni romāni, cet#259;#355;eni din statele membre ale Uniunii Europene, cet#259;#355;eni str#259;ini #351;i apatrizi) nu au acces īn mod eficient la aceast#259; form#259; de asisten#355;#259;, acest lucru fiind de natur#259; a afecta accesul acestora la justi#355;ie,
Avānd īn vedere c#259; organizarea eficient#259; a profesiei de avocat reprezint#259; o premis#259; pentru asigurarea unei asisten#355;e juridice de calitate #351;i, implicit, a unei asisten#355;e judiciare de un nivel optim,
#354;inānd cont c#259; organizarea activit#259;#355;ii de acordare a ajutorului public judiciar, īn orice form#259;, face parte din m#259;surile de asigurare a standardelor minime pentru ca sistemul de asisten#355;#259; judiciar#259; s#259; fie considerat ca asigurānd un acces efectiv la justi#355;ie cet#259;#355;enilor statelor membre ale Uniunii Europene, iar īntārzierea īn organizarea acestui sistem poate avea consecin#355;e grave cu privire la eficien#355;a #351;i operativitatea acord#259;rii asisten#355;ei, atāt pentru cet#259;#355;enii romāni, cāt #351;i pentru cet#259;#355;enii din celelalte state membre ale Uniunii Europene,
Luānd īn considerare faptul c#259; asigurarea asisten#355;ei prin avocat, ca form#259; a ajutorului public judiciar, reclam#259; necesitatea sporirii competen#355;ei profesionale a avoca#355;ilor, īmbun#259;t#259;#355;irea procedurilor de selec#355;ie la primirea īn profesie #351;i la dobāndirea titlului profesional de avocat definitiv #351;i cre#351;terea responsabilit#259;#355;ii acestora prin asigurarea cadrului institu#355;ional apt s#259; permit#259; realizarea presta#355;iilor avoca#355;iale prin implicarea direct#259; a avocatului īn finalizarea procedurilor reclamate de īntocmirea unor acte,
īn temeiul art.115 alin.(4) din Constitu#355;ia Romāniei, republicat#259;,

Guvernul Romāniei adopt#259; prezenta ordonan#355;#259; de urgen#355;#259;

Mergi la inceput

Scuze pentru modul de prezentare, dar am dat copy-paste.
Eu cred ca aici sunt inserate foarte clar motivele a ceea ce s-a intamplat.

Mergi la inceput

Mamiciiasi ai grija sa nu iei si tu sau sotul tau, cum am facut eu acum doi ani. Am zacut si eu si Claudiu unul dupa celalat pentru ca eram convinsa ca eu am facut varicela cand eram mica si nu era adevarat, facusem numai pojar, asa ca am facut varicela...mai mare.
Multe sanatate puiului tau!

Mergi la inceput