Dura lex sed lex(Clubul Juristilor)(17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
Angela,multumesc de cafea
chestia cu preg.continuua..nu zic ca nu e ok pe de o parte, dar pe de alta parte e o alta modalitate de a se mari conturile pe undeva..am mai spus,de unde sa avem atatia bani sa dam pe cursuri, in cond in care taxele lor sunt in crestere?si sa faci un master in fiecare an??pe undeva, chestia asta e gresita.. colegii mei imi spuneau ca aceste cursuri se org si in afara orasului..de ex.ziceau de niste cursuri in N mOldovei,nu am retinut exact unde..si ca te costa 200 lei cursurile la care adaugi cazare, masa etc..asta un sg curs! pai ma apuca groaza cand treb sa ma intorc ca nu am sa am nici cu ce sa imi platesc darile!!ca in primele luni tre sa ma pun si eu la punct cu ce s-a schimbat, cu salile, cu noii judecatori..si n-or sa sara clientii pe mine din primele saptamani!!dar taxele tot treb platite, iar cursurile lor?!
La noi in Iasi se sta f prost la cap. org.sali instanta..Judecatoria s.civ, s.pen, c de apel si trib., inclusiv cel militar functioneaza in cladiri diferite pe o arie de 200-300 m..asa ca daca ai in mai multe parti, tre sa faci atletism..fiecare judecator cere sa fii punctual la el, nu prea te inteleg.. nu le pasa ca ai de alergat si nu poti fi odata in mai multe locuri.Sa va mai zic ca judecatoria s.pen functioneaza intr-un fost bar de noapte, la subsolul unor blocuri, unde mori de frig si e o mizerie si mirosuri de wc public?bine insa ca au instalat cameri de luat vederi, de curand!!
in fine, pt. toate astea ma apuca groaza cand stiu ca tre sa ma intorc la munca!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Eva zice ca e corect, eu ca e in totala contradictie cu caracterul liberal al profesiei, Kriss spune ca e un alt mod de alimentare al anumitor conturi bancare. (si cu asta sunt perfect de acord!)
Pe pricipiul 2 juristi, 3 pareri

Adica socrul meu, care are clienti (super clienti), nu-i ajunge timpul nici sa treaca strada, acum sa se duca sa predea cursuri

Nu e normal ce se intampla, e o profesie liberala, cei nepregatiti se exclud singuri. Imi pare rau, dar aici Kriss are dreptate, trebuie sa mai cotizati pe langa ceea ce deja cotizati. Nasol. Ti se face si scarba, bine ca nu sunt avocat, ca faceam atac de cord de nervi, cred.

Grea e viata de jurist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutare!
Ce faceti?
Eu sunt la serviciu si incerc sa termina ceva, dar n-am prea mult spor, asa ca o sa-mi iau acasa...
Va invit la o cafea!
Week-end placut!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Neata ,va invita la o cafea.
Sunt foarte suparata ca mi s-a stricat centrala termica si abia dimineta am observat ,asa ca am dormit in frig toata noaptea.
Acum sa vedem in cat timp or sa vina cei de la service.
Va tin la curent !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Sunt si eu pe aici, la cafea, dar in mare criza de timp!
Va doresc o zi cat mai buna!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

hellooo!
Ce liniste pe-aici, ati terminat curatenia, ati decorat casa, ati proiectat meniul de Craciun?? Eu pt. meniu ma inspir de la Americancele gatesc, au fetele niste retete... o minunatie.

Mergi la inceput

In casa nu am facut inca curat .Este programata curatenia pentru luni si marti saptamana viitoare.
Meniul:
1.sarmalute
2.friptura la cuptor
3. o rulada de carne-reteta noua pe care a descoperit-o baietelul meu intr-o revista .Sa vedem ce o sa iasa
4.Cozonac v-am mai spus ca imi e o pfta nebuna,nebuna,nebua.
bradul l-am impodobit din 1 decembrie.

Mergi la inceput

Kriss apropo am vazut ca la Iasi au picat foarte multi la examenul pentru barou.
Astazi se dau rezultatele si la Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelapriboi

Kriss apropo am vazut ca la Iasi au picat foarte multi la examenul pentru barou.
Astazi se dau rezultatele si la Bucuresti.

ANGELA

unde ai vaz rez?

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna ziua!
Acum mi-am terminat si eu lucrul prin oras. Azi la ora 14 s-au afisat li la Bucuresti. E jale! Nu stiu care au fost subiectele si nici baremurile de notare.
In privinta pregatirilor, eu stau foarte prost. Si oricum nu am nici un chef. O sa pregatesc ceva pentru mine si Clau si atat. O sa facem bradutul si ne vom juca impreuna la lumina beculetelor.
Pot spune ca m-au prevenit toti ca va fi cea mai urata perioada din ultima vreme, dar acum imi dau si eu seama.

Va pup si o saptamana placuta!

Mergi la inceput