Fiv Austria(10)-Germania(9)-Spania-UE (2)
Raspunsuri - Pagina 20
Liana30 spune:
Moni asa e nu ai voie nimik in primul trimestru..io am patit'o la 3 sapt dupa ce am facut testulloff si doar ce ii pusesm la punct in vara,,da m'am trezit cu el spart..asta e..pana nasc nu mor..iar grasu ma place si strba![]()
lindutzate imbratisez.
elenada tin pumnii..

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
+13
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
melutzica spune:
,pupicei la toate fetele
.
elenada,m-am gandit mult la tine si sunt cu pumnii stransi,desi stiu ff bine ca,ca si in cazul lui moni, si tu ai unul sau 2 bebici austrieci la purtator
.Acum mai ramane numai sa se confirme teoria mea.
Auziti mai fetelor..ia mai lasati-le incolo de depresii si prostii ca nu ajuta la absolut nimic,ba din contra,numai rau face.Nici asa,nici asa,nu putem noi schimba lucrurile cu nimic,insa putem lupta mai departe sa ne atingem scopul.Eu iubesc sarbatorile de iarna si desi si eu ca si voi de ani si ani de zile tot o dorintza am,nu m-am dat niciodata batuta desi am trecut si eu prin fff multe.Insa eu am o vorba,ce nu te omoara te intareste,deci cu DD inainte si ce o sa fie o sa fie....Uaua moama..m-a apucat si pe mine logoreaaa
,e clar semn de gravideala![]()
Bunn,acum sa va spun de mine..de ieri de la ora 11 jumate,am 2 puiuti pozitionati de domn profesor in burtica,la cele mai bune conditii posibile din lume si de cea mai buna calitate
.Eu as fi vrut tare mult sa-mi puna 3 caci toate cele 8 ovocite se fecundasera si evoluasera ff frumos,insa profu nu s-a lasat convins.Mi-a spus ca,deoarece sunt inca f tanara(am 29 de ani,eu nu ma mai vad f tanara,dar ma rog,daca el asa zicea),si embrionii sunt de calitate A ,se mai pot divide si chiar acum are o pacienta,la care ii pusese 3 si face 4 bebei,unul dintre embrioni devisandu-se.Deci,mi-a pus 2 puiuti,am stat apoi o ora intinsa dupa care am venit acasa.Testul il fac in 6 decembrie.Radea profu si zicea ca,mos nicolae imi va aduce cel mai frumos cadou posibil
.Acum mi-am luat concediu 2 saptamani si stau cat mai mult in pat ,ma relaxez si odihnesc si sunt ffff linistita caci stiu 100% ca,de data asta va fi bine.
uf,ma doare burta deja de cat am scris
,va pup pe toate si mult mult noroc.
elenada,is cu ochiul pe tine!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
Arina21 spune:
Elenada, m-am trezit cu gandul la tine. Sa de Dumnezeu sa vii cu un rezultat mare. Iti tin pumnii si am convingerea ca o sa fie bine. 
Meluzica, sa fie intr-un ceas bun! Mos Nicolae sigur o sa-ti puna ceva minunat in ghetute pentru ca ai fost fff cuminte.
Bafta maxima si iti tin si tie pumnii, of course!
Mie mi-au raspuns in sfarsit cei de la Wunsch, incepusem sa cred ca m-au uitat
Asa cum v-am promis, va redau mai jos mesajul, sunt convinsa ca stiti sa traduceti
. Le-am raspuns si i-am intrebat una-alta si sper ca o sa-mi raspunda cat mai rapid sa pot incepe pregatirile pt un nou FIV. Nu pot sa spun ca ma grabesc ff tare, mai devreme de februarie oricum nu incep.
Si la sfarsit, incepem petrecerea pt Elenada. 

Va pup pe toate
Arina
Si acum mesajul celor de la Wunsch:
First of all I would like to appologize, that you recieve our answer so late. We had our weekly meeting because of internal matters ( Prof.Feichtinger was on a congress and Doz. Dr.Kemter too ) some days later.Our ideas about reasons of failure are the following:- morphological quality of oocyte --> only blastocyst stage C was reached
- genetical quality of oocytes --> we dont know anything about the geneticalquality of your eggs because there was not done any genetical analysis like polar body diagnosis usually more than 50% of all oocytes are not of good quality in everywoman
- endometrial reasons, your fundus septum might have disturbed the embryos So we would like to suggest another hysteroskopie and if needed the removal of the septum.
We also think about changing the stimulation protokoll to recieve a better oocyte quality and we would suggest maybe ICSI with some of the eggs to see the difference in development after IVF and ICSI . The transfer was excellent , and the preembryoquality was not bad at all it only did not reach the highest possible stage.So there is hope !! Please let me know all your questions and remarks and maybe we should talk about it on the phone.
Blanche25 spune:
Elenada te asteptam, incepem cu ''refresh'' la 2 minute.

Melutica felicitari pentru cei 2 bebici, sa ramana cu tine toata viata.
Arina interesant raspuns, ma bucur cel putin ca ti-au raspuns si ai macar o idee pe ce cale sa o luati. E de bine si data viitoare va fi cu noroc.
Pisix e vreo 5.000€ FIV cu ICSI, biopsia nu stiu cat costa, medicamentele costa destul, GonalF de 900 costa 440€, gonalF de 450 costa 260€, procrin (inhibitor) vreo 150€, menopur 160€ (10 fiole), hcg lepori (ovitrelle) 9€, vitamine 16€, progesteron 6€/cutie de 15. Aici daca nu ai asigurare de sanatate platesti f mult la analize, deci mai bine le faci in Rom. Cam asta e pe aici, binen-teles sunt si clinici mai ieftine dar se face totul pe banda rulanta si nu mai e acelasi lucru. Initial am fost la o astfel de clinica, dar nu m-au convins cu nimic, mi se parea ca nu se implica, nici nu mi.au pomenit de HSG si ma trimiteau la FIv direct, zambeau asa fortat
si nu mi.a mai trebuit. IVI a fost recunoscuta international ca creste sansa de reusita in femeile de peste 36 de ani, nu stiu daca e cazul tau, dar sigur pe multe fete poate interesa.
Elenada 

Moniland spune:
Am fost la stoma si sunt din nou frumoasa. 2 secunde "m-a frezat" si 5 minute mi-a umplut golul. Fara anestezie, fara spray, fara durere.
Elena, esti bine? Cand ai rezultatul? 
elenada spune:
Va invit la un nou capitol AICI
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
fireyes spune:
Elena, abia astept sa ne zici ca esti graviduta!!! cam pe la ce ora? sa tragem niste sfori sa ai rezultatul mai devreme?
eu ma duc azi la medlife sa reusesc sa ii conving sa-mi faca histero...
Mielutzica, e clar cu ochisori, doar ti-a zis si dr
still counting...