Fiv Austria(10)-Germania(9)-Spania-UE (2)
Raspunsuri - Pagina 19
elenada spune:
Lindutza imi pare rau. Daca nu a fost sa fie acum cu siguranta va fi data urmatoare. Trebuie sa fii tare si sa lupti pt ce iti doresti.
Eu m-am trezit azi noapte in niste dureri groaznice de ovare si spate. In viata mea nu am simtit asa o durere si de fel rezist la durere dar acum a fost groaznic. M-am speriat foarte tare. Mie teama sa nu ma fi parasit puiutii mei.
Ma bucur ca nu sangerez si asta imi da sperante.
Am vrut sa imi fac test dimineata dar nu am avut curajul.
Maine ma duc sa imi iau sange.
Ce o fi o fi speranta moare ultima.
Va pup
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
sunshine4ever spune:
Linduta imi pare foarte rau, dar cum zic fetele paote data viitoare. Stiu ca e fff greu dar capul sus si cum a vrea DD.
Elenada sa vi cu test pozitiv. DD ajuta.
Kla ai un puiut super......cind am gindesc ca si ai mei puteau sa fei de o virsta ...

... dar asta e , asa a vrut DD, asa sa fie.
Moniland inseamna ca esti gravidoasa bine. Cei doi puiuti te lucra
las' ca tre si greturile important e sa fiti sanatosi.

Bq 
si toate fetele
in asteptarea unui ingeras
Blanche25 spune:
Linduta nu pot sa iti zic decat ca imi pare foarte foarte rau....
, sa ai puterea de a o lua de la capat cat mai repede.
Elenada mama ai 3 puiuti acolo, incep sa isi faca loc, cresc doar
elenada spune:
Blanche sa te auda Dumnezeu si asa sa fie.
Am niste emotii pt maine de nu am cuvinte
Radeam cand zicea Moni ca nu ii vine sa faca testul si acum eu sunt o mare varza.
Eu simt ca de data asta este. maine o sa vad daca sunt eu paranoia si M-am dus rau cu capul sau daca sunt o viitoare mama omida si ghicesc bine.![]()
Blanche tu cum stai cu starea de spirit? ce emotii te incearca?
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
fireyes spune:
Elena, iti tin pumnii si ma gandesc cu mult drag la tine, sa fie maine cea mai frumoasa zi pt tine din acest an. Si la anu', peste vreo 8 lunite+, sa mai ai o zi fericita, la nastere!
still counting...
Moniland spune:
Stiti cum e fetelor, ii ziceam Bq ca eu cand voi fi
voi voma cu zambetul pe buze ca stiu ca sunt. Sambata dupa prima repriza m-a bufnit rasul, dar pe la a 3-a deja plansul. Ieri am fost bine, dar azi nu prea. Oricum fara
. Nici nu mi-am repetat testul ca la starile mele cum sa nu fie bine. ![]()
Elena, acum ma intelegi, nu???? Hai ca sunt cu pumnii stransi pentru noi puiuti austrieci. 
Blanche25 spune:
Elenada eu prefer sa nu ma gandesc deloc, deja mi.a mai trecut paranoia din primele zile
.
Mai am cate o intepatura in ovare, mai o durere de CM, si sanii mari tari si durerosi (ca inainte de CM), temperatura ridicata (ca inainte de CM)si atat, astept constiincioasa sa treaca timpul si sa nu vina Cm, poate fac un test sambata, sa vedem, dar mi.e o frica teribila sa vad iar o liniuta. Lunea viitoare am beta.
Tu ce simptome ai?
La ce ora faci testul maine? Eu iti pumnii tare stransi desi ti.i tin de la inceput.
Moni pupam fata sa ii mai treaca greturile
pisix spune:
Elenada – clar ca esti happy (si poate si din cauza ca esti gravi) si asta iti da logoree. Eu zic pas la concursul de brazi, am hotarat definitv ca nu fac deloc anul asta …
Anyway, sunt fiarta la maxim cu testul tau, desi am un feeling ca va fi de bine .
Bryny – sigur nu la Wels, parca era asociat sau fondator la alta … Sorry, chiar nu imi amintesc. Sper sa nu fac eu o confuzie.
Ioanatugs – in aceeasi formula ?
Liliana – mai nu stiu ce sa zic poate tu ai mai cautat si pe forumuri dar daca e sa ma iau numai dupa site, IVI e de departe cel mai tare
Lindutza – tare imi pare rau … sper sa reusesti totusi sa treci cu toate coabiile pe linia de plutire
Moni – da ce-a zis, sunt gemeni sau nu ?
Ca sa fac o gluma nesarata (de femeie negravida, a carei singura preocupare e silueta) – iti recomand sa vezi partea plina a paharului : n-o sa te ingrasi deloc in primul trimestru…
Banuiesc ca nu poti lua emetiral... ?
Blanche – ai idée de ceva preturi ? ca nu am nici un ordin de marime si vreau sa ma pregatesc …psihic . Pt chist ai incercat Vitex Fruit ? am citit numai de bine despre el, de fapt Avalon mi l-a recomandat ca fiind garantat pt asa ceva si fara alte efecte secundare.
Abia lunea viitoare ai test ????!!!
Magduta, BQ – pupici !

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Moniland spune:
Mi-a trecut greata instantaneu cand am vazut ca mi s-a rupt dintele din fata. Maine dimineata ma duc la stomatologie, dar o prietena mi-a zis sa nu ma duc in primul trimestru de sarcina. Asta mai lipsea.
O sa vad ce zice dr. stomatolog ca imi este prietena.