LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (133)
Raspunsuri - Pagina 3
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi ank multumim, il asteptam pe raulito sa se joaca cu iasmi. wowww ce putin mai este pana la termen!!! de acum te poti astepta oricand!!! ![]() ![]() ![]() |
da mai ...mai e putin si eu tot nu sunt gata cu bagajul
..Si eu vreu sa il aduc sa se joace impreuna....
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 4 saptamani pana vine
Cecilia
Ank83 spune:
Apropo... de tehnologie... Chiar daca e out of topic.Ma chinui de 2 zile sa instalez XP pe un hp compaq 6720 s ..care era initial cu vista... si nu booteaza ca de obicei..parca nici nu ar recunoaste HDD
... daca stie cineva ..putem discuta pe PM ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
Ank83 spune:
BB ai fost la mall aseara?? Am fost si eu pana pe la 23.30 ca mai mult nu m-au tinut salele..Dar poate dupa 12 au bagat reducerile de care se laudau ..ca inainte numai gura era de ei
..nu stiu daca am gasit vreo 3 magazine cu reduceri pe bune
...La copii nici nu am mai intrat ..ca m*am enervat 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
cristi07 spune:
BB, eu le-am vazut...am si zis ca intorc complimentul
.
Am vazut si pozele lui Ellis....cu printesa in centrul atentiei
Ma gandeam ca toate fetitele care au avut petrecerea de 1 an, au avut niste toalete...
Ank, ce putin mai e...dar ce cadou ai de sarbatori!
Geo, nu cred ca trebuie sa iti faci probleme cu plecarea...ce ar fi bine sa ai un pat pliant cu tine.
Cristina si Radu 3.12.2007
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui Ank83 BB ........ ..ca inainte numai gura era de ei ..nu stiu daca am gasit vreo 3 magazine cu reduceri pe bune ...La copii nici nu am mai intrat ..ca m*am enervat ![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito AMR ..maxim 4 saptamani pana vine Cecilia |
total de acord cu tine!!!! am plecat cu niste nervi de acolo...

la copii.....aceasi problema!!!tu nu esti pe mess??? ti-am dat buzz!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
Ank83 spune:
BB acum intru ![]()
Miha draga ai facut ravagii cu noul look.Am vazut ca ai primit complimente multe si prin alte parti de pe DC
... am spionat.Tinerica ...tinerica ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
bb_yasmi spune:
eu ma retrag!! ca in seara asta ma simt asa aiurea.....grasa.....grasa....
sper sa ma trezesc mai "faina" maine...

somnic pufos!!!
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
adinag spune:
Hai mai, Lavi, tu grasa... esti o femeie asa de frumoasa si ingrijita si pusa la punct! 
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Cat despre vizitat... Ai ce vedea ... e plin de manastiri in zona.. iernile sunt cam geroase...dar stiu ca atunci in seara in care ninge e asa cald ... a doua zi in schimb e gerrr... brrr.Dar e asa frumos..sunt numai munti cu paduri de brad... E splendid .Oameni sunt altfel.. nu sunt reci ca in marile orase.Au tot timpul zambetul pe buze si sunt foarte primitori. Na ca ma apuca tristetea ....Parintii tatalui meu sunt de acolo...Eu sunt nascuta la Campulung.Poate sunt eu mai subiectiva... dar eu ador zona asta si de cate ori merg acolo si ma indrept spre oras am o parere de rau in suflet |
De acord cu tine!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Vasari In al doilea an (12-23 luni), 448 mL de lapte matern ofera: * 29% din necesarul de energie * 43% din necesarul de proteine * 36% din necesarul de calciu * 75% din necesarul de vit A * 76% din necesarul de acid folic * 94% din necesarul de vit B12 * 60% din necesarul de vit C |
Super!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...