LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (133)
Raspunsuri - Pagina 4
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi ale noastre nu le-a vazut nimeni... ![]() |
Ba eu le-am vazut,dar eram pe fuga la pranz si n-am mai apucat sa-ti pup printesa.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 BB acum intru Miha draga ai facut ravagii cu noul look.Am vazut ca ai primit complimente multe si prin alte parti de pe DC |

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi eu ma retrag!! ca in seara asta ma simt asa aiurea.....grasa.....grasa.... ![]() sper sa ma trezesc mai "faina" maine...![]() ![]() somnic pufos!!! |
Na cred ca ai luat-o razna...iti trimit o poza cu mine sa iti revii
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 4 saptamani pana vine
Cecilia
Ank83 spune:
Miha
...dar cand mai vad cate o fata de la noi scriind in alta parte ...nu ma pot abtine sa nu vad ce ![]()
...sunt ca o baba care trebuie sa stie tot, asa e??? 
Cred ca am luat-o razna
... si culmea pe tine te prind cel mai des ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
adinag spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Na cred ca ai luat-o razna...iti trimit o poza cu mine sa iti revii Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito AMR ..maxim 4 saptamani pana vine Cecilia |
Ank, esti mortala!!!
Ank83 spune:
Mi-am tras niste unghii rosii cu o dunga de sclipici ... sunt asa ca de Craciun facute
... sa vezi show cand le-o vedea Raul... cum maine o sa tina mortis sa imi haleasca degetele 

Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
adinag spune:
Ank, cred ca o prinzi pe Miha cel mai des pentru ca ea scrie si mult... are limbuta, stii? ca tine ![]()
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Miha ...dar cand mai vad cate o fata de la noi scriind in alta parte ...nu ma pot abtine sa nu vad ce ![]() Cred ca am luat-o razna ... si culmea pe tine te prind cel mai des |
Asa-i ca vorbesc mult?
Eu ma refeream la acel..."tinerica,tinerica"...
adinag spune:
dar tu ai timp de facut unghii?
pai clar iti trebuie al doilea copil, ca sa nu te plictisesti ![]()