LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (133)
Raspunsuri - Pagina 2
adinag spune:
Lavi, chiar vroiam sa scriu ca de data asta am fost pe faza si am vazut totul. Ca de obicei, e superba Iasminuca! Din pacate nu am auzit tonul, nu stiu de ce nu merge la mine :-((
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinag Lavi, chiar vroiam sa scriu ca de data asta am fost pe faza si am vazut totul. Ca de obicei, e superba Iasminuca! Din pacate nu am auzit tonul, nu stiu de ce nu merge la mine :-(( Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |

din pacate s a inchis capitolul inainte saa apuc sa le sterg.....

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
Ank83 spune:
Uite asa am apucat sa vad si eu pozele BB
...
Superba Iasminica... flumoasa foc ...cu astea ma repet ....Foarte fain cortul ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 4 saptamani pana vine
Cecilia
ellis spune:
mai, nu stiu ce s-a intamplat cu profilul meu, ca nu-mi mai apar mesajele;
scrisesem asta, ref la intrebarea adresata de GEOIONITA:
si eu zic ca zona e superba,si noi am fost ultima data la Vama; insa eu nu am curaj sa plec de revelion(ca si noua ne-au propus prietenii) in primul rand ca mi-e frica de vreme iarna, ca Alessia tre sa doarma noaptea si eu n-o sa ma apuc sa fac liniste in noaptea dintre ani ca sa doarma fii-mea, eu va trebui s-o pazesc ca se trezeste de mai multe ori pe noapte, iar a doua zi tot eu va trebui sa fiu fresh pt ea; fii-mea doarme si putin ziua si mai am si experienta unei alte nopti pierdute(o nunta), dupa care a trebuit sa fiu treaza toata ziua, ca fii-mea fix atunci nu vroia sa faca nani; asa ca eu una nu-s asa curajoasa si las expeditiile lungi pt la primavara-vara;
BB - nu a fost plangacioasa, s-a suparat ca am cam tras-o de moatze ca aluneca fundita; in rest supar vesela, dansa si singurica daca nu o baga cineva in seama; chiar ne-auimit la cat de vesela si sociabila a fost![]()
bb_yasmi spune:
ank multumim, il asteptam pe raulito sa se joaca cu iasmi. wowww ce putin mai este pana la termen!!! de acum te poti astepta oricand!!!

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
Vasari spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis mai, nu stiu ce s-a intamplat cu profilul meu, ca nu-mi mai apar mesajele; scrisesem asta, ref la intrebarea adresata de GEOIONITA: si eu zic ca zona e superba,si noi am fost ultima data la Vama; insa eu nu am curaj sa plec de revelion(ca si noua ne-au propus prietenii) in primul rand ca mi-e frica de vreme iarna, ca Alessia tre sa doarma noaptea si eu n-o sa ma apuc sa fac liniste in noaptea dintre ani ca sa doarma fii-mea, eu va trebui s-o pazesc ca se trezeste de mai multe ori pe noapte, iar a doua zi tot eu va trebui sa fiu fresh pt ea; fii-mea doarme si putin ziua si mai am si experienta unei alte nopti pierdute(o nunta), dupa care a trebuit sa fiu treaza toata ziua, ca fii-mea fix atunci nu vroia sa faca nani; asa ca eu una nu-s asa curajoasa si las expeditiile lungi pt la primavara-vara; BB - nu a fost plangacioasa, s-a suparat ca am cam tras-o de moatze ca aluneca fundita; in rest supar vesela, dansa si singurica daca nu o baga cineva in seama; chiar ne-auimit la cat de vesela si sociabila a fost Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
Ellis, te-am prins !!
Ti-am corectat si semnatura, sper sa nu te superi. Daca ti-e de ajutor da un citat la ce am scris si copiaz-o.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Vasari
Ellis, te-am prins !! Ti-am corectat si semnatura, sper sa nu te superi. Daca ti-e de ajutor da un citat la ce am scris si copiaz-o. ![]() Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
MERCI!
Vasari spune:
Ellis, dadusem quote inainte sa-l editezi... 
Bb, si eu am vazut-o pe Iasmi, dar intre timp am adormit copilu' si am uitat ce mai voiam sa zic. Si clipurile, bineinteles. :) Foarte dulce Iasmi !
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ellis spune:
glea e misiunea asta!
sunt varza la capitolul tehnologie...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR