FIV sau inseminare cu donatoare/donator(13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

rodicuta, ma bucur ca e totul in regula si ca poti face inseminare inca de luna viitoare. Si eu trebuie sa merg saptamana viitoare, la dr Ispasoiu, am analizele hormonale, te rog spune-mi tu cu ce alte analize ai mai fost? Tu nu ai mai facut IAD, nu? A-ti ales si donatorul, sau inca nu a-ti discutat despre asta? Scuza-ma ca pun atatea intrebari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

rodicuta, eu votez pentru acid folic, obligatoriu inainte de sarcina. Cei din Austria mi-au dat doza de 1 mg/zi, dar cum la noi nu se gaseste decat de 5 mg, iau 41/2 pastila la 2 zile.Daca asa au zis ma execut.
dodo
nusy, avem aceleasi gusturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

pooooooop toate fetele scumpe si dragi,gravidutzele noastre si viitoarele burtoase!!!!
eu noutati nu mai am,cum va spuneam fac o pauza cu stimularile si inseminarile,dar vom incerca pe cale naturala pana in ianuarie!!!!
azi am fost la eco,fiind z a 15 a ,am asa pe OD 3 foliculi,16mm,12mm,10mm.iar pe OS ,multi si mici.endometrul tot mic a ramas de 5.se pare ca a ramas stimularea de luna trecuta.asa ca vineri mai fac un eco sa vedem daca am ovulat.fetelor ma pun pe treaba,poate se intampla minunea pe natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

dodo,lista donatorilor v-o da cu 2 zile inainte de IA cand va da pregnylul,tu sa-ti iei dosarul de la FIV cu tine...eu am avut anal hormonale si HSG si a fost suficient....eu voiam sa-mi refac si anal de secretie dar nu mi-a zis nimic....

rodicutza,succes la IA ,daca tu ai hotarit sa faci fara stimulare e decizia ta,poate esti norocoasa si vei reusi din prima....vezi ca e mai sus reteta lui cip de reusita daca vrei sa iei ceva,multi maca eu stiu ca e mai mult pt barbati ,maca simpla e pt femei si stiam ca stimuleaza ovarele,e bine sa o iei doar din z1 a CM pana la inseminare,mai inainte nu-si are rostul...moni,eu am gasit acid folic de 1mg si o iau de vre-o 10 luni e produs de Arena Group dar nu stiu si cat e de buna...
cip,iuca,nu mai dati pe la noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

M-am intors de la Sibiu.....si vad ca subiectul nostru a ajuns pe pagina 2 !! Din cei 3 foliculi mari si grasi am ramas doar cu unul , a avut 19 mm inainte de pregnyl.....as fi avut sanse mai mari cu 3......ce sa fac......sper si asa. Endometrul a fost bun , nu stiu dimensiunile , dar am vazut si fluxul de sange cum trecea prin el .Eu stiu ca Iuca si Cip au avut cate 2 foliculi , nu ? As vrea sa treaca zilele astea mai repede sa vad rezultatul. Deja nu mai am rabdare . Va pe toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Buna seara fetelor!
Simionete, bine ai revenit acasa,si lasa,fii optimista ca sunt sanse si cu un folicul, ca doar la un ciclu normal un singur folicul se produce, nu?
Moniland, Bytzi va multumesc pt. sfaturi,am sa tin cont de ele!
@dodo@-da,asa e,inca n-am facut nici o inseminare.Cat despre analize,eu am trimis inainte un email la Polisano (la Dr. Chicea) in care am scris ce analize am facut si ei mi-au raspuns ce sa mai fac,respectiv HSG (de care am sperat sa scap), analize de secretie vaginala pt Chlamidia, ureaplasma, mycoplasma,ex. citotumoral, ex bacteriologic al secretiei vaginale si am repetat prolactina care imi iesise marita.
Eu am mai facut si alte analize de sange,respectiv pentru rubeola, cytomegalovirus, pt. virus hepatic B si C, pt. toxoplasmoza,dar astea nu mi le-au cerut ei, ci am vrut eu sa le fac.Oricum m-am prezentat cu tot ce am facut, s-au uitat peste toate,dar cel mai mult i-a interesat HSG, analizele hormonale si cele de secretie vaginala.

Mergi la inceput

Draga Dodo,despre donator am discutat in principiu,dar cum a zis si Bytzi ne-au spus ca vom primi o lista atunci,inainte de pregnyl si deci inainte de inseminare cu o zi-doua.

Mergi la inceput

Noapte buna ! pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

simonete,de ce a mai ramas doar un folicul?ceilalti s-au spart?sau ce s-a intamplat?si ai facut 2 gonale pe zi pana inainte de pregnyl?cate ai facut de toate?cum ti s-a parut dr,la inseminare fata de Giulesti?hai da-ne amanunte....doamne ajuta sa fii gravidutza peste 2 saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Bytzi , nu stiu de ce a ramas doar unul , dr. a zis ca se mai intampla , dar pe mine asta ma face sa cred ca totusi ovulatia mea nu e chiar in regula , cum credeam , desi analizele sunt foarte bune . Sau ar mai fi posibilitatea ca dr. din orasul meu , care mi-a facut echo sa nu fi vazut bine ......oare ?? Am cautat un ginecolog f. bun , dar..... Am facut stimulare 9 zile cu 2 fiole de Gonal . In rest totul a decurs f. bine , fara graba si stress , ca la Giulesti , "problema" cea mai mare e faza cu vezica de care n-ai cum sa te "fofilezi" , trebuie sa bei apa pana .....

Mergi la inceput