FIV sau inseminare cu donatoare/donator(13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

simonete,deci luni ai fost z10 si atunci ai avut foliculul de 19mm?marti ai facut pregnyl si miercuri IA ,corect?ai facut doar un eco inainte de IA? .....scuze ca te intreb atatea dar voiam sa stiu in ce zi avea 19 mm,fiindca am impresia ca dr nu asteapta sa creasca mai mare si vreau sa ma lamuresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Bytzi - din cate am vb cu un medic despre problema asta, mi-a spus ca el face pregnylul cand foliculul trece de 18mm, si IA dupa 24-36 de ore.
In ce ma priveste, foliculul n-a depasit niciodata 21mm, pana acum am facut 4 monito, si mereu, cand ajungea la 20,4mm, a doua zi era spart (de cu seara, dupa parerea mea).
Am inteles ca sunt fete carora le ajung foliculii la 24mm...

Dar cred ca fiecare medic are propriul mod de a face IA, asa ca, nu stiu cum e cel mai bine.
Eu cred ca am facut-o prea tarziu, desi l-am intrebat pe medic, ce sanse am sa reuseasca procedura, in cond. in care foliculul s-a spart cu 20 de ore inainte de IA... dar mi-a raspuns ca gigeii se misca repede si sunt sanse (acu' ce era sa-mi mai spuna? mi-a luat banii, a efectuat procedura, si probabil isi spune ca ne vedem luna viitoare!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

simonete
din cate stiu eu
ca regula generala un singur folicul ajunge la maturitate
si se numeste folicul dominant, e posibil si la mine s-a intamplat de multe ori ca in Z7 cu stimulare de ovamit sa am 10 foliculi
dar pana in Z12-13 cand am fost la eco pt IAD sa nu mai am decat 1 sau doi
iar de multe ori pe stangul niciunul
si explicatia dr. a fost k ei se opresc din evolutie si se reabsorb
si unul singur ajunge la maturitate
in caz de 2-3 rezulta sarcina multipla si este exceptia de la regula
iar la giulesti din cate stiu eu chiar daca ai 2-3 ti-l masoara si iti spune dimensiunile doar pt dominant
cred k acceasi regula e si la sibiu
bine mai putin exceptia cand ei observand marimea lor isi dau seama k e posibila o sarcina multipla fiind dezv ambii foliculi si in cazul asta iti spun ambele pareri
asa k nu iti face griji
asteptam impreuna cu tine rezultatul
o sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Bytzi , am facut echo in z8 a cm , deci dupa 5 zile de gonal si aveam 3 de 13 si 14mm , apoi am facut iar echo in z10 si era doar unul de 19mm . A urmat pregnyl si IA . Dupa prima IA de la Giulesti m-a durut burta vreo 5 zile , nu f. rau , dar parca stateam sa-mi vina cm , asa ma durea , plus ca dupa insem. am si sangerat un pic .Acum a fost mai bine , poate are si vezica plina rostul ei . Montytaiana , cand ai avut cei 10 foliculi erau asa de mari ? Mie mi se pare ca au fost egali si de asta nu inteleg cum sa se resoarba ceilalti 2.......o fi ceva in neregula cu ovulatia mea.....poate reusesc de data asta si pe urma nu o sa-mi mai fac griji cu nicio ovulatie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Fetelor, la subiectul Azoospermie puteti citi despre un caz emotionant de consecventa, incredere si vointa !
Este vorba de fondatoarea subiectului, Miki-miki, care dupa 25 de capitole de vise, sperante, deznadejde, neputinta si iar sperante … si-a implinit cel mai arzator vis: este insarcinata !
Am facut un pact candva (mai mult din disperare, atunci) ca daca va ramane gravida … voi strange maxim de voturi la subiectul pe care l-a pus pe picioare.

Daca apreciati perseverenta, daca macar o data ati primit un sfat de la mama Miki, daca solidaritatea va curge prin vene … VOTATI SUBIECTUL AZOO !
E o mica joaca dar si un mod onorific de a saluta rabdarea si generozitatea unei fete care a fost alaturi de multe dintre noi de-atatea ori !

Multumesc !

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput

simonete,acum am inteles ,e ok ca a fost de 19mm in z10,cred ca o sa se lase cu BB ...

am facut si eu o IA cu Moisa fiindca Niculescu se grabea sa plece,m-a durut groaznic burtika in ziua aceea si apoi toata saptamana o durere mai usoara nu am patit niciodata,eu cred ca atunci mi-a atins endometrul...si mai ales la tine daca ai sangerat sigur asta s-a intamplat....asteptam vesti bune de la tine...
iuca,ai fost la eco?cum sant BB-ii?
cip,te asteptam cu vesti de la eco?nu te-ai intors de la Sibiu?
fetelor ati luat pauza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Fetelor m-am intors aseara tarziu de la Sibiu, a fost drumul f greu. Am facut eco shi am vazut un singur Ciripel caruia ii batea inimioara, shi noua la fel. Deci totul e OK shi acum cu DD inainte.
Simonete tzin pumnii sa vii cu o veste buna, sa ne spui ca ai un Simonet mic.
Va pup ca ma duc la tb, am de gatit shi shmotruit, dar chef deloc

Cirip viitoare mami de Ciripel

Mergi la inceput

cip,bravo pt BB si inimioara ,o sarcina usoara ....vezi ce faci,mai lasa smotruitul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

cirip bravo, ma bucur tare mult ca ciripelul este bine, iti doresc o sarcina usoara.
va pupic pe toate

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

cirip, ma bucur ca te-ai mai linistit. Sa-ti traiasca ciripelul!!!

Mergi la inceput