FIV sau inseminare cu donatoare/donator(13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Bytzi, Inna , Moni multzunesc pt felicitari
Bytzi tzi-a trimis ceva Ciripel, ajunge miercuri la tine
Moni m-am mai linishtit dar pana face cirip-cirip tot stau cu frica.

Cirip viitoare mami de Ciripel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Buna dimineata ! Va invit la o cafea , cu toate ca e cam devreme......eu nu am somn , imi trec tot felul de ganduri prin cap , mi se pare ca o zi tine cat un an . Cip , cred ca esti atat de fericita , de acum te vei duce tot la Sibiu sau o sa faci echo la tine in oras ? Iuca , nu stii inca ce sunt bebelusii sau vrei sa ne faci o surpriza ? Va pup pe toate , pe toate si va doresc o duminica placuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

simonete, sunt prezenta si eu la cafea, multumesc. O cafea nu refuz niciodata!!! Te cred ca trece timpul foarte greu acum, dar si cand vei primi vestea cea mare si vei avea cele mai frumoase sarbatori, sa vezi atunci bairam. Sampaniile sunt la rece.
cipcirip, ma bucur ca e totul ok cu ciripel si ca te-ai mai linistit putin. Sa-ti dea DD o sarcina cat mai usoara si la termen.
Pup toate fetele si va doresc o duminica placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayara spune:

buna fetelor
pana acum nu am avut curaj sa intru pe forum in schimb am citit toate cap de aici
as dorii sa ma alatur si eu si sper sa ma primiti si pe mine printre voi.
povestea mea este urmatoarea:
acum 2 ani am facut spermograma si rezultatul a fost azoospermie.
sunt casatorita de 4 ani si pana sa ajungem la aceasta solutie iad,a cam durat.eu am mai fost insarcinata cand aveam cam 20 de ani dar nu cu sotul.am facut avort atunci.am facut si eu prima iad la giulesti cu dr moisa nereusit.
vroiam sa va intreb daca stimularile le faceti doar daca va spune medicul ,sau asa de capul vostru?va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

cip,merci mult sper sa dea roade.. daca e de la o gravidutza poate ma molipsesc si eu ciripelul

simonete,stiu ce grea e asteptarea,dar eu cred ca peste cateva zile ...sarbatorim
dodo,tu ce mai faci?
iuca,-ici pt tine si bebelusi...
toata gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Fetelor am fost la eco, bebeii sunt bine, sunt in grafic, dar tot nu stiu ce sunt. Se pare ca voi afla inainte de Craciun cand voi face eco morfologica.

cip ma bucur ca l-ai vazut pe Ciripel si ca sunteti bine. Am cate un pt amandoi.
simonete sa fii optimista, ca o sa ai cel mai frumos cadou de sarbatori
Moniland cand mergi la eco?
bytzi, dodo, innamontytaiana si pt toate fetele

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayara spune:

buna fetelor

treceti-ma si pe mine la IAD1 nereusit
Luna asta insa fac o pauza ,iar in ianuarie merg din nou
va

Mergi la inceput

mayara,imi para f rau ca va confruntati cu aceasta problema,bine ai venit in clubul nostru si sa auzim cat mai repede ca esti gravidutza....stimularea o faci daca ti-o da dr ....din cate stiu eu la Giulesti nu prea da dr stimulare (am facut si eu 3 IA acolo),daca stai prost cu ovulatia ai putea sa iei tu ovamit din z3 pana z7 fara sa-i spui ,dar nu prea multe luni la rand caci subtiaza endometrul......

Mergi la inceput

la multi ani!romania si tuturor romanilor,va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

iuca, saptamana cealalta prin 8-12 decembrie.

Mergi la inceput