FIV sau inseminare cu donatoare/donator(13)
Raspunsuri - Pagina 12
iuca spune:
Moniland abia astept sa ne spui cate inimioare vei auzi 
mayara
si mie imi pare rau ca va confruntati cu aceasta problema, dar important e sa crezi in sansa voastra si sa mergeti inainte.
pt toate fetele
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
18+ 

cipcirip spune:
Mayara
imi pare rau ca te confruntzi cu ac pb, sfatul meu este sa te indreptzi catre Polisano Sibiu deoarece lucreaza cu o banca de sperma din Danemarca , gigeii sunt de calitate f buna iar donatorii sunt atent analizatzi. La Polisano se da stimulare . Ma duc sa te trec pe listutza.
Simonete
cand tb sa faci testul?
Bytzi
pachetelul e de la Ciripel nu de la mine si sigur sigur itzi va aduce noroc![]()
Iuca
nu-mi vine sa cred ca nici acum nu ai aflat sexul bebicilor. Tare rushinoshi sunt.![]()
Dodo
bebele tau ce mai face?
Iaura
nu mai zici nimic?
Anamy
dar tu?
Copilutzu
deci in ian intri in cursa. Tzin pumnii de acum.
Inna
ce face bb?
Monty
, Gabri-ela
....
-ici pt toate fetele
Cirip viitoare mami de Ciripel
@dodo@ spune:
cipcirip, care bebe? Am eu vreun bebe si nu stiu?![]()
![]()
mayara, nu vreau sa te descurajez, dar trebuie sa-i dau dreptate lui cipcirip. Si eu am facut 10 IAD la Giulesti, bineinteles nereusite, iar acum ma voi indrepta spre Sibiu. Nu ai nici o informatie despre donator la Giulesti, nu stii ce analize are facute, nusta nimeni de vorba cu tine, plus ca stai pe holuri de ametesti. Nu vreau sa te influientez, dar asta este expierenta mea, voi veti hotari ce e mai bine pentru voi. Aici noi ne dam cu parerea din expierentele noastre, dar tu si sotul tau alegeti.

cipcirip,moniland, iuca, inna, pup gravidutele fericite si rugati-i pe sotii vostri sa le dea un pupic pe burtik si celor mici.

simonete, spre ca stai cumintica si vei veni cu o veste buna!Apropo, pe cand testul?

mayara spune:
Multumesc mult pentru incurajari
citeam mesajele voastre si sincer ma regaseam in situatii traite de voi.asteptarea asta dupa IAD,daca nu as fii citit cred ca mi-ar fii fost mult mai greu,si pentru asta multumesc tuturor fetelor
Am facut si o HSG care dupa rezultate se pare ca nu este bine facuta
adica trompele nu se vad deloc,datorita faptului ca eram balonata.
sapt asta fac si o histeroscopie
si stau in dubii daca sa mai fac inca o hsg.
inclin sa merg si eu la polisano,si va intreb cu ce analize ar trebui sa merg?
va
inna30 spune:
in primul rand va pupic pe toate si va tin pumnii sa reusiti cat mai curand.
dodoesti o scumpa, multumim mult ,sa te ajute d-zeu sa-ti implinesti visul cat mai curand.
cirip bebe mic este bine, creste, am facut morfologia fetala vineri si este un lungan cu "cuculet", sa fie sanatos este tot ce imi doresc, eu doream fetita dar o sa-l iubesc la fel de mult, tati e inebunit rau de tot. 

montyce mai faci iubita?

bytzi

iucatinem pumnii la morfologie

simionetehai cu testul ala pozitiv, te asteptam

moniland
mult succes la eco, o sa vezi ce emotii vor fi cand vei auzi inimoara sau inimioarele .pup 

23+
George Andrei
montytaiana spune:
va pupic cu drag pe toate
eu inca nu am nici un fel de vesti
va citesc si imi salvez toate informatiile pe care le aflu de la voi
inclusiv reteta ta de succes cip
nu se stie niciodata cand am nevoie si cu greu mai gasesc in urma
asa k e mai bine sa imi notez tot ce stop cu stop prin experienta fiecareia dinte noi se posteaza aici
iucatare secretosi sunt bebicii tai
ii pupic si pe ei
cipcirip spune:
Dodo
Iarta-ma
, cred ca am vrut ca o intreb pe Dma de bbeic si am gresit. Dar uite poate e o premonitzie
. Sper ca nu te-am suparat
Tu tzine shampaniile reci pt Simonete ca acush vine cu testul ala frumos.
Simonete
nu intri sa ne spui ceva simptome? Cum te simtzi?
Moni
deci joi vezi bebicii
. Tzin pumnii pt inimioare.
Bravo Monty
, sa shtii ca , cheia succesului meu e Vitexul de dinainte si L-arginina de dupa procedura. La prima inseminare am luat doar pana a 2-a zi de inseminare ca mi s-a terminat shi mi-a iesit BHCG 2.68. Dc continuam sigur se prindea.
Inna
tu cum te simtzi? Am ajuns la o concluzie, dc nu ai greturi, pofte si nu dai la ratzushte e baietzel
. Cred ca am shi eu un cuc
.
Cirip viitoare mami de Ciripel
Moniland spune:
Da, da joi seara vad daca totul e ok. Eu sper sa fie mai ales ca de azi dimineata am stari de greata. Mi-ar place 2 dar pentru siguranta as prefera sa fie unul. Nu vreau sa risc nimic-nimic, iar cum sarcina gemelara fiind cu risc.... Pana la urma nu conteaza ca e unul sau doi ca de abia astept sa-i am in brate. Toata ziua o sa ma joc cu ei.
Si fetelor, eu nu realizez ca am bb in burtica poate cand o sa creasca burtica va fi altfel.

La multi ani Romania,la multi ani tuturor!