FIV sau inseminare cu donatoare/donator(13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

poooop toate fetele dragi
fetelor,va citesc in fiecare zi ,noutati nu am asa ca stau cumintica,i-au duphaston si astept ianuarie ,ca si multe altele dintre noi!!!cu planuri mari ,cu optimism si cu speranta ca vom reusi cu toatele!!
fetelor,am o intrebare la voi,cele care stiti,luna aceasta am facut foliculometrie si am observat ca endometrul era de 5 in z 17.oare un endometru mic poate fii una dintre cauze pt care nu se prinde bebe?la inseminari era ok,peste 9.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Anamy, dar inseminarile le-ai facut cu stimulare? Daca da inseamna ca din aceasta cauza ai avut endo 9. In ziua 17 endometru 5 mie mi se pare micut, dar poate asa e acum de la duphaston. Si un endometru mic e motiv sa nu se prinda bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

monilandce mai faci?cum te simti?ce-ti mai face bebele?
cand faceam IA ,faceam si stimulare bineinteles,dar endometrul crestea pana la IA ,iar dupa mai puneam utrogestan.de la clomifen stiu ca aveam mai mic endometrul pt ca il subtiaza rau.luna trecuta am facut inj cu menopur si stiu ca menopurul merge si pe endometru.luna asta nu am luat nimic,nu am facut stimulare si nici IA ci am facut doar foliculometrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

cip,merci am primit sa-mi poarte noroc ciripelul

inna,felicitari pt baietel,sa fie sanotos
simonete,iti tin pumnii,nici un simtom
iuca - ici pt toti
dodo,mai ai un pic si vezi Sibiul ,succes
iaura,nu mai vii deloc pe la noi?hai mai zi si tu ceva
moni,monty,anamy,gabri-ela,rodicutza,copilutzu,magdutza10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Va pe toate ! Eu nu simt nicio modificare , nu mi-e nici mai foame , nici mai somn , nu ma doare si nu ma inteapa nimic......nu cred ca e de bine . Data trecuta mi se parea ca imi crescuse si burta nu ma puteam inchide prea usor la pantaloni si ma deranja si centura cand mergeam cu masina , ba chiar simteam si sanii mai sensibili ......si ca sa vedeti cat ajunsesem sa fiu de nebuna , cu o dimineata inainte sa-mi vina cm , chiar simteam eu ca am greturi . Dar acum nimic , nimic . Luni sau marti o sa fac testul..... Cip sa te auda Dumnezeu cu bebele lui Dodo si sa fie in " pregatire " acolo la Sibiu . Sper sa desfacem sampaniile saptamana viitoare , daca nu , au incurcat-o cei de la Sibiu cu noi , cand ne-om duce toate peste ei , in ianuarie . Sper sa fie bine "aprovizionati " .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

cipcirip, doamne fereste, cum as putea sa ma supar pe o graviduta fericita, eu am luat-o ca pe o premonitie si sper sa fie de bun augur si sa reusesc din prima la Sibiu.
simonete, nu te gandi tu la ianuarie, nu-ti fa probleme, ca are cine ramane gravida si atunci, important e sa reusesti tu acum si sa ne creasca celorlalte moralul pt atunci. Abia astept cheful de saptamana viitoare cand vei fi foarte fericita.
bytzi,te pup, ai un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Buna seara fetelor!!!!!!
Inna sa-ti traiasca baietelul si sa se faca mare.....si sarcina usoara in continuare
Iuca asteptam si noi ca si voi cu nerabdare sa vedem de ce sex sunt bebelusii, dar parca totusi nu mai conteaza sexul, sanatosi sa fie
Cip sarcina usoara in continuare si ai grija de baiat
Monite astept cu vesti de la eco
Simonete hai ca te asteptam peste o saptamana cu un test pozitiv....ai sa vezi ca aceste sarbatori vor veni cu vesti bune pt tine
Monty, dodo, bytzi, rodicuta, Mayara sunt convinsa ca rugaciunea pe care o vom rosti in noaptea de Craciun se va indeplini pt toate in anul ce va veni......eu sunt convinsa de asta pt ca meritam din plin
Pupici pt toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Dodo drum bun sa ai la Sibiu pe 4 dec si te asteptam cu vesti bune
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

gabri-ela, ai un PM , te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

cip,azi am fost sa ridic coletul....mi-a venit sa plang ce frumos mi-a scris ciripelul , il pe scumpul de el,sa fie sanotos si deabia astept sa-l vad peste 7-8 luni..si o mamica scumpa si merci frumos

Mergi la inceput