FIV sau inseminare cu donatoare/donator(13)
Raspunsuri - Pagina 14
cipcirip spune:
Bytzic
speram sa-tzi aduca noroc . Nu mai plange 
Dodo
succes!! Sa vii cu veshti bune.
Simonete
ce mai face fata? Cat mai e pana la test?
Moni
eu in locul tau era fripta shi afumata , nu shtiu cum rezishti atatea zile pana la eco. Bravo tzie, eshti cea mai tare
Eu shi pt la eco cu nr 2 am emotzii mari .
Cirip viitoare mami de Ciripel
simonete spune:
Cip
, am vazut ca Ciripel are deja manute si picioruse .....Il pup si pe el
. Dodo
, succes maine la Sibiu . Fetelor , va multumesc tuturor pt. sustinere , ce mult as vrea sa va dau o veste buna .....
pe toate .
Moniland spune:
cirip, cum am mai scris la un alt subiect unde tot asa fetele nu ma intelegeau, incepe sa-mi fie frica. Sunt asa cum eram inainte de testul de sarcina cand nu mai vroiam sa-l fac. Imi este atat de bine acum inca mi-e frica sa nu stric ceva
. Prefer sa fie unul si dus la capat decat 2 cu eventuale probleme de sarcina. Simpotme inca am deci nu ma gandesc ca nu ar merge bine. Sanii durerosi, s-au rarit durerile de burtica, usoare stari de greata. Totul suportabil. A, nici nu realizez ca sunt
. Cred ca si din cauza asta stau asa linistita. Cel putin am stat pana mi-am facut programarea la eco.
Azi am 6 saptamani.
cipcirip spune:
Simonete
, da incepe sa semene cu un omuletz de acum inainte, pana acum parca era un bob de fasole
. Tzin pumnii sa vii cu un test frumos.
Moni
eu zic ca nu ai de ce sa-tzi fie frica, scrie gravidutza pe fruntea ta
. Adevarul e ca si eu am avut o fricaaa pana la test si pana la eco, pt BHCG l-am pus pe sot sa sune pt ca mie imi era frica ca nu aud bine cifra shi fac infact
.
-ici pt toate fetele, vad ca shomatzi
Facetzi curatzenie generala?
Cirip viitoare mami de Ciripel
bytzi spune:
cip,am trecut sa fac prezenta
vad ca toata lumea a luat pauza.....

simonete spune:
Bytzi
, mi-e frica de testul asta , eu sunt in continuare ca o " floricica " , fara simptome de
si n-as vrea sa-l fac deloc , sa raman asa cu speranta.....Oricum 6 dec. e cam devreme , cred ca luni sau marti , trag aer adanc in piept si.....
@dodo@ spune:
simonete, ma bucur ca poti rezista tentatiei, stiu ca e foarte greu, dar e mai bine sa astepti, optimista pana marti. Atunci stii sigura si putem incepe si sa sarbatorim!!!!!!!!!!
Despre mine ce sa va spun, am fost ieri la Sibiu, intradevar o clinica foarte frumoasa si un dr placut, care mi-a raspuns la toate intrebarile. I-am aratat toate analizele, care sunt ok, dar cand i-am spus ca am facut 10 IAD-uri si un FIV, nu prea mai vroia sa merg tot pe IAD. I-am spus ca nu imi permit acum un alt FIV si a spus sa-l sun la CM urmator sa incep stimularea. Va tin la curent.

Pup toate fetele!!!!!

Moniland spune:
@dodo@ sa inteleg ca urmeaza o noua IAD. Eu zica ca schimbi dr, schimbi clinica si automat si norocul.
simonete, nu prea ai ce face, asa ca.... oricum pumnii mei vor fi stransi pentru tine.
bytzi spune:
eu astazi am facut un eco,fiind z10 aCM ,am vrut sa vad cum mai stau cu ovulatia pe natural....si dezastru...un folicul de 10 mm pe ov drept,endometru de 5mm ,fibromul 20mm nu a mai crescut...si chistul care il aveam pe ov drept de 14mm nu mai era ....sant f dezamagita si suparata,deci endometrioza incepe sa-si arate coltii
....
toate fetele

de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)