FIV sau inseminare cu donatoare/donator(13)
Raspunsuri - Pagina 15
cami30 spune:
Fetelor am si o o rugaminte mare la voi. Sunt membra a comunitatii desprecopii cu incercari repetate si un esec in fiv. Eu personal am renuntat la lupta dar pentru a reusi sa trec peste aspectul psihologic incerc sa fac altceva pentru mine si pentru ceilalti. Asa ca fac un masterat in comunicare si m-am gandit la o lucrare pe tema impactului pe care infertilitatea il are asupra femeilor, cuplurilor si societatii si cum infertilitatea devine incet incet "minoritatea cea tacuta" asa cum am gasit-o numita intr-un articol.
Asadar am construit un chestioar cu intrebari care sa ma ajute sa-mi construiesc cazul si sa fac studiul pentru examen. Am uploadat chestionarul pe internet si pentru cine doreste sa participe, sa mi-l trimita la motanas2@yahoo.com. Nu am nevoie de nume ci doar de raspunsuri sincere.
http://www.zshare.net/download/52282943497da930/
Nu uitati sa treceti pe chestionar varsta!
Va multumesc din suflet!!
cami
@dodo@ spune:
Buna, fetelor, am si eu cu cine bea o cafea pe aici, ca vad ca e liniste totala.
Sunteti toate plecate in week-end?
simonete, ai rezistat tentatiei pana astazi? Daca da, atunci felicitari si te asteptam maine sau poimaine sa dai drumul 
, sa pot desface sampaniile!!!!!!!!!!
Pup toate fetele si va doresc o duminica placuta.
anamy spune:
buna seara fetele

si eu pe aici
hai sa va spun ce am patit de la atatea stimulari ,2 luni la rand cu closty prima luna si apoi cu menopur,mi-a venit CM la 22 zile ,dereglata total
,inainte aveam la 30-31 zile.
a venit f f f f abundent,cu cheaguri la fiecare urinare destul de mari si multe,si asta m-a tinut 5 zile.am schimbat cam un tampon la ora,m-am speriat f f f f tare,i-au alchemilla si ergomet.dar totusi stau si ma intreb,poate fi de la stimulare?
sincer imi este frica sa mai incep sa fac stimulare si inseminari din ianuarie.
gabri-ela spune:
Buna seara fetelor mele dragi!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ce mai faceti?
Se vede ca ne apropiem de sarbatori si toata lumea s-a apucat de curatenie ........ce liniste este
Simonete nu te-am uitat si pumnii sunt stransi tare zilele acestea......te asteptam sa ne dai o veste buna si sa sarbatorim saptamana asta
Iuca, Cip, Inna, Moniland sarcina usoara in continuare si mai asteptam vesti de la voi......pt ca noi nu prea avem ce povesti.....asteptam , asteptam sa vina anul urmator sa dam si noi startul la alte incercari, dar de data asta cu reusite
Bytzi, dodo, monty, copilutzu, rodicuta, miki-miki, andrabirni, magduta, pupici multi

inna30 spune:
simionete nu dispera, mai asteapta pana iti vine, cine stie, poate este prea devreme pt test, pana nu vin "rusii" inca mai este speranta.Capul sus, lasa ca daca nu a fost acum, mergi inainte si anul viitor, urmataorea inseminare trebuie sa reuseasca, fii increzatoare, stiu ca este foarte greu dar cu d-zeu inainte, din pacate nu avem nici o putere decat sa speram ca intr-o zi vom reusi.te pupic si ai grija de tine, nu te intrista si nu-ti pierde speranta. 

24+ 
cosicel spune:
Anamy, credeam ca eu sunt singura care pateste asa ceva!
Uite, in luna in care am facut stimulare cu clomifen, mi-a venit la 26 zile (fix 12 zile de la IA), urmatoarea luna cand am facut pauza de medicamente, mi-a venit la 30 zile, si luna asta la 24 (dupa stimulare cu gonal) tot la 12 zile de la IA.
Nu stiu ce sa mai cred, nu curge mult, adica nu ma sperie, dar de la cele 28 de zile ceas, ma trezesc acum ...
Sincera sa fiu, eu am legat mai mult venirea z1 cu trecerea celor 12 zile de la IA... dar nu cred ca e regula (in cazul meu).
Partea trista, in ce ma priveste e ca anul viitor va fi un an super incarcat, si nu stiu cat voi mai reusi s-o sterg de la serviciu ca sa fac monitorizari si IA... 

Asa ca sunt intr-o situatie destul de dificila...
bytzi spune:
simonete
nu-mi vine sa cred...eram sigura ca vei reusi...imi pare fff rau ,noi iti santem alaturi sa te sustinem..
eu am sunat astazi la Sibiu sa vorbesc cu dr Ispasoiu pt stimulare sa-mi fac din timp rost de gonal si dr e in concediu pana miercuri 10 dec...asa ca joi voi vorbi cu el...
pupici pt toate fetele si burticile
cosicel spune:
Am si eu o intrebare: cat costa consultatia la Polisano? Ca saptamana viitoare mi s-a pus piticu' sa merg pana la Balea, si daca tot mi-e in drum, as putea merge la consultatie!