FIV sau inseminare cu donatoare/donator(13)
Raspunsuri - Pagina 16
iuca spune:
cosicel
eu cand am fost prima data am platit 80 lei.
simonete
poate e prea devreme totusi, imi pare rau. Trebuie sa mergeti inainte, oricat de greu va e acum.
Noi suntem bine, peste 2 sapt mergem la eco morfologica.
Va 
pe toate cu drag
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
19+ 

bytzi spune:
cosicel,asa cum a spus si iuca prima consultatie e 80 ron,dar incearca sa te programezi de pe acum la unul din dr,vezi care e liber atunci ca altfel nu te primeste...mult succes si distractie placuta la Balea
simonete spune:
Mai aveam o mica speranta pt. ca nu mi-a venit cm , dar am facut azi HCG in z14 si e 0,2. Deci e clar .
@dodo@ spune:
simonete, imi pare, sincer, ff rau, nu mai am cuvinte

. Asa de mult mi-as fi dorit sa reusesti. Stiu ca iti este foarte greu, dar capul sus si mergi mai departe, va veni si ziua cand vom fi fericite. Toate suntem alaturi de tine si ma rog la DD sa-ti dea tarie sa poti trece si peste acest esec.

bytzi , ai PM.
cosicel spune:
Simonete, uite, eu am avut BHCG 4,2 si ...in z12 mi-a venit cm, si testul de urina a iesit negativ! Asa ca... m-am consolat, acum nu fac altceva decat sa-mi spun ca imi tb o pauza!
E drept ca ma macina destul de tare, dar ... asta e!
Bytzi, Iuca - multumesc de raspuns, dar am citit pe net c-ar tb sa deschida un centru de fertilizare si in Bucuresti, asa ca poate e mai bine sa mai astept putin. O sa vb cu-al meu, sa vedem ce parere are si el.
simonete spune:
Dodo
, Bytzi
, Cosicel
, Iuca
, Inna
, poate o fi 2009 mai norocos pt. mine . Va pup
pe toate fetele .
gabri-ela spune:
simonete imi pare rau pt nereusita ta, dar putere multa sa treci cu bine peste acest esec si anul ce va veni sa-ti aduca implinirea visului, pt ca meriti acest lucru din plin
Multa putere,sa o iei de la capat increzatoare , pt ca numai asa vei reusi
Pupici

bytzi spune:
buna fetelor!
ce mai faceti?iuca,doamne ajuta pt eco sa dea DD sa fie totul bine...va pup
cip,ce mai faci?cum se manifesta sarcina..ti-e rau..vre-un eco cand mai faci?va pup
moni,ai facut eco?
inna,voi cum mai santeti?
rodicutza,tu cand faci inseminarea ca am uitat,decembrie sau ianuarie...
pup si restul fetelor care asteptam sa se intample minuneadodo,gabri-ela,monty,copilutzu,simonete,rosicutza,iaura,anamy,cosicel,DD sigur ne v-a ajuta
montytaiana spune:
buna
si eu pupic pe toata lumea
si desi nu am nimic nou sa va comunic
am zis sa mai scriu doua trei vorbe
ca poate credeti ca nu mai intru deloc pe aici
sunt nu va faceti griji
dar nu pot intra logata de la serv ca sa vb cu voi
simonete ai reusit sa iti revii cat de cat
hai fi impacata o sa se intample si la noi minunea
o sa vezi
altfel nu pot sa imi inchipui viata asta
fara sa ave parte si noi de miracolul numit nastere
iti doresc chiar daca iti e greu sa ai sufletul plin de bucurie si speranta
va pupic pe toate
inna un pupic ffff special - cum te mai simti![]()
iuca mai stii ceva de dma?
nici ciripelul nu ne mai tine la curent cu vesti
va pup
bytzi dodo gabriela
inna30 spune:
monty
multumim tare mult, esti o scumpa, si noi te pupam dulce si sa de-a d-zeu sa fii binecuvantata cat mai curand cu o minune.ma bucur ca nu ai renuntat si sunt sigura ca intr-o zi ne vei da vestea cea mare. ai grija de tine. 

bytzi
multumim, eu ma simt bine, chiar plina de energie, bebe mic imi da trezirea in fiecare dim cu gimnastica la ora 5, in rest crestem .multumesc tare mult fetelor.va citesc zilnic chiar daca nu scriu de fiecare data si sunt alaturi de voi.
iuca

va pupic pe toate!cirip, dodo, simionete
25+