FIV sau inseminare cu donatoare/donator(13)
Raspunsuri - Pagina 17
bytzi spune:
eu astazi am vorbit cu dr si am stabilit stimularea pt luna ianuarie dupa discursul care deja l-am mai avut
ca am facut destule IA.. si sa mergem pe FIV ......i-am zis ca mai incerc ultima IA ca nu am posibilitate pt FIV pana in vara si nu am rabdare sa mai astept pana atunci ...si voi face 2 gonal f de 75/zi,i-am propus eu sa incercam asa avand in vedere ca am raspuns c-am prost data trecuta la stimulare si i-am mai zis si ca FSH meu e c-am mare 10 la limita de 10 si rezultatul de la eco de luna aceasta si a zis ca e ok sa incercam asa...si mi-a repetat iarasi riscurile
...deci am facut pasul urmator ,astept luna ianuarie....
toate fetele si va mai astept pe aici
rodicuta32 spune:
Buna seara fetelor!
Eu sunt racita cobza, ma simt groaznic
,in rest iau multiminerale si acid folic ca sa pregatesc"terenul" pt. bebe.
Bytzi,a ramas sa fac inseminarea in ianuarie,daca voi avea folicul bineinteles!
pe toate!
simonete spune:
Rodicuta
, sa te faci bine repede , sa te poti apuca de " treaba "
. Monty
, Gabri-ela
, trebuie sa ne revenim si sa mergem mai departe , nu avem de ales ,ce ma intristeaza cel mai mult e faptul ca nu cred ca mai avem bani pt. o insem. in ianuarie si la varsta mea fiecare luna conteaza , am pierdut luna decembrie si tare mi-e teama ca nu vom putea merge decat prin februarie . Acum am niste probleme si cu calculatorul , de asta n-am mai intrat de vreo 3 zile si imi era dor de voi , imi lipsiti daca nu va citesc zilnic . Am inteles ca s-ar putea sa-mi mai faca "figuri" , e ceva la placa de baza , nu stiu ce .
simonete spune:
Bytzi
, ma bucur ca incepi in ianuarie , sa ai noroc sa fie ultima IA , lasa FIV-ul ca n-o sa mai ai nevoie de el
. Pt. toate fetele cate un
.
bytzi spune:
rodicutza,ai grija sa-ti treaca raceala pana in ianuarie si ne vedem la Sibiu 
simonete,imi pare rau dar poate reusiti sa strangeti cat de curand banuti pt inca o IA ...tu cate gonal ai facut de toate?
dodo,luasi pauza?
iuca,cip
nu ne mai vizitati? 
si celelalte feteinna,moni,monty,copilutzu,gabriela,mayara,iaura,anamy
@dodo@ spune:
rodicuta, iti doresc multa, multa sanatate, fate bine sa fii 100% apta de o inseminare reusita la Sibiu. Ce gasca mare va fi in ianuarie la Polisano.
simonete, imi pare rau ca nu poti merge in ianuarie, si noi ne izbim de aceeasi problema, dar asta este viata, traim cu speranta ca am facut tot posibilul sa avem un BB care sa ne bucure viata si nu ne-am dat batute niciodata. Si mie mi-a fost greu dupa FIV-ul nereusit si nu mai vroiam sa aud de doctori si de alte incercari, dar nu m-a tinut mult.Te pup si sper sa gasiti resurse pt februarie.

bytzi, aici sunt, va citesc zilnic, nici nu intru bine in casa si deschid calculatorul sa vad ce mai faceti. Ma bucure ca esti hotarata si in ianuarie mai incerci odata. Sper din tot sufletul sa fie si reusita.
Pup toate fetele si va doresc week- end placutmontytaiana, gabri-ela, iuca , inna, moniland, cipcirip
Moniland spune:
Dragele mele, nu am mai intrat de mult pe la voi dar vin acum cu vesti bune.
http://www.flickr.com/photos/monicahhh/3101234504/
dma2007 spune:
moni 

felicitari din suflet!
monty un mare
si un mare buchet de
curaj si mergeti inainte !
eu sunt bine, creste gaza e o grasana, maine facem 4 luni
va
pe toate!
iuca spune:
moniland
FELICITARI ma bucur mult pt reusita ta si pt cele 2 inimioare. Sa fiti sanatosi cu totii, sa ajungi cu bine la termen si sa te bucuri de cei doi ingerasi.
Multa bafta pt toate fetele care incearca in ian/febr, sa dea Domnul sa se lase cu cat mai multi bebei.
Eu sunt alaturi de voi, va citesc mereu.
Va 
pe toate cu drag
Noi ieri am facut bradul ![]()
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
20+