FIV sau inseminare cu donatoare/donator(13)
Raspunsuri - Pagina 18
bytzi spune:
moni,tin sa te felicit din suflet,sa dea DD sa fie totul bine pana la capat si sa va bucurati de bebelusii mult doriti....cei drept am tras cu ochiul pe la odisee si am vazut ...

bytzi spune:
iuca,nu ai avut rabdare deja ai facut bradutul..
pe tine si 

dodo,pai daca ne citesti ,mai si scrie-ne
cip,ce faci dragutza ,ce face 
toate fetele
@dodo@ spune:
moniland, pup fata fericita, mama celor doi copilasi care cu siguranta vor creste mari si frumosi si-ti vor bucura viata. Felicitari, multa sanatate si o sarcina cat mai usoara.
bytziaici sunt, nu prea mai am noutati, imi refac analizele sa le am pt IAD. Am inceput si curatenia si ma termina astia si la servici, acum la sfarsit de an.
iuca, multumim ca esti alaturi de noi si sper sa reusim sati calcam pe urme cu multe reusite la Sibiu, anul viitor.Sa rcina usoara in continuare. Te pup.

Pup toate fetele, sa aveti o saptamana plina de bucurii.
cipcirip spune:
Buna fetelor
, eu fac bine, peste 2 zile fac eco sa vad ce face ciripelul shi am emotzii. Imi cer scuze pt absentza lunga dar nu mi-a mers netul acasa iar de la serv nu ma pot loga sa va scriu.
Simonete
imi pare tare rau pt nereushita dar ma bucur sa vad ca eshti optimista shi ca vrei sa incerci din nou.
Moni
felicitari pt inimioare, e super frumoasa pozica aia a ta. Eu eram sigura ca reusheshti de cand ai spus ca tzi-a zis dr ca ai endometrul vascularizat. Shi cum mai ai altzi 5 bbi in Austria parca vad ca vreo 3 ani o sa fii gravi
. Te pup si sarcina ushoara.
Bytzi
multzumesc ca ai intrebat de mine. Tu ce mai faci? Cum te simti?
Un
ic maaaare pt toate fetele.
Cirip viitoare mami de Ciripel
@dodo@ spune:
Chiar asa, mai fetelor, sa ajungem pe pagina 3, sau v-ati apucat de curatenie si nu mai aveti timp de forum.
Bradul l-ati facut?
Va invit la o cafea cu speranta ca anul care vine ne va aduce cadoul mult visat: 

rodicuta32 spune:
dodo sa stii ca ai dreptate,ne-am apucat de curatenie (cel putin eu),abia ieri si azi am mai facut cate ceva prin casa,sunt in concediu medical saptamana asta din cauza racelii sau gripei ce-o fi... iau si antibiotic caci am facut si o amigdalita acuta si acum sunt mai bine.
Bradul inca nu l-am facut, urmeaza...cred ca luni o sa-l facem.
Moni,felicitari,sa-ti dea Dumnezeu sa duci sarcina cu bine ,iar la vremea potrivita sa-ti tii in brate puiutii

Cirip ai fost la eco? Ce face ciripelul?
Bytzi,simionete,cate un
special pt. voi!
Salutari si pupici la toate fetele!![]()
bytzi spune:
buna fetelor!
dodo,nici eu nu facui bradul si nici curatenie ,s-a ivit o problema neasteptata si nu mai am timp de nimic.....cat intrai un pic sa vad ce mai faceti
inna,iuca,cirip
pe burtici
va
pe toate
beatrice75 spune:
Voi mergeti la dnul dr. Tutunaru? mie mi s-a spus ca nu exista niciun tratament, doar atunci cand ma hotarasc sa raman gravida voi fi operata, mi se vor face injectii si apoi e o lupta contra cronometru, ori raman gravida, ori reaparitia chisturilor.Si intre timp ce sa fac? Sa suport cu stoicism durerile de toate felurile?Am niste dureri de ma urc pe pereti, ce sa fac? Va rog mult
ajutati-ma!!!!Nici nu stiu unde sa caut raspunsurile voastre....sunt atatea pagini!!!Nici un gand de casatorie!
@dodo@ spune:
beatrice, nu au aparut inca toate mesajele tale, scrie repede 10 mesaje, caci esti monitorizata acum.
Apoi spune-ne povestea ta si cu siguranta aici vei afla multe din nelamuririle tale.
Si eu , aici, am gasit multa intelegere din partea fetelor, dar mai ales am avut cu cine imparti nereusite si bucurii.
Bine ai venit printre noi!!!
Moniland spune:
Multumesc dragutelor
.
cirip, nu stiu cand o sa ma mai risc la inca o pereche de gemeni. Dar sunt ai mei, si cat am luptat pentru ei.... Dar am 10 ani la dispozitie, ca atat ii tin la congelator