Ce liniste pe aici, am intrat cu toate in vacanta? Nu prea mai avem noutati, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa mai scriem.
Hai, fetelor, va invit la un pahar de suc (pt
), si de sampanie pt celelalte. Le scot de la rece, dar promit ca pun altele pt cand ne da vestea buna simonete

.
Cine mai doreste, cine mai pofteste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
simonete, te asteptam cu vesti bune!
Pup toate fetele!!!!!
dma, multumesc mult 
simonette, asteptam vesti!!!!
dodo, eu vreau o limonada rece. ![]()
Cirip, inca nu ai fost la eco?
moniland, imediat se prepara, ce nu fac eu pentru o graviduta fericita. Te pup si-ti doresc o sarcina usoara.
Bytzi: 
Dma: asa e, are gura aurita!
@dodo@: si eu vreau o limonada rece!!!!
Cirip: ce mai faci? Au aparut simptomele?
Nusy
9+
Buna seara tuturor!
Dragele mele, azi m-am intors de la Sibiu,de la prima intrevedere cu Dr.Chicea.A fost ok, amabil si comunicativ.Cred ca a fost si Dr.Ispasoiu prezent la discutie,dupa cum l-ati descris voi.
Analizele mele sunt bune si am ramas sa mergem in ianuarie sau februarie pt. inseminare.
Eu am ales sa facem inseminarea pe ciclu natural,deci fara stimulare,nu stiu, asa am simtit eu...
Mi-a spus ca e optiunea mea,desi ei recomanda stimulare ovariana si am ramas sa ma monitorizeze ginecologul meu si cand foliculul are cam 18 mm sa mergem la Sibiu cu fiola de Pregnyl pregatita.
Mi-a zis ca vrea sa vada el foliculul inainte de pregnyl ,ca sa nu facem inseminarea degeaba si prin ziua a 6-a a ciclului sa fac prima ecografie,iar apoi sa-i sun sa le spun cum e treaba ,ca s-ar putea si sa nu ovulez in fiecare luna.
M-am gandit ca pana atunci sa iau ac folic, multimacca si ceva multiminerale. Ce ziceti?