Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 10
monica_dicut spune:
Neazza 

Daca aveti de gand sa va intalniti pe la baby expo poate imi spuneti si mie sa vin sa va vaz si io ![]()
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Visand la o minune 
Ticker2 
andy.p spune:
Buna dimineata.Haideti la o ciocolata calda sau o cafelutza ca afara e urat si
Noi am dormit bine de la 11.30 la 1.30 si apoi ne-am mai trezi la 6.30
si acuma inca doarme buburuza.
felicic matinala..iti dorm baietii sau deja fiecare cu treaba lui?
nerantula bine ca mai poti sta sa-l vezi camie mi se inchid ochii instant dupa ce adoarme mandra.
cocutica si Alexia ma mai pacaleste o zi doua cu program ,dupa care paaa si o luam iar de la capat cu haosul.Asta e ..ne fac ei noua program nu noi lor
nikolici poate ar trebui sa-i mai dai silui atentie ca sa nu se simta neglijat
leah inceraca sa nu te iei dupa toata lumea,cand e vorba de sfaturi toti prietenii si dacau si daca n-au copii stiu cel mai bine,...legat de fontanele dr.verifica de fiecare data,sau asa ar trebui,cat de mult s-a inchis de la ultima vizita.
Monibuna dimineata

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
anca81 spune:
Buna dimineata! Ufff, la noi e urat si ploua, nu cred ca azi vom putea iesi la plimbare.
Am avut un weekend linistit, plin de zambete si mai nou de rasete in hohote. Fetele, ma topesc cand o pupacesc pe gatut sau obrajori si incepe sa rade in hohote, are o voce atat de scumpa
In rest, am fost ieri la mama la masa, am iesit la plimbare si bineinteles
![]()
Imi place si mie Lactacyd-ul, dar cand Carla era micuta din lipsa de timp am uitat sa-mi cumpar si am folosit gelul ei de spalat - Bubchen. Asa ca de atunci tot pe asta il folosesc.
Ma alatur si eu clubului bb-ilor care isi rontaie manutele, mai ales noaptea - Carla doarme pe burta si le gaseste mult mai usor.
Joy, tare dulce e bebelina ta, sa-ti traiasca si sa creasca tot asa!
Eva 
Va doresc tuturor o saptamana minunata.
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
andy_galro spune:
Neata!! si la noi e tare urat si ploua si cred ca nu vom putea merge pe afara din pacate....fetelor de sambata bebe al meu rade cu sunete...sunt tare incantata de el
la multi ani bebeilor sarbatoriti de azi!!!!
Mihnea-Cristian de Corrina
Anna de Piersicutza
sa fiti sanatosi si cuminti!!!
Andreea
de
Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
nikolici spune:
Felicic Eu cu catelusul meu iesim intodeauna afara si cu Karinutza.Saptamana trecuta cat a fost mai frumos, am pus o pe fetitza in carucior si de la etajul 3 , l am luat pe sus cu catzelul langa si da i pe scari, de zici ca eram nebuna, ti ai adus aminte bine nu am lifttttttt
.Si afara avem program de plimbat indelung prin locuri nestiute in cartier si el(catzelul) necunoscand meleagurile isi doreste sa le marcheze pe toate si sa vezi ce ma alearga...si cand mai incepe si Karina sa planga de se calmeaza doar in bratzica sa vezi ce de caterinca sunt....bb in bratze , il tzin si pe catzel de lesa si mai imping si carutzul si depinde de volumul plansului, mai ma si "zdruncin " asa sa o legan pe fi mea, sa nu mai precizez cand apare vreun caine vagabond cu ganduri de razboi
.Sunt ceva de speriat pe strazi.Dar in mare cand nu e tati acasa, mergem in marsupiu unde ii place la nebunie. Apropo ce rasa de caine ai???
AndyPIntodeauna imi fac timp sa l iubesc, fie si 5 min, insa nu mai este mami lui asa cum era odata.
Pup
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina
amik spune:
neata, mamici!
CosmyB multumesc frumos pt aprecieri! m-am delectat si eu cu pozele bebelusilor. doamne, frumosi sunt copiii!
cine imi poate da si mie mail cu perioadele acelea de crestere cerebrala?si cu ce mai aveti pe acolo...alexandra@etp.ro, va multumesc anticipat.
Alexandra mare, Alexandra mica (10 iulie 2003) si Vladimir (21 septembrie 2008)
preety spune:
Buna ziua tuturor. Sper din tot sufletul ca s-au calmat spiritele pe aici si ca o sa scrie fiecare de acum inainte fara inhibitii tot ce are pe suflet. Asa cum a zis pediatra mea... fiecare are dreptul la opinii
, dar fiecare mamica alege pentru puiul ei doar ce considera ca e mai bine! 
Doream sa pun si eu o serie de intrebari care ma macina in ultima vreme (precizez ca fetita mea face o luna la sf ac saptamani):
1. somn - dormim destul de mult noaptea - de la 10 la 4.00 legat sau de la 12.00 la 6.00 legat, dupa caz (in functie de cat de tarziu facem baita). Mai dormim uneori si ziua dar cate putin... E cumva prea mult ptr un bebe asa mic?
2. mancare - papam san si completare laptic daca este cazul... drept ptr care cred ca pregatesc biberon doar de vreo 3 ori pe zi... mi se pare totusi ca mananca cam putin, iar cand se pune pe biberon trage din el pana il termina si apoi incep durerile de stomac, regurgitarea etc... Ar trebui sa incerc s-o hranesc mai des, sau o las doar cand cere ea?
3. plimbare - la cum e vremea acum in bucuresti, este bine sa scot fata afara? Mi imi ingheata mainile de exemplu si nu stiu daca sa fac sau nu asta...
4. zgomote ciudate - de vreo 4 zile o simt ca horcaie intr-un fel, dar nu cand respira, ci cand o ridic sau cand mananca... Nu stiu ce e asta, initial am zis ca e de la plamani, dar febra nu are... O fi de la faptul ca doarme mereu cu gurita inchisa si i s-o irita gatusorul?
5. scaun - iesim afara doar la 48-72 de ore. In rest tragem basinute intr-una si nu ne linistim deloc la burtica. Auzisem ca poti sa ii provoci cu termometrul, dar nu stiu cum si mi-e frica. Exista vreo tehnica anume?
Cred ca astea ar fi in mare "problemutele" pe care le avem noi.
Va
pe toate.
Mamica fericita de Sorina Gabriela
anca81 spune:
Mihnea Cristian 
Anna 
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
babytza spune:
Neata mamici 
Am pierdut ditamai mesajul....
Muuh folosesc Milumil. Am folosit la Valentina toata gama lor de produse si am fost tare multumita de evolutia ei. Acum 10 ani era cel mai bun de pe piata. Acum insa gama e mai variata si vreau sa vorbesc si cu dr si cu alte mamici sa vad ce e mai bun. Poate schimbam.
Legat de catei...La noi, cea mica sufera teribil ca nu mai este ea in centrul atentiei. De cand a aparut bebe nu mia are voie in pat si intra mult mai rar in camera...Cand prinde usa deschisa abea asteapta ok-ul si intra ca fulgerul cu ventilator in loc de coada.... Sta la picioarele mele cat ii dau lui bebe sa pape si apoi stie ca poate sa ii dea o limbutza pe chelie..
Cel mare e mult prea batran ca sa ii mai pese ....l-a vazut cand am venit ,l-a mirosit, l-a pupat si gata...
La Valentina am fost nevoita sa renunt la catelusa pe care o aveam. Lasa foarte mult par si cand a luat-o fata de-a busilea era jale cat par avea pe hainute. Nu mai zic, ca ii baga limba pana in gat pe unde o prindea, era bolnava dupa ea.
Si faceau parte si la biscuiti, adica o data musca Tina, o data lingea catelul...
Oricum am suferit teribil cand am dat-o, chiar daca i-am gasit o familie unde a fost tratata regeste. Erau doua fetite care se bateau pe ea care sa o tina in brate si inca doua cateluse care au acceptat-o imediat. Am plans mult timp dupa ea...
Acum nu voi mai face la fel. O iubesc de mor pe Tisha si nu as putea renunta la ea
Am tuns-o si din fericire nici nu prea lasa par.
Ma opresc, m-am cam lungit...
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
andy.p spune:

Mihnea

Anna

Joy sa stii ca asa va fi,asa ca profita cat poti
Nikolici
parca te si vad.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia