Prietenie la plesneala !
Raspunsuri - Pagina 13
kokiy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui violeta69
uite aici centura albastra!!! ![]() asta la ce fel de karate e? ca la go-ju n-am vazut deact galbena,portocalie,verede,maro si apoi neagra... eu am centura neagra la fuga vezi de asta nu deschid yo sub la "in 1 sau 2" ca nu se stie de unde apare cineva sa ma "doboare" ![]() ![]() Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE* Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
centura e la judo ... aveam vreo 14-15 ani cand am primit-o ... cred ca era intre portocaliu si verde cea albastra
... la mine tot lupta de strada e de baza 
...acu' daca ma uit in urma la perioada 90' ma minunez si eu ca m-am asezat la casa ca omu'... primul meu sot avea pletele mai mari ca mine ps- vedeti sunt divortata si n-am nici un complex
... sau e din cauza ca eu am bagat eu divort Bazar SONIA
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
gabriella1 spune:
Auzii io ca incepe sa fie romantic sa bagi cutitu' in nevasta de vreo trejdeori si apoi sa-i mai tragi si vreo 2 ciocane peste faruri.si astea toate cu ochii inchisi
.
Da' io acum ma intreb , Viole(n)to... ptr cine mai inveti tu ju jitsu?Ca dansul e o amintire,la cozonaci n-ai nevoie de bataie... ia marturiseste tu tat,tat...a ?aud?![]()
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
violeta69 spune:
gabitzule,eu sunt pasnica de fel..parol!
chiar daca sunt "violenta"...sunt doar cu numele 
n-am batut pe nimeni(inca) ...desi una merita o paruiala zdarvana!
da' ma pregatesc ca nu se stie! ![]()
desi ma mai gandesc...ca yo sunt o doamna
nu bat pe nimeni...lasa, ca-i bate Dumnezeu!![]()
Iulia,zic ca lupta de strada?!
eu cu lupta de clasa
deocamdata....
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
gabriella1 spune:
Duamna, io zic sa inveti si lupte de strada si sa scolesti si vreo doi cocosi, mai castigi si-un ban.Nu te lasa in baza lu' organu' ca el e la miting
.
Si l-am intrebat de ce cere marirea de salar cu 30 % si mi-o raspuns sec: "nevasta, din banii astia te duci si la coafeur si mananci si bine"![]()
Na,daca ma pusei cu organu'![]()
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha71 spune:
Cu treij' la suta faci tu atitea????
Pai si te mai miri ca rivnesc la banii tai?? ![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
Voi stiati asta?
Ca rid incontinuu de cind am descoperit
.
Da' cititi repede pina nu-mi dau moderatorii grade pe umeri si sterg subiectul! ![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 Cu treij' la suta faci tu atitea???? Pai si te mai miri ca rivnesc la banii tai?? www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI! BAZAR PENTRU SONIA www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor |
Gabriela
Dodo-pui spune:
O saptamana frumoasa si plina de impliniri
,
abia astept sa va citesc![]()
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dodo-pui O saptamana frumoasa si plina de impliniri ,abia astept sa va citesc Blogul lui Bogdan-Andrei Varsta lui Donu'Bodo Varsta lui BB2 Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |
.
Ce face burtica?Creste?te simti bine?
Iti doresc multa sanatate si mii de pupici lui Bogdanel !

si ptr Bogdanel 

Gabriela
gabriella1 spune:
sunt pe moarte! pot sa-mi pun o ultima dorinta?![]()
Lasand gluma la o parte,nu stiu ce am iar.M-am saturat !

Gabriela