Prietenie la plesneala !

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui violeta69

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Bey, daca tot radeti de Violeta na ca ma dau si eu cu ea si va spun ca sunt judoka (doar centura albastra) si am si brevet de parasutist sportiv mey ...asa ca le dau gata pe toate pipitele alea de deschid topicuri pe la "In 1 sau in 2" ...acu' ca ma facui de 80kg tre' doar sa ma rostogolesc si le dovedesc

edit: chiar ma intreb cand o deschide vreuna topic "Cum e sa fi parasutista?" sa-i raspund in cunostinta de cauza

Bazar SONIA
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

uite aici centura albastra!!!
asta la ce fel de karate e?
ca la go-ju n-am vazut deact galbena,portocalie,verede,maro si apoi neagra...
eu am centura neagra la fuga
vezi de asta nu deschid yo sub la "in 1 sau 2" ca nu se stie de unde apare cineva sa ma "doboare"

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

centura e la judo ... aveam vreo 14-15 ani cand am primit-o ... cred ca era intre portocaliu si verde cea albastra ... nu mai stiu nici o denumire de procedeu ... la mine tot lupta de strada e de baza ... deh,is rockista din aia cu antecedente ...acu' daca ma uit in urma la perioada 90' ma minunez si eu ca m-am asezat la casa ca omu'... primul meu sot avea pletele mai mari ca mine

ps- vedeti sunt divortata si n-am nici un complex ... sau e din cauza ca eu am bagat eu divort

Bazar SONIA
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Auzii io ca incepe sa fie romantic sa bagi cutitu' in nevasta de vreo trejdeori si apoi sa-i mai tragi si vreo 2 ciocane peste faruri.si astea toate cu ochii inchisi .
Da' io acum ma intreb , Viole(n)to... ptr cine mai inveti tu ju jitsu?Ca dansul e o amintire,la cozonaci n-ai nevoie de bataie... ia marturiseste tu tat,tat...a ?aud?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

gabitzule,eu sunt pasnica de fel..parol! chiar daca sunt "violenta"...sunt doar cu numele
n-am batut pe nimeni(inca) ...desi una merita o paruiala zdarvana!
da' ma pregatesc ca nu se stie!
desi ma mai gandesc...ca yo sunt o doamna nu bat pe nimeni...lasa, ca-i bate Dumnezeu!
Iulia,zic ca lupta de strada?!
eu cu lupta de clasa deocamdata....

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Duamna, io zic sa inveti si lupte de strada si sa scolesti si vreo doi cocosi, mai castigi si-un ban.Nu te lasa in baza lu' organu' ca el e la miting .
Si l-am intrebat de ce cere marirea de salar cu 30 % si mi-o raspuns sec: "nevasta, din banii astia te duci si la coafeur si mananci si bine"
Na,daca ma pusei cu organu'

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Cu treij' la suta faci tu atitea???? Pai si te mai miri ca rivnesc la banii tai??

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!

BAZAR PENTRU SONIA

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Voi stiati asta?
Ca rid incontinuu de cind am descoperit .
Da' cititi repede pina nu-mi dau moderatorii grade pe umeri si sterg subiectul!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Cu treij' la suta faci tu atitea???? Pai si te mai miri ca rivnesc la banii tai??

BAZAR PENTRU SONIA

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

O saptamana frumoasa si plina de impliniri,
abia astept sa va citesc

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

O saptamana frumoasa si plina de impliniri,
abia astept sa va citesc

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

.
Ce face burtica?Creste?te simti bine?
Iti doresc multa sanatate si mii de pupici lui Bogdanel !
si ptr Bogdanel

Gabriela

Mergi la inceput

sunt pe moarte! pot sa-mi pun o ultima dorinta?
Lasand gluma la o parte,nu stiu ce am iar.M-am saturat !

Gabriela

Mergi la inceput