Prietenie la plesneala !
Raspunsuri - Pagina 14
misha71 spune:
Lasa moartea soro pe praful asta. Tu nu vezi ca a intrat lumea in criza? De unde bani de inmormintare? Doar daca renunti la aia 30% ![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
Haide, nu mai fii suparici ca nu-ti sade bine, si apoi nici nu face bine la riduri! Ce, vrei sa-ti zica lumea la trecerea de pietoni: mamaie, vrei sa te trec strada? ![]()
Daca tu crezi ca te vei simti mai bine si daca vrei, descarca-te, desi eu cam banuiesc ceva-ceva. Nici eu nu stiu ce sa fac cu bradul, poate la anul voi sti. 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
violeta69 spune:
Gabitule de ce esti mama suparata?
e de la vreme?
sigur e de la vreme...uite
sa-ti treaca!![]()
azi nu prea ati avut chef de poante!![]()
sper ca nu sunteti toate suparate.....
mai multa veselie se poate?!
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
gabriella1 spune:

am ratat ultima dorinta,poate data viitoare.
Maine plec in excursie.. la hospital.Sper sa nu fie prea multi gandaci sau cel putin sa inghete pe perioada internarii mele.
In limbaj neacademic ,n-am progesteron...chistul creste ca n-am "raspuns" la tratament ...etc

Da revin..in forta ...![]()
va pup pi toate !

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
violeta69 spune:
gabriella,sanatate maxima
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
misha71 spune:
gabrielo, tocmai acum te-a gasit lipsa de progesteron, cind o sa ai venituri mai mari cu 30%?
Hai ca promit sa-ti pastrez io banutii pina te intorci, ca doar prietenul la nevoie se cunoaste, nu? ![]()
Sanatate muuuuulta si sa te intorci repede! O sa-mi fie tare dor de tine, pe cuvint! 

BAZAR PENTRU SONIA
gabriella1 spune:

MULTUMESC !
Da' seara vin acasa,nu dorm la spital ,nu pot!
Misha,nu mai ravni ca nu i-au marit salarul.au cerut doar....![]()
Va pupa 'Coana pi toate !

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha71 spune:
Hehehe, vaz io ca ti-e frica sa lasi mindrete de organ singurel acasa, sa-si faca de cap! ![]()
Adevarul e ca nu as sta in spital nici legata cu lanturi. Urasc spitalele si sper sa nu am vreodata nesansa sa trebuiasca sa stau acolo.
BAZAR PENTRU SONIA
sorana spune:
Gabriela spor la productia de progesteron ![]()
Iar Misha bradul nu-i degeaba, poate pune moshul ceva sub el, daca nu anul asta, atunci tine minte moshu' pentru la anul.
Sorana si Monica (6 ani)