Prietenie la plesneala !
Raspunsuri - Pagina 12
misha71 spune:
Lasati-o pe devoska, ca-i suparata. Cine sa-i mai atirne pe la geam pe viscolu' asta? ![]()
De unde purgatie, bre gabrielo? Ca's mai tare ca o stinca!
Deci te rog sa-mi lasi si mie un boschet liber si curat, da? Ca daca nu, ma duc si io la meditatie la fetili istea si-ti dau o karata de nu te mai repara nici raketii lu' devoska! ![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
bey,afacerea mea cu "boschetu' " a costat suta de Ron. Sa te vaz acu',mai vrei boschetu' liber?!Noroc de organu' ca-i baiat bun si nu mi-a bagat-o in partea dorsala sa ma satur de enterocolite.
Io ma apuc de luptele de strada![]()
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha71 spune:
Asta nu-i vreme de lupte de strada! Tu nu vezi ce-i afara?
Mai bine te lupti cu organu', poate umple borcanu' ![]()
edit: io va las pina miine, ca ma duc la un chef. Vichend super-distractiv va doresc! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
devoska spune:
In week-end sunt fata cuminte...![]()
Inca nu m-am inzapezit, dar dimineata ningea asa de frumos... ca in povesti. Erau niste fulgi de zapada, mari cam cat un sfert de palma. In viata mea nu am vazut asa ceva. Apoi a mai dat-o cand pe lapovita cand pe ninsoare adevarata... Pe jos e doar apa multa, spre dezamagirea sarei care vroia sa faca om de zapada.
Te dezamagesc, misha,
dar nebunii astia atarna pe blocuri mai ales acum cand e frig. Au o fixatie cu izolatul apartamentelor pe dinafara. Eu nu stiu cum tine materialul ala cu care tencuiesc izolatia la -1 grad, dar ma rog, nu-i treaba mea, poate au materiale mai speciale. Ma intreb insa, de ce nu au facut treaba asta asta vara? Distractie placuta! Vezi sa ne povestesti si noua cum a fost... daca iti mai amintesti
.
Week-end placut, fetelor!
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 Asta nu-i vreme de lupte de strada! Tu nu vezi ce-i afara? Mai bine te lupti cu organu', poate umple borcanu' edit: io va las pina miine, ca ma duc la un chef. Vichend super-distractiv va doresc! ![]() www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI! BAZAR PENTRU SONIA www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor |

no chance 

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Dodo-pui spune:
O duminica frumoasa va doresc![]()
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
violeta69 spune:
| citat din mesajul lui misha71 Na belea! De data asta cred ca ne-o luam! Ati vazut? Violeta face karate! FUGIIIIIIIIIITI CIT MAI AVETI TIMP! Daca promiti solemn ca nu ne dai cite o scatoalca, te primim! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI! BAZAR PENTRU SONIA www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor |
e la go-ju-ryu
noi,mamicile facem doar miscare si invatam sa lovim cu pumnul si cu piciorul(ma rog,cu amandoua

Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
violeta69 spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 Violeto, io-ti propun sa-ti schimbi id-ul. Din asta care suna asa dulce si frumos in unul brutal,care sa bage spaima in Clare :violenta.Nu de alta,da' tre' sa stie lumea ca stii bataie Ultima oara faceai cozonaci...bey,ce se schimba unele Misha, iti trimit de ziua ta o vaza de aia de China,maaaaaaaaaaaaareeeeeeee, sa-ti ajunga ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
gabriela

sa stii ca m-am gandit sa-mi schimb numele.....
violenta mi se mai spune cateodata...asa ca...
cred ca am mai povestit cum m-a intrebat un forumist de unde vine '69
cica de la pozitia aceea
asa ca mai bine imi mi-as schimba numele ...sa nu se interpreteze!

da' nu mai pot!
da,faceam cozonaci odata....pacat ca n-am apucat sa mergem la nunta Clarei...ca aveam niste cozonaci grozavi
oare o fi facut nunta,ca tare's curioasa!

Vio,mamica lui Mihnea
violeta69 spune:
| citat din mesajul lui Dodo-pui Karatista(Violeta) esti bine venita![]() Blogul lui Bogdan-Andrei Varsta lui Donu'Bodo Varsta lui BB2 Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |
dodo
,cand o sa invat sa bat bine,karatista ma numesc 
Vio,mamica lui Mihnea
violeta69 spune:
| citat din mesajul lui kokiy Bey, daca tot radeti de Violeta na ca ma dau si eu cu ea si va spun ca sunt judoka ![]() edit: chiar ma intreb cand o deschide vreuna topic "Cum e sa fi parasutista?" sa-i raspund in cunostinta de cauza Bazar SONIA www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
uite aici centura albastra!!!

asta la ce fel de karate e?
ca la go-ju n-am vazut deact galbena,portocalie,verede,maro si apoi neagra...
eu am centura neagra la fuga
vezi de asta nu deschid yo sub la "in 1 sau 2" ca nu se stie de unde apare cineva sa ma "doboare"

Vio,mamica lui Mihnea

Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)