Prietenie la plesneala !

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Lasati-o pe devoska, ca-i suparata. Cine sa-i mai atirne pe la geam pe viscolu' asta?

De unde purgatie, bre gabrielo? Ca's mai tare ca o stinca! Deci te rog sa-mi lasi si mie un boschet liber si curat, da? Ca daca nu, ma duc si io la meditatie la fetili istea si-ti dau o karata de nu te mai repara nici raketii lu' devoska!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!

BAZAR PENTRU SONIA

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

bey,afacerea mea cu "boschetu' " a costat suta de Ron. Sa te vaz acu',mai vrei boschetu' liber?!Noroc de organu' ca-i baiat bun si nu mi-a bagat-o in partea dorsala sa ma satur de enterocolite.
Io ma apuc de luptele de strada

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Asta nu-i vreme de lupte de strada! Tu nu vezi ce-i afara?
Mai bine te lupti cu organu', poate umple borcanu'

edit: io va las pina miine, ca ma duc la un chef. Vichend super-distractiv va doresc!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

In week-end sunt fata cuminte...
Inca nu m-am inzapezit, dar dimineata ningea asa de frumos... ca in povesti. Erau niste fulgi de zapada, mari cam cat un sfert de palma. In viata mea nu am vazut asa ceva. Apoi a mai dat-o cand pe lapovita cand pe ninsoare adevarata... Pe jos e doar apa multa, spre dezamagirea sarei care vroia sa faca om de zapada.
Te dezamagesc, misha, dar nebunii astia atarna pe blocuri mai ales acum cand e frig. Au o fixatie cu izolatul apartamentelor pe dinafara. Eu nu stiu cum tine materialul ala cu care tencuiesc izolatia la -1 grad, dar ma rog, nu-i treaba mea, poate au materiale mai speciale. Ma intreb insa, de ce nu au facut treaba asta asta vara? Distractie placuta! Vezi sa ne povestesti si noua cum a fost... daca iti mai amintesti .
Week-end placut, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Asta nu-i vreme de lupte de strada! Tu nu vezi ce-i afara?
Mai bine te lupti cu organu', poate umple borcanu'

edit: io va las pina miine, ca ma duc la un chef. Vichend super-distractiv va doresc!

BAZAR PENTRU SONIA

no chance

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

O duminica frumoasa va doresc

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Na belea! De data asta cred ca ne-o luam! Ati vazut? Violeta face karate! FUGIIIIIIIIIITI CIT MAI AVETI TIMP!

Daca promiti solemn ca nu ne dai cite o scatoalca, te primim!

BAZAR PENTRU SONIA

as vrea yo sa fiu karatista,dar deocamdata se face numai fi-meu -karatist!
e la go-ju-ryu
noi,mamicile facem doar miscare si invatam sa lovim cu pumnul si cu piciorul(ma rog,cu amandoua)

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Violeto, io-ti propun sa-ti schimbi id-ul. Din asta care suna asa dulce si frumos in unul brutal,care sa bage spaima in Clare :violenta.Nu de alta,da' tre' sa stie lumea ca stii bataie.(Bluji am, jeaca imi cumpar, oleaca de bataie stiu..acu' pot sa plec la Bucuresti )
Ultima oara faceai cozonaci...bey,ce se schimba unele
Misha, iti trimit de ziua ta o vaza de aia de China,maaaaaaaaaaaaareeeeeeee, sa-ti ajunga !.

Gabriela

gabriela
sa stii ca m-am gandit sa-mi schimb numele.....
violenta mi se mai spune cateodata...asa ca...
cred ca am mai povestit cum m-a intrebat un forumist de unde vine '69
cica de la pozitia aceea
asa ca mai bine imi mi-as schimba numele ...sa nu se interpreteze!
da' nu mai pot!

da,faceam cozonaci odata....pacat ca n-am apucat sa mergem la nunta Clarei...ca aveam niste cozonaci grozavi acu' m-am lasat...ca nu mai am pt cine...
oare o fi facut nunta,ca tare's curioasa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Karatista(Violeta) esti bine venita

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

dodo ,cand o sa invat sa bat bine,karatista ma numesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Bey, daca tot radeti de Violeta na ca ma dau si eu cu ea si va spun ca sunt judoka (doar centura albastra) si am si brevet de parasutist sportiv mey ...asa ca le dau gata pe toate pipitele alea de deschid topicuri pe la "In 1 sau in 2" ...acu' ca ma facui de 80kg tre' doar sa ma rostogolesc si le dovedesc

edit: chiar ma intreb cand o deschide vreuna topic "Cum e sa fi parasutista?" sa-i raspund in cunostinta de cauza

Bazar SONIA
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

uite aici centura albastra!!!
asta la ce fel de karate e?
ca la go-ju n-am vazut deact galbena,portocalie,verede,maro si apoi neagra...
eu am centura neagra la fuga
vezi de asta nu deschid yo sub la "in 1 sau 2" ca nu se stie de unde apare cineva sa ma "doboare"

Mergi la inceput