Prietenie la plesneala !

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

pe mine ma primiti?!
ca-mi plac glumele....

daca da,atunci revin mai tarziu...acu' merg la karate

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Na belea! De data asta cred ca ne-o luam! Ati vazut? Violeta face karate! FUGIIIIIIIIIITI CIT MAI AVETI TIMP!

Daca promiti solemn ca nu ne dai cite o scatoalca, te primim!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!

BAZAR PENTRU SONIA

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Violeto, io-ti propun sa-ti schimbi id-ul. Din asta care suna asa dulce si frumos in unul brutal,care sa bage spaima in Clare :violenta.Nu de alta,da' tre' sa stie lumea ca stii bataie.(Bluji am, jeaca imi cumpar, oleaca de bataie stiu..acu' pot sa plec la Bucuresti )
Ultima oara faceai cozonaci...bey,ce se schimba unele
Misha, iti trimit de ziua ta o vaza de aia de China,maaaaaaaaaaaaareeeeeeee, sa-ti ajunga !.

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Karatista(Violeta) esti bine venita

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Bey, daca tot radeti de Violeta na ca ma dau si eu cu ea si va spun ca sunt judoka (doar centura albastra) si am si brevet de parasutist sportiv mey ...asa ca le dau gata pe toate pipitele alea de deschid topicuri pe la "In 1 sau in 2" ...acu' ca ma facui de 80kg tre' doar sa ma rostogolesc si le dovedesc

edit: chiar ma intreb cand o deschide vreuna topic "Cum e sa fi parasutista?" sa-i raspund in cunostinta de cauza

Bazar SONIA
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kokiy
edit: chiar ma intreb cand o deschide vreuna topic "Cum e sa fi parasutista?" sa-i raspund in cunostinta de cauza

Pai s-au deschis, da' se cheama altfel...."amantele", "mi-a furat vecina calu', pusca si barbatu'", "cui ii dau un cap in gura...", etc.

Auzi tu, aia cu vaza de China...da' ce vrei, sa ma constip ca chinezu' de la orez (ca cica d'aia au ochii mici )

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Misha eu le-am mai provocat pe ici pe colo ,dar nu mi-au raspuns ... mi-am scos si pozele sa nu dau de banuit ,dar tot degeaba ...nu insist ca mi-o fur precum Gabriela de la alte forumiste ...

Bazar SONIA
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE

Mergi la inceput

Pai daca si tu ti-o furi, cu centura la purtator...ce sa mai zic de Coana mare, care nu scapa nici cu bate-garzii de la politie

Las' ca vaz ca se poarta gradele pe umar sau semnele de circulatie, alea, sau cum le-or zice la triunghiurile alea verzi, rosii....

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

mey,voi v-ati luat-o -n cap !uitati ca io am organu' la purtator si e dashtept ca a avut "ezamen".
Misha...cafeaua iti face purgatie!bey,numai io in tufisuri ,tu n-ai voie?
Kokiy ,da la Coana reteta de-ngrasat ! Ca tot imi zice una pe aici ca am "shunci".ca ma vazu ea in poza... o fi aia de pa Casa Scanteii cu secera?Io eram ciocanu'

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Gabi, donsoara siliconata te-o fi confundat cu mine ... mai digiaba iti dau io reteta ca daca-i pielea a draq pe tine nu tine ... am auzit ca-n zona aia ninge, asa ca spor la dat zapada ...
devoska cred ca-i acoperita pana-n gat de zapada la ora asta

Bazar SONIA

Mergi la inceput