Prietenie la plesneala !

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Cine? Coana mare? :) Las' ca nici cu tine nu-mi e rusine! Rusi musculosi, care fac topless la tine in casa, dimineata pe stomacul gol si fara barbac'tu prin zona?
Da' pe noi de ce nu ne-ai chemat, hai? Aud?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!

BAZAR PENTRU SONIA

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Pai am vrut intai sa vad daca merita sa va chem , ca-i drumul lung si sa nu veniti degeaba. Asa ca, fetelor, dati navala! De la 12 am iar rusa!
Nu ai fost ieri... cand la geam imi atarna un rusnac Si stau la etajul 6

Ce face plictiseala din om... cred ca am luat-o razna!

Mergi la inceput

N-am fost, da' am citit! Ala o fi vrut sa se sinucida de ciuda ca nu arata la fel de bine ca profu'?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Misha, tu esti pe campul de lupa cu barbac'tu?Io cred ca te pregatesti sa ataci rusii lui devoska...auzi,nu uita de robinetul de la gaz! si tzeava de net-deblocheaz-o, ca mi-o ramas mess-ul pe serverul kGB-ului de cand mi-o zis devoska de profu' de rusa!

devoska,visezi la fibra lu' profu,ha?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

hehe, viseaza la fibra...optica, (,) ca-i fac ochii ca licuricii si capu' ca girofaru'

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Nu, Doamne fereste! Cum sa ravnesc la bunul altuia, e pacat mare! Si eu sunt femeie la casa mea, linistita si rusinoasa. Si ti-am zis... eu arat cam ca Angelica, dar barbat-miu... Brad Pitt e nimic pe langa el. Nu dau eu ciora din mana pe vrabia de pe gard...
Data trecuta am tinut toate geamurile deschise si am facut un frig in casa... nu i-a mai trebuit dezbracat . Eu am sta cu 2 pulovere in conditiile in care de obicei stau in tricou .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misha71

hehe, viseaza la fibra...optica, (,) ca-i fac ochii ca licuricii si capu' ca girofaru'

BAZAR PENTRU SONIA

girofar iti dau io, kalasnikov iei de la devoska ,optica e peste drum...

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Alooooo! Bey, da' ce-i linistea asta p'aci? Io fac vagoane de cafea si ma lasati sa le beau singura?????
Ia SCULAREAAAAAAAAAA!

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

zic io bine ca te-a luat batbac'tu in aplicatie..noi suntem mai finute,bem cafeaua cu ceasca nu cu vagonu'. Io cred ca-i dupa dimensiuni

Gabriela

Mergi la inceput

Io ti-am mai zis: nu ti da la mini ca ti palesc, auzi?
Si io beau cafeaua cu vaza, nu cu cescuta ca nu as vedea nici chiuveta dimineata. Ca nu fac lucrurile pe jumate: nu o cescuta de cafea: o cana, nu o tigara-un pachet, la numa bag, inca, da' mai stii? Daca oi bea cafeluta pe la Kiev, cine stie? Numa' sa nu miroase a gaz!

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput