La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (199)
Raspunsuri - Pagina 19
ruxandra_sb spune:
Adina, drum bun si usor frumoaselor. 
Kikineato, cum mai sunteti? si la muci si tuse.. de ce Zyrtec?? Acela este indicat in Tratamentul de fond al manifestarilor alergice in: rinita si conjunctivita alergica, rinita alergica cronica, precum si in urticaria alergica.
Lavinia.. eu tot mai trag speranta.. Dar ma saboteaza si mama.. il tot piaptana. ![]()
Acs, esti mortala.. parca te si vad cu lupa pe pozele de la partyul lui Serban cautand fulguleti.. Si cand colo
era ascuns sub mutrita de
blanda.
Yagmur vrem si noi bunatati gatite de Asizaaa!!!!
Ce mai face Luca?
Laura.. unde ziceati ca plecati?? caacal ??
Anateo, felicitari lui Seba pt tata! 
Lacramioara un NU hotarat la vaccinul anti-gripal. Nici la 2 ani si nici mai incolo. Poti da o cautare si pe DC.. o sa gasesti cateva discutii interesante. Si la oricare vaccin in afara de cele alea cateva vechi. Si apropo de "ultimele cuceriri" ..daca as avea fata in nici un caz nu i-as face vaccinul pt .. cica.. cancerul de col uterin.
Mamaana, sanatate. Deci Stephanie si Isabel lucreaza in tandem.. off, off.
Donia, cu manute bagate a recuperat la tortul nr.2
Oricum, cred ca, din cauza de torturi (ca nu avem voie cacao) a rabufnit iar DA. Sau din cauza de frig. Sau din cauza de incalzire.. sau.. In sfarsit acum e iar la alimentatie stricta, fara chimicale si alte minuni. Sa vedem cum om scoate-o la capat.. ca mai avem torturi la orizont.
Daphna, hallo. Si pe unde v-ati preumblat?
.. Asa, iar cu cura de slabire eu nici nu va citesc
.. ca se cam duse pe apa sambetei ce muncisem anu trecut 
de M (6) si G (2)
iulia-stefy spune:
Salutare!
Afara ninge si e asa de urat.... Si Stefy a vrut afara si eu nu m-am indurat s-o scot pe vremea asta....
Stefy aseara era obosita si s-a culcat devreme iar azi dimineata la 6 ne-a dat trezirea. Noi muream de somn iar ea ne canta "iepuras coconas" si "o vioara mica de-as avea". Chiar va rog, daca aveti pe undeva cantecelul cu vioara sa mi-l trimite-ti si mie. Pe cel cu iepurasul il am.
aka, imi pare tare rau ca nu iti e bine! Sper ca macar Cristinuta nu are probleme.
Dianarus, ce mai fac muschetarii?
Teutz, capul sus mami. Vine vacanta acum si o sa ai mai mult timp cu minunea ta. Si eu astept vacanta..... Mi-e greu, dar ....
Kiki, am vazut poze cu Gargarita cea ochioasa si emotionata.... 
Ktrinel, am admirat-o pe micuta si frumoasa gospodina.
acs, multumim pentru aprecieri.
Dia, super pozele cu Oana. O adevarata domnisoara. Si conduce si masina, se si asigura.... In ce priveste mersul la job.... stai linistita, ca te va ajuta si Oana la cele ce va trebui sa le faci. Eu ca sa nu pierd timpul ce l-as petrece cu Stefy, o iau cu mine si facem impreuna papa, prajituri. Daca as putea sa o filmez cu manutele in aluat... Si facem totul o joaca, ca altfel... nu as reusi sa fac si pentru casa si sa fiu si cu ea. E greu, dar nu imposibil. Dar sunt si zile cand cad....
Deea, ce mai face Eric, voi ce mai faceti? Nu mai zici nimic?
"Asa-i in fotbal"... Laura, super Dani.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
leyla spune:

Victorila 

si cu intarziere

David cel cu mamica "moasa" 

ieduta Antonia 

Eheeee, se pare ca,
a trimis niscaiva covorase albe![]()
Daphna, da pe unde v-ati plimbatara? Poze, detalii
?
Anateo, sanatate maxima, felicitari pentru tata!
Luciaro, ce petrere frumoasa ati avut! Cat despre fulguleata mustacita...e superba![]()
Ruxandra, si voi ati petrecut frumos, dar, aaaaa, unde-s carliontii??? Deci, imi place la nebunie tenul lui G
Parca tu erai pasionata de tango, ia zii, te bagi la un Gotan Project pe joi seara?
Nu e el tangoul clasic dar...
Noi am marcat un Gaudeamus dimineata, impreuna cu o prietena cu bb de 10 luni, alergam ca nebunele cu carucioarele prin ploaie dar a meritat, am venit cu tolba plina de carti si pentru cupii si pentru noi. A, si ieri am marcat un Baby Expo de unde ne-am ales cu Winnie care face balonase si pe care vreau sa-l scot in frontul muncii de ziua lui K, cred ca o sa fie copiii in delir...
Cam astea zise, ma retrag la bucatarie sa marchez o ciorbita si poate prind si un pui de nani langa K.
Un weekend minunat tuturor.
Dia1609 spune:
iulia_stefi, trimis link pe pm 
am uitat sa-ti zic ca eu sunt mai radicala (asta dc nu ti-ai dat seama inca
), sunt si contra oscillococcinum (pt oana, ca la mine nu mai conteaza
), asa ca poate nu-s cea mai nimerita sa dau sfaturi. dar citesti tu si alegi singura ce e mai bine pt stefi. 
Dia1609 spune:
bursucul Victorila!
sa cresti mare, sa fii sanatos si fericit! Acs, sa ai parte numai de bucurii de la toti bursucii tai! 
Dia1609 spune:
la mine ultimele vesti sunt nashpa tare, ia deschideti butoiul sa ma arunc in el ca sa nu ma arunc pe geam! adica se pare ca e o fractura de gradul 3 (ce-o fi insemnand aia nu stiu, dar cica e o fractura urata), s-a rupt o bucata de os cu tot cu ligamente... partea buna (dc pot sa zic ca mai exista ceva bun in tot rahatul asta)e ca se vindeca cu imobilizare in ghips si repaus, nu tb operatie... partea nashpa e ca imobilizarea e de 6 saptamani
... si probabil cateva sapt de fizioterapie dupa aia
... deci sunt vai de capul meu, oloaga rau
si nu reusesc sa ma obisnuiesc cu noul statut 
... aaaa, si asta nu e tot: tb sa iau clexane in burta timp de 6 sapt zilnic, ca sa nu fac tromboza! 

... fetele care au nascut cu cezariana cunosc clexanul si stiu ce tare doare
... inca nu am fost de acord sa-l fac, dar lulu m-a amenintat ca mi-l face noaptea in somn dc nu cooperez 
luni merg totusi sa fac si un RMN... sper sa nu fiu si mai ingrozita dupa RMN!
va las, ma duc sa ma intind, ca incepe sa ma doara piciorul de la pozitie.
iulia-stefy spune:
Kikineata, multa sanatate Gargaritei. Imi pare rau ca nu e bine.
Diana, multa sanatate la muschetari. Si tie, mami.
madaluta, m-am bucurat sa citesc despre micutii tai. Si ce frumosi sunt ... si ochisorii albastriiiiiii...
aka, multa sanatate Cristinutei. Suntem alaturi de tine. Daca te simti in stare povesteste-ne ce se intampla, poate te putem ajuta. Sa dea DD sa fie totul bine.
Bambo, te rog din suflet sa-mi spui si mie cum a decurs operatia, unde... poate pe PM. Am si eu aceeasi problema si nu stiu cu ce sa incep. Multumesc.
Laura, super faine pozele. Ce mare s-a facut Dani...
Dia, abia acum am citit de accidentul tau si ca sufera si Oana pentru asta. Capul sus ca se vor rezolva. Accidentul meu cred ca a fost mult mai usor decat al tau. Asa am suferit zilele alea ca nu ma puteam ocupa de Stefy, dar ea a fost intelegatoare si isi aducea jucariile langa mine sa ne jucam impreuna. Ai sa vezi ca va veti descurca si fara altii care mai rau fac. Refacere grabnica!
Poate nu e cazul sa stai asa mult, ca psihic e foarte greu.
Bambo, la cumparaturi inca mergem impreuna. Sta cat sta in carut, mai coboara, mai pune una alta in carut, eu le scot, dar inca ne intelegem. Nu stiu cat mai dureaza pina nu o sa o mai scoatem la capat.
Raluca, e perfecta printesa ta. E asa dulce.... e normal sa plangi dupa timpul pe care nu l-ai petrecut alaturi de ea. Multa sanatate printesei.
Yagmur, cum mai e Luchita?
Asiza, sanatate multa lui Denis.
sa-i treaca repede.
desiree, felicitari lui Octavian. Istetul mamii. si un
dulce.
vacanta la mare
Poze din Copou
kikineata spune:
ddddddddddddddddddddd.....Iuhuuuhuhu!!!
Ruxandra, deci control dr. ieri. Infectie acuta respiratorie cu componenta serioasa obstructiva. Sa-i zic bronsita? Dam cu inhalatii inainte ventolin si flexotide, subtire asa. Deja si-a revenit de la prima administrare.
Dupa o "sedinta" cu Dianarus am ajuns la concluzia ca nu mai dau nik nici sinupret, nici zyrtec (de 4 ori cand a avut muci a fost rinita alergica si mereu curge dintr-o nara, numai ca data asta e altfel)nici altceva de tuse. Azi totusi am dat stodal. A dormit bine, se pare ca se trez de la maselele alea mari totusi. macar tusea nu mai e asa ciudata., atipica, dar mai haraie, mai fornaie. Muci nu mai sunt asa curgatori si se aspira bine. Starea mai buna, papa putin dar papa cate ceva. Doamne ajuta ca ieri eram taareee necajita.
Mi-am adus aminte de peste....DIA
Noi ne facem doar pt noi uneori paste cu ton si smantana sau salata de ton cu porumb, ardei. Garga a vrut sa guste. Efectiv e innebunita cere paste mereu de atunci si cere porumb, manca cu o pofta ca acu nik bucatele. pastele manca din alea spirala fusili cate una odata baga in gura. Acu nu papa nik bucatele de la muci. Abia revenisem la 12.500 kg....si 87 cm pt. raport complet...sper sa n-o ia in jos iar.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
kikineata spune:
Of, ma A-deju fata mi-e dor de tine tare. Io simt lipsa mesajelor tale din plin. La naiba cu Regina mama...dc ni te-a luat asa de tot. Chiar sunt ofticata.
Roxanica, zi cum fu David!!! Ah stai...petrecere frumoasa!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
iulia-stefy spune:
Dia, ma bucur ca Oana e ok dupa interventia la degetel.
Dar imi pare nespus de rau ca la tine lucrurile stau rau ... multa bafta la RMN si sus moralul mami.
Multumesc pentru link.
madaluta, te rog sa-l convingi si pe sotul meu, ca e greu de convins. Eu in 2 ani n-am reusit. Mi-au trebuit 4 ani sa-l conving pentru a o avea pe Stefy.
Ruxandra, multumim de intrebare. Mai cu muci, mai cu tuse, mai pleaca, mai vin.... dar ok. Nu febra, nu agitatie mare. Acum invatam poezii, cantecele pentru serbarea de Craciun. Dimineata cand se trezeste spune ca se imbraca sa mearga la cresa. Mai e maraita cand se intoarce, ca nu prea doarme acolo, zic eu. Am zis ca zilele ce urmeaza am sa merg sa vorbesc sa o urmareasca.
Acum are mare pasiune cu clamele. E ceva de groaza. Cum iesim la plimbare trebuie sa cumparam clame. Iar cum le-am cumparat isi scoate de pe cap, oricat ar fi de frig sa i le pun in par.
Am vazut pozele si am ramas ... ce incanta e de masinuta....
Kiki, eu pentru tuse ii dau Plantusin sau Favitusin cand e seaca.... Dar nu e obligatoriu sa mearga si la Garga. La fina mea nu merge.
Adina, drum bun si distractie placuta!
luciaro, am admirat pozele cu cavalerul, cu mami, cu tati...sunteti o familie frumoasa. Si cu intarziere, La multi ani lui! Serban
Laura, imi pare rau ca nu sunteti bine. Multa sanatate si tie si lui Dani. 
mamaana, multumesc pentru raspuns. Nici eu nu am fost incantata de propunere. Eu am facut vaccinul 5 ani la rand si a fost ok, dar asta de la 26-la 30 ani, nu la 2 ani. Si nu vreau sa fac teste pe pielea Stefaniei.
Donia, si pe mine ma intereseaza cura.... Ca n-am reusit sa dau jos.... Adevarul e ca nici multa vointa in directia asta nu am avut.
daphna, ma bucur ca sunteti bine.
De dianocica mai stie careva ceva? Ca n-am mai citit-o de muuuuuuuuuuuult.
Ruxandra, multumesc pentru raspunsul in legatura cu vaccinul. Iar legat de cel pentru cancerul de col uterin, nu sunt de acor, pina nu-l vad testat vreo 10-15 ani.... si apoi mai discutam
La Multi Ani, Victorila!
Acs, sa va traiasca bursucul!
Gata, ca au trecut cele trei ore de somn si ma trage de maneca sa inchid.
Si nu in ultimul rand petrecere frumoasa lui David de Roxanica.
vacanta la mare
Poze din Copou