La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (199)
Raspunsuri - Pagina 20
saryta spune:
Fetelor multumim pt urari ... am petrecut in 2 transe ieri cu nanaseii si azi cu copiii ... a fost super incantata.
Cateva poze de la petrecere.
La multi ani! Victorila
multa sanatate si bucurii alaturi de cele 2 surioare si de mami si tati. Acs - sa-ti traiasca mandrete de baietel.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
iulia-stefy spune:
Dia, am citit despre vaccinuri pe site-ul trimis de tine si m-am ingrozit. Cata ipocrizie..........
Saryta, ce fete frumoase are mama....toti sunteti frumosi, dar motata...
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Yagmur spune:
Neata... haideti la cafea.... va scriu cu haina de iarna pe mine si cu degetele inghetate.... brrr.. ce frig este
Iulia, merci de intrebare
; Luca e bine, momentan nici o raceala.. mai este fonfanit dimineata dar e clar ca din cauza aerului uscat.. musai sa cumpar un umidificator ptr ca prosoapele ude nu fac fata.. aseara aveam 10% umiditatea in casa..... anul trecut puneam si vase pe calorifer dar tot degeaba.... insa mi-e teama de mucegai....
Kiki, off... tare rau imi pare cand citesc despre Garga.. o sa fie bine.... cand ma gandesc ca Luca iarna trecuta a fost tot timpul cu mucisori, dar nu m-am stresat prea tare... in schimb acum a inflorit DA in toata regula
In rest, eu astept sa vad cum se aseaza apele la job.. am trecut la 8 ore si se preconizeaza somaj tehnic peste iarna.. asa ca voi veni probabil cu coada intre picioare la Buc sa stau cu ai mei... urasc chestia asta, dar aici nu ne putem descurca doar cu 75% din salariu.... plus ca trebuie sa-i dau ceva Olimpiei chiar daca plec in Buc... in fine, sint cam stresata dar incerc sa nu ma darame definitiv stresul asta 
Oana, o sa treaca si cele 6 sapt. Stiu cat de greu este.. eu am stat in spital, in ghipt 2 luni jumatate... a fost horror.... tinem pumnii sa te refaci repede si musai sa te tii de fizio dupa ce iti scoate gipsul..
Brr... ies un pic pe teren..
Va pup
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca