***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (85)***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

sunt in urma cu vreo 5 pg la citit dar am intrat sa-i spun

Anca nu merita sa te duci la baby expo pentru produse, dar mai ales ca ai imunitatea scazuta.
Noi am fost ieri dim, mi s-a parut curent inauntru si ca de obicei nu prea am luat in seama asa ceva. Asa ca de aseara Matei e racit. Stranuta la cateva minute, ii curg ochii si nasul lichid. Si probabil il doare si in gat, e ragusit. Asa patesc eu cand racesc ca am fost prea subtire imbracata.

edit: vad ca te-ai hotarat deja sa nu mergi

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

am fost noi la BBE si nu am gasit mai nimic.I-am luat o masinuta 3in 1
si 3 helancute de la "Z".In rest mi s-au parut foarte saraci,adica mult mai multa marfa a fost editia trecuta

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cheburashka spune:

Dragele mele,
hai ca am dat si eu buzna... caci n-am mai intrat de mult sa vad ce mai faceti. Oricum, sper ca sunteti bine cu pui cu tot.
Eu am o mare problema si sper sa ma ajutati cu un sfat. Puiul meu are 1,7 ani si eu inca nu i-am facut Priorix (adica vaccinul de ROR). Ba a fost puiul racit, ba am fost eu plecata si asa a ajuns copilul meu la varsta asta fara vaccin. Culmea e cand am ajuns si noi la farmacie sa-i luam vaccin ne-au spus ca cica Priorix-ul a fost retras de pe piata. Am sunat doctora si ne-a spus sa-i luam Infarix. Mi s-a parut f ciudata recomandarea ei si am decis sa ne mai documentam inainte. Voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Chiar ciudata, ca si cum daca nu ai capsuni, merge si o piftie.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 9 +

MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

LA multi ani Flavia!!!
LA multi ani MAry Lou!!!

Betty mersi de raspuns. I-a trecut febra, dr a zis ca are putin rosu in git, a zis sa ii dau doar paracetamol pt febra si vitamine. El de obicei da o gramada de medicamente. Eu cred ca de la dinti e lipsa de pofta de mincare... il doare si refuza sa deschida gurita. Citeodata il mai prinde foamea si atunci manica pe sfert cit minca inainte... asta odata pe zi sau deloc. Energie are, nu-i bai, cum se trezeste cum baga un fotbal mic.
Pupici pt Andreea strengareata!

Ella si eu as cauta alta bona, mai ales daca m-ar sustine si sotul. Sint sigura ca i-a spus mamei lui de nenumarate ori ce si cum sa faca, dar nu cred ca are cu cine... comportamentul ei nu e normal, nu trebuie sa va asteptati sa se schimbe, doar in mai rau, eventual.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cheburashka

Dragele mele,
hai ca am dat si eu buzna... caci n-am mai intrat de mult sa vad ce mai faceti. Oricum, sper ca sunteti bine cu pui cu tot.
Eu am o mare problema si sper sa ma ajutati cu un sfat. Puiul meu are 1,7 ani si eu inca nu i-am facut Priorix (adica vaccinul de ROR). Ba a fost puiul racit, ba am fost eu plecata si asa a ajuns copilul meu la varsta asta fara vaccin. Culmea e cand am ajuns si noi la farmacie sa-i luam vaccin ne-au spus ca cica Priorix-ul a fost retras de pe piata. Am sunat doctora si ne-a spus sa-i luam Infarix. Mi s-a parut f ciudata recomandarea ei si am decis sa ne mai documentam inainte. Voi ce parere aveti?

Infanrix de care?
Nici juniorul nu a facut inca vaccinul.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Mary_Lou, LA MULTI ANI!!
Sa fi fericita, iubita si vesela alaturi de toti ai tai
Condoleante pentru bunica ta

Nu stiu cum e cu ROR-ul si infarix-ul... Exista si alte tipuri de infarix? Manu a facut ROR.

Ioana, multa sanatate pentru Patrick cel folbaret Poate il doare si in gat, Manu atunci a avut singurul episod de nemancat (lung rau), nu putea sa inghita (bine, la cat de mancacioasa e...).

Tamara, merci Matei sa sa faca bine repede!

Irinusha, ce subiect trist :( Dar ai dreptate, trebuie sa ne gandim si la asta...
Pana acum i-am facut lui Manu doar pensie privata, tot vreau sa ma uit la amanunte sa ii raspund lui @An dar nu apuc.
O sa ia banii Manu la 23 de ani, asa am hotarat, mi s-a parut prea devreme la 18. Si suma finala depinde de cum merg investitiile (noi avem la ing)
Si de la Generalii mi-au vorbit de pensie, nu stiu prea multe, aveau o suma garantata, insa noi deja incheiasem polita cand Manu avea 2 luni

@An, am zis mai sus de pensie. Si m-ai lasat paf cu link-ul... M-ai facut sa si plang Asa e, toti sunt unici si speciali in felul lor, chiar nu tb comparati, si nici fortati sa atinga un "ideal"
De exemplu la mine cu silueta de fotomodel :P

Ella, m-am ingrozit cand am citit de soacra ta Tare grea situatie si nu stiu ce sa zic. La mine soacra nu se amesteca, e bunica de la distanta, dar nu cred ca ar face asa (probabil ar fi mai blajina si decat mama). Mama ma ajuta si am mare noroc ca e mama mea, respecta ce zic eu, chiar daca ne mai certam. Pare o posesivitate extrema...

Am primit si eu ceva amuzant:
http://blogs.northlandchurch.net/2008/08/11/the-mom-song/
Pe mine m-a distrat mult :))

Anca 19+ & Manu 02.06.2007

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Infanrix si priorix sunt 2 vaccinuri total diferite! Ce-o fi in capul unor doctori Priorix e pentru rubeola rujeola oreion, iar infranrix pentru difterie tetanos poliomielita pertussis si nu mai stiu ce...
stie cineva daca chiar a fost retras de pe piata priorix si de ce? ca incep sa regret ca i l-am facut
de fapt eu auzisem ca infanrix nu se gaseste, ca a fost retras.. ufff

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Am uitat sa va spun ca nu se poate hotara tutela copilului din timpul vietii. Fratele meu s-a interesat de asta si la avocat si la notar; in Romania nu exista o lege care sa reglementeze acest lucru. Mai mult decat atat, tutela o stabileste autoritatea tutelara, pe baza analizei solicitarilor din partea rudelor. Tu ca parinte nu mai ai nici un drept asupra copilului tau, nu poti face nici recomandari. Chiar daca fci testament, nu poti sa-ti directionezi decat bunurile. Si oricum poate fi atacat.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 9 +

MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Asa cum a spus si arcadia una este priorixul si alta este infarixul. Poate nu i-ai facut nici vaccinul de un an (infarix) si doctora a spus ca sa/l faceti pe asta si peste o luna priorixul. Nu stiu ce sa zic...Fiindca priorixul se face inre 12-15 luni. Unii doctori recomanda vaccinarea celor doua simultan (2 intepaturi), altii prefera sa lase o luna intre ele. Poate de aici vine incurcatura...Mi-e tare greu sa cred ca doctora ta le confunda..
pozehttp://good-times.webshots.com/album/568791999vSscyE

Mergi la inceput