***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (85)***
Raspunsuri - Pagina 21
a_da spune:
Buna seara dragi mamici de capsunei!
Mi-e dor de taclale de pe vremea cand erau puii mai mici dar de cand mi-am inceput serviciul abia am timp sa rasuflu.
Raspund punctual referitor la somnul Biancai( 1 an si 5 luni). Nu a dormit decat vreo cateva nopti din viata ei fara sa se trezeasca. De obicei doarme vreo 3-4 ore linistita in patutul ei, apoi se trezeste urland si nu se calmeaza mereu la suzeta( de cel putin 2 ori pana dimineata). Uneori se linisteste doar cu lapte.
Am tot cautat si am gasit ca somnicul copiilor intre 1 si 3 ani poate avea tulburari de genul cosmarurilor, temerilor de singuratate pentru care in general nu prea avem ce face( nu sunt de folos medicamentele ca dau dependenta). Tot ce putem face e sa linistim copilul si sa fim laga el cand se trezeste speriat. Face parte din procesarea informatiilor de peste zi.
Sanatate la capsuneri si la mamicile lor!
| Citat: |
| citat din mesajul lui petit_ange Bna dimineta! La multi ani Flavia! si la multi ani Mary pt sambata Ella ![]() Si eu as vrea ca Isa sa doarma cu noi macar din cand in cand dar nici vorba, daca e intr-un pat care nu are "gratii" oricat i-ar fi de somn se foieste putin, incepe sa se plimbe prin el si in final o tuleste pe jos :( asa ca doarme numai in patutul ei. In schimb noi avem o problema mare cu somnul. Ea pana la 8 luni a dormit toata noaptea fara sa se trezeasca, iar dupa 8 luni de cand a invatat sa se ridice in picioare, gata s-a terminat cu somnul linitit. Se trezeste de 3-4 ori pe noapte, si incepe sa maraie, sa planga , sa ma strige in general ii dau suzeta si se culca la loc , dar cateodata se trezeste din ora in ora. Nu vrea sa bea apa sau lapte noaptea. Ma exaspereaza trezitul asta asa, mi-e asa dor sa dorm o noapte intreaga . Nu stiu care o fi cauza ca nu sunt numai perioade ca sa zic ca e de la dinti sau ca e bolnava... Mai sunt capsunei care nu dorm toate noaptea? de adormit adoarme cand singura cand leganata....![]() Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)www.flickr.com/photos/16868616@N07/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu The world is full of wonders if you look with open eyes!!! |
ella_74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dicirstea Chiar daca fci testament, nu poti sa-ti directionezi decat bunurile. Si oricum poate fi atacat. mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)si a cui o mai vrea sa vina 9 +MINUNEA MEA www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia! www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! |
e atacabil daca defunctul si-a lasat toata averea cine stie cui si are descendenti directi care au fost prejudiciati in acest caz fiindca li s-a incalcat rezerva succesorala.
doxinu spune:
Azi m-am intalnit cu KID SI JR. care mi s-a parut absolut delicios
si cuminte..........tare mi-a placut.
Si io stiam ca INFANRIX-ul si PRIORIX-ul sunt diferite.Noi i-am facu ROR(PRIORIX) la 1 an si 3 luni.Acum stiu ca urmatorul este in jur de 3 ani.Sau ma insel,fetele cu puiuti mai mari?
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
teodoral spune:
Si Ari se trezeste de 2-3 ori pe noapte pentru apa sau suzeta, chair daca dorm sau nu dorm cu ea in camera e la fel.
Asa s-a trezit de cand s-a nascut si, la fel, au fost in total doar 3 saptamani cand a dormit pana dimineata.
Eu inca mai astept.
carstea spune:
Rares adoarme dupa lapte daca nu-l doare nimic, asa ca eu ii dau lapte cand se trezeste (de obicei dupa ora 3 noaptea).Am incercat cu ceai sau apa si se pune pe urlat.
Cand era bebe si-l alaptam tot la san adormea.
Nu avem decat o trezire de obicei dar au fost si nopti multicele cand se trezeste pentru lapte prima oara pe la 6 jumate si atunci gata cu somnul.
doxinu spune:
Daca e pe trezite pai atunci stati la coada
STEFAN se trezeste de 4-5 ori pe noapte.io sper ca atunci cand nu mai papa san sa doarma si el toata noapte![]()
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Carmen_So spune:
Neata, fetele!
Mary Lou, la multi ani pentru azi!
Pepsi, eu nu-ti urez la multi ani cu intarziere pentru acu trei zile, ci la multi ani in avans pentru la anu'![]()
Ella, esti intr-adevar monument, nu stiu cum de poti sa ai atata rabdare cu ea, e evident ca are o problema psihica grava. Pacat e ca nu-si da seama cat rau ii poate face lui Bob, pe care ea spune ca-l iubeste. Macar o bona face ce-i spui tu, eventual poti sa-ti pui camere in casa, sa vezi ce face in lipsa voastra. Si mie imi era groaznic de frica cand am schimbat bona, dupa 3 ani jumate, dar am gasit una muuult mai buna decat prima.
Am prins aseara un fragment de emisiune pe B1, cu filmuletul Soniei, care ne face sa plangem de fiecare data. Oana, am inteles eu bine, vine Sonia in emisiune maine seara la 9?

. Nu stiu care o fi cauza ca nu sunt numai perioade ca sa zic ca e de la dinti sau ca e bolnava... Mai sunt capsunei care nu dorm toate noaptea? de adormit adoarme cand singura cand leganata....
Isabella (21.06.2007)
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
9 +