***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (85)***
Raspunsuri - Pagina 19
petit_ange spune:
Bna dimineta!
La multi ani Flavia! si la multi ani Mary pt sambata
Ella
Si eu as vrea ca Isa sa doarma cu noi macar din cand in cand dar nici vorba, daca e intr-un pat care nu are "gratii" oricat i-ar fi de somn se foieste putin, incepe sa se plimbe prin el si in final o tuleste pe jos :( asa ca doarme numai in patutul ei. In schimb noi avem o problema mare cu somnul. Ea pana la 8 luni a dormit toata noaptea fara sa se trezeasca, iar dupa 8 luni de cand a invatat sa se ridice in picioare, gata s-a terminat cu somnul linitit. Se trezeste de 3-4 ori pe noapte, si incepe sa maraie, sa planga , sa ma strige in general ii dau suzeta si se culca la loc , dar cateodata se trezeste din ora in ora. Nu vrea sa bea apa sau lapte noaptea. Ma exaspereaza trezitul asta asa, mi-e asa dor sa dorm o noapte intreaga![]()
. Nu stiu care o fi cauza ca nu sunt numai perioade ca sa zic ca e de la dinti sau ca e bolnava... Mai sunt capsunei care nu dorm toate noaptea? de adormit adoarme cand singura cand leganata....
diana spune:
Buna
Va urez si eu La multi ani!!si multa sanatate voua si puiutilor vostri!!
Noi suntem bine. As vrea sa pun si eu cateva poze la semnatura si nu stiu cum
, desi sunt membru de muuult. As vrea sa fie un cuvant scurt, nu tot link-ul. Daca aveti timp...poate imi explicati si mie.
Poze http://good-times.webshots.com/album/568791999vSscyE
Diana mamica de Alin si Toni
bettyR spune:
petit_ange, probabil e de la dinti, sau mai poate fi de la burta , dar daca e de la burta iti poti da seama dupa scaune sau da-i seara sa manance ceva usor, iaurt cu biscuiti de ex, nu-i da fructe numai dimineata ca pot fermenta, am mai patit-o ca manca seara struguri sau para si nu mai dormea noaptea. Le vedea si cerea. La noi a fost si de la dinti si de la burta, pana la un an jumate nu a dormit deloc bine, doar stii cat ma plangeam, dupa ce i-au iesit si caninii a dormit toata noaptea, plus ca s-a reglat si cu scaunele.
LA MULTI ANI! Flavia si Mary. Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de copiii vostrii!
Ella, ce spui tu acolo mi se pare de groaza, sincer nu credeam ca exista asemenea persoane. Eu cred ca ma depresam, divortam si plecam in lume cu puiul, inseamna ca esti o persoana puternica si stabila psihic daca rezisti. Probabil timpul le va rezolva pe toate.
Sa va mai spun ce a facut Andreea. Ieri dimineata la 7 jumate a luat in brate cantarul electronic si l-a trantit, evident ca s-a stricat, iar la 12 a luat o perina mare de-a noastra si a tarat-o pe hol si s-a culcat acolo, pe gresie
. Am stins toate luminile, ne-am bagat in pat si ne tineam sa nu radem ca o pandeam ce face, intr=un final a adormit dupa multe prosteli. Azi la 7 era sus si canta la orga de mama focului.
Mai nou ii place sa ii spun poezii sau sa-i cant si sa gesticulez si face si ea dupa mine si e f fericita.
Va pup!
Am vazut multe poze, toti sunt niste frumosi si frumoase.
Betty
8+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Madi spune:
PEPSI 
La multi ani!!
Mary Lou
La multi ani!!
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Irinusha spune:
'Neata plantatie!
Ella, mda, situatie nasoala ...
Cred ca trebuie pusa la punct ... dar asta nu poate decat al tau sot si al ei copil, tu cred ca ai parea decat obraznica. Tu stii mai bine si evident ca voi hotarat, dar eu as face asa:
Mi-as lua o bona (daca tot o platesti, barem n-ar fi mare schimbare) si bunicii i-as da voie doar o anumita perioada pe saptmana sa vada/stea cu copilul ... sa fie ca o rasplata si ptr. copil si ptr. bunica.
Noi n-avem contact cu soacra (fara certuri, asa s-a dezvoltat), dar cateodata mi-as dori ptr. copii sa mai aiba si alta bunica, nu numai pe Oma (mama mea) ... probabil ca as inghitii si mai multe daca as stii ca-i iubeste. Doare si nepasarea, va spun eu! Deci nu stiu ce-i mai bine, sa nu-si iubeasca nepotul sau sa o faca prea mult, incat sa alunge mama!? ... e complicat!
Si sa stii ca bunicii vad toata treaba din alt punct de vedere ... eu aud regulat de la mama ca sunt prea severa si rea, ca prea-l pun la punct (pe nr. 1 ca nr. 2 e prea mica inca :D) ... si va spun eu ca ea nu a fost atlfel :D ... bunicii doar rasfata, educatia nu exista ...
Spun de acum
ptr. Mary_lou, Carmen, Kid si Roxicucu! Numai bine!
Multumesc ptr. aprecieri! 
A nascut o prietena draga de la odiseea celui mare ... m-am linistit iar :D ... trec la pauza din nou.
Asa ca pup capsuneii ... dispar iar in ceata!
Sanatate plantatie!
Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ella_74 carlaV, ba bine ca Bob o striga nu mama, nu buni, ci "mamaie" , ca asa stie el sa plateasca polite pentru mine |
Super cool!

Carla,
s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Madi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petit_ange In schimb noi avem o problema mare cu somnul. Ea pana la 8 luni a dormit toata noaptea fara sa se trezeasca, iar dupa 8 luni de cand a invatat sa se ridice in picioare, gata s-a terminat cu somnul linitit. Se trezeste de 3-4 ori pe noapte, si incepe sa maraie, sa planga , sa ma strige in general ii dau suzeta si se culca la loc , dar cateodata se trezeste din ora in ora. Nu vrea sa bea apa sau lapte noaptea. Ma exaspereaza trezitul asta asa, mi-e asa dor sa dorm o noapte intreaga . Nu stiu care o fi cauza ca nu sunt numai perioade ca sa zic ca e de la dinti sau ca e bolnava... Mai sunt capsunei care nu dorm toate noaptea? de adormit adoarme cand singura cand leganata....![]() Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)www.flickr.com/photos/16868616@N07/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu The world is full of wonders if you look with open eyes!!! |
Petit Ange si eu mai patesc asa cu Ana. Are nopti cand nu se trezeste deloc, dar si nopti cand se trezeste de 3 -4 -5 ori pe noapte, plangand. De obicei se ridica in picioare, pe marginea patului. O iau in brate, o legan putin si se culca la loc. Nici eu nu stiu exact cauza. Nu stiu daca e de la dinti...Singura legatura pe care am putut sa o fac a fost cea legata de oboseala de peste zi: atunci cand are o zi mai agitata are si un somn mai agitat. Si pe mine ma termina trezitul asta, mai ales ca ma duc a doua zi la serviciu

Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Irinusha spune:
Ups, am mai baga un ochi si mi-am dat seama ca am uitat ceva:
Arcadia
:)
Nu stiu cum e in tara, dar aici e legal.
Am mai sapat pe net si am gasit ceva (ptr. fetele din Germania: ii spune Pflegschaftstestament si cica la Jugendamt se gaseste un fel de formular ... trebe sa ma interesez!). Mai bine asa decat sa se bata bunicii cu autoritatile ...
Mary_lou, condoleante!
Va pup, o sa mai intru (sa nu credeti ca ati scapat :p), dar mai rarut ... Numai bine!
Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie
An@ spune:
Irinusha, sa stii ca chiar acu' vreo 2 sapt tot despre asta am discutat si eu cu o prietena. Ne pregateam sa ne suim in avion, era cam ceata, 5 dimineata, deci intuneric si bineinteles ca ne statea mintea numai la chestii sinistre. Ea mi-a spus ca se gandeste de ceva timp la a stabili legal printr-un act la avocat ce se intampla cu copilul daca moare...io n-am putut sa ma gandesc prea departe...mi s-a parut prea trist si daca mai gandeam mult nu mai eram buna de nimic toata ziua.
PEPSI, La multi ani!!!!!! sa fi sanatoasa si fericita alaturi de flacaii tai!
mami de Ana (22 mai 2007)
An@ spune:
Citind pe la alte subiecte am gasit ceva dragut, interesant si mai ales educativ (poate il stiati)…http://www.raisingsmallsouls.com/ (intrati pe filmuletul din dreptunghiul mov).
Eu una am constientizat de ceva timp ca am o problema in a-mi compara copilul cu altii (la capitolul greutate, ca asta e obsesia mea
) - in ciuda nenumaratelor discursuri ale lui Didialex
care ne tot spunea inca de la inceputul odiseii sa nu ne comparam burtile, starile, …copiii, ca suntem unici ...iar filmuletul de mai sus este exact despre asta … suntem diferiti, copiii sunt diferiti, dar cu siguranta fiecare are ceva bun, se pricepe la ceva mai bine decat altul.
Pe situl asta am mai gasit si alte subiete interesante, unul dintre ele chiar vreau sa-l dezbatem …revin cand mai am putin timp.
mami de Ana (22 mai 2007)

Isabella (21.06.2007)