***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (85)***
Raspunsuri - Pagina 18
madaiulia spune:
La multi ani! si de la noi Pepsi, sa fiti sanatosi si sa vi se indeplineasca toate dorintele.
La multi ani! Mary_lou inteleg ca a fost/va fi ziua ta in luna noiembrie. Ti-am vazut baiatul, e un scumpel.
Ancamari vazut pozele de la multe, seamana tare mult cu tine Petitul.
Ella ai o rabdare de fier sa suporti o asemenea soacra. Auzi, o mai si platiti ca bona si ea face atatea figuri?! Dar pana la urma de unde vine ura asta a ei fata de tine?
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
CarlaV spune:
Flavia!
Mary!
Carla,
s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mary_lou spune:
Ella,
ce rau imi pare,ce femeie,ce caracter....cum sa te impinga?Incerc doar sa-mi imaginez prin ce treci,cum poate sa zica de tine ca nu esti o mama buna?Eu cred ca esti o mamica super ok,cred ca i-ai permis prea multe de-a lungul anilor si ea tot continua.Este exact ca soacra mea dar fiind la distanta mare de noi nu are ce face,oricum eu fiind si moldoveanca
i le tai de nu se vede.Ea in mintea ei de "soacra"credea ca eu o s-o sun sa o intreb ce nume sa-i pun copilului meu,care numai eu stiu prin cate am trecut si cat m-am stresat ca nu se va prinde fertilizarea....ma rog,sunt multe dar eu nu-i permit prea multe
Multumesc de urari,sambata implinesc 33 ani
(baba
)
ella_74 spune:
madaiulia,
e atat de simplu...de unde poate sa vina atata ura? pai i-am furat singurul fiu, tragedie mare.
carlaV,
ba bine ca o striga nu mama, nu buni, ci "mamaie" , ca asa stie el sa plateasca polite pentru mine![]()
Mary_lou,
inca o data La multi ani pentru sambata si capul sus, nu esti baba, te-am vazut, crede-ma
; daca te consoleaza, am 34 jumate si eu simt ca o sa imbatranesc foarte greu, ma refer la spirit, ca restul nu e sub controlul meu![]()
doxinu spune:
Pepsica 
la multi ani
,sa fii fericita si sa te bucuri de familia ta
ellaimi pare atat de rau pentru ce trebuie sa suporti cu soacra.Stiu ca te vei supara pe mine insa sotul are cea mai mare parte de vina ca ii permite sa se poarte asa cu tine.Esti mama copulului si ai toate drepturile din lume,nu ai de ce sa-i acorzi atata putere de decizie ei,ai si tu o varsta nu o poti lasa sa faca ce vrea ea.In timp daca BOB va ramane la fel de atasat de ea prin prisma ei te-ar putea vede asa cum vrea ea si nu este corect.
Sa-ti spun ce as face io in locul tau si sper sa nu te superi:as intra in concediu atat cat mai ai,apoi l-as da la gradi cum v-a recomandat si psihologul.Imi dau seama ca o sa fie greu dar asa scapi de ea si o dai afara din familia voastra.Adica stau si ma gandesc cateodata la tine si mi se pare o situatie insuportabila pentru tine ca mama si ca femeie
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
carstea spune:
La multi ani Pepsi si Mary Lou!Sa aveti parte numai de bucurii langa puii vostri.
Al meu pui doarme acum de aproape 2 ore si ma-sa adica eu bantui pe forum.
Avem si noi 2 coltulete de masele care cred ca-l chinuie.E mai marait dar nu exagerat.Voiam sa-i dau ceva de dinti si am uitat in seara asta.Sper sa nu se trezeasca.
Didi eu intrebam ce vaccinuri se mai fac la bebei, dar am constat ca am facut si prevenar si priorix dar sub alte denumiri.
Ce se face la 1 an in Romania ?ca noi am plecat la 10 luni si nu l-am mai prins.
Am un lapsus acum (cum se numea vaccinul pe care l-am facut de la inceput-era cu plata)dar ma intreb daca trebuie sa-l fac ca banuiesc ca era o reluare a celor dinante.
Vb prostii?
Va las sa dormiti!
Pup capsunelele!
ckristina spune:
ella
si eu o mamica extraordinara.imi inchipui ca trebuie sa suferi acum,dar timpul le va rezolva... un timp scurt,pana bob va merge la gradinita;probabil e suparata pe tine de ceva(ca sa nu zic ca te uraste) insa tu canalizeaza ti energia catre altceva... nu spre supararile care ti le aduce.daca nu ai alta solutie decat sa stea la soacra,lasa l decat strictul necesar si poate ar fi bine sa cauti o fata care sa te ajute in caz de nevoie in afara orelor de gradinita(iesiri afara,evenimente) care sa stea cu bob incat sa nu mai fi nevoita sa apelezi la ea.... iar ea cand vrea sa l vada pe bob sa va viziteze.
... cred ca i tare greu dar o sa depasiti momentul
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
arcadia spune:
pepsicaaaa, la multi ani
sa fii iubita si fericita si sa ti se implineasca toate dorintele
auzi la tine, cum sa nu ne amintim de tine? te bat! 
mary_lou, sunt sigura ca a fost o scapare ca nu s-a trecut ziua ta, vad ca sunt trecute valen pe care nici nu cred ca am prins-o, amely si roxicucu care n-au mai intrat de hat (aviz
) asa ca nu te supara
eu astept pana sambata cu urarile 
imi pare rau pentru pierdere 
ella, nu credeam sa fie chiar asa rea soacra ta. intr-adevar ai un munte de rabdare
sper sa reusesti sa gasesti o solutie care sa nu il afecteze nici pe bob, nici pe tine si nici pe sotul tau 
irinusha tare haioase pozele cu micii tai 
interesanta treaba cu lasatul copiilor in grija, dar nu stiu daca o fi legal.
si calin a hranit-o pe alice (pisica noastra), ii baga crontanele direct in bot, iar daca nu lua destul de repede o apuca de dupa ceafa ca sa i le indese mai bine ![]()
eu dupa atata timp de dormit cu calin nu mai sunt pro dormit cu parintii.. vreau si eu intimitate
dupa ce se intarca sper sa trecem si la operatiunea dormit singur 
carstea la un an se face infanrix hexa, rapel. bafta cu maseluta!
poohy bravo pentru hotararea de a nu iesi inca din casa! stiu ca a fost greu, te admir 
ancamari super pozele de la munte, desi nu am vazut prea mult munte ![]()
Liv, merci de raspuns
eu i-am luat 24 pentru la vara, acu poarta 22 si mai are o pereche 23, ca 22 nu-i mai vin mult timp. sper sa-i vina 24 la vara, cand va avea 2 ani, si ma intrebam cat va purta la toamna, la 2 jumatate.. intr-adevar e cam greu sa estimezi.
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007)
miniuta spune:
mai, dati-mi voie sa ma bag si eu in discutiile cu soacra. am tot vrut sa scriu, dar nu am mai apucat. ca tot ii spuneti ellei ca sotul ei ar putea face ceva, ca el sa-i spuna, ca el sa faca. din situatia mea cu al meu si socrela, nu cred ca sotii au vreun cuvant de spus in fata lor. adica sunt chestii distincte, si ele oricum STIU MAI BINE! nu va inchipuiti doar ca o sa asculte de fiu, care ii tine partea tot norei, aia pe care o uraste. soacra mea e inocenta si o dulce pe langa a ellei, si nici pentru bani nu ar fi stat mai mult cu david
, ca ea nici pe fii-su nu l-a crescut. acum e mai bine, ca david isi manifesta dorinta de a merge la ea asa ca il mai plasam peste zi cam o ora la ea, dar evident ca acolo se infunda cu dulciuri, spre dezamagirea mea. macar (inca) nu-i da ciocolata
.
ti-a trecut maseaua, ella? stiu cat e de rau cu durerile astea, in martie am fost la doctor sa-mi fac niste lucrari si eram asa de obosita si de stresata ca nu imi prindea anestezia, imi recomandase dentista sa iau calmante. nu le-am luat, dar mi-am impus sa ma calmez,
revin, ca david imi urla agatat de picior. e iar racit, cu mucii-n barba, fara febra, dar extrem de marait.
mamica lui david(21.05.2007)

Flavia!