***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (85)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

LA MULTI ANI FERICITI FLAVIA!!!

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi Ani, Pepsica! Sa fii sanatoasa si in putere sa le poti duce pe toate, caci te lupti cu multe responsabilitati!
Poohy, hai lasa, nu mai fii suparata. Incearca sa te gandesti cum ai putea sa-ti petreci urmat 2 sapt cat mai frumos.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
NE JUCAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

Citat:
citat din mesajul lui miniuta

pepsi, LA MULTI ANI! si numai bucurii.

ckristina, scuze intrebarea probabil stupida, dar nu procesez. teledonul pentru sonia e valabil numai in reteaua telecom, adica maica-mea care e in alta retea nu poate suna? ca i-am povestit si i-am zis sa pazeasca stirile, sa vada ce si cum, si acum ma pregateam sa-i trimit numerele de telefon. inteleg ca nu poate suna nici de pe mobil nici din alta retea?

mamica lui david(21.05.2007)

miniuta, doar din romtelecom poti suna pe nr astea;incearca oanazilele astea sa ia si un nr vodafone

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

multumesc, cristina, in cazul asta o sa se duca direct la banca, pentru ca mobilul il au de la orange amandoi. nu-i bai, doar ca nu intelesesem eu ce si cum. merci inca o data.

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Pepsica!
Sa-ti fie familia sanatoasa ca asta-i cel mai important ... si realizarile viselor (mai ales cel cu bb3 :))!!!
Petrecere faina! Si ai grija ce zici de aceasta faina varsta! ts, ts, ts!

Am citit si eu putin ... vad ca v-ati gandit la asigurari de viata. Noi n-avem ptr. copii, mai e timp.
Dar am alta intrebare: aveti testament in caz ca se imtampla ceva cu parintii, cine sa creasca copiii/copilul?
Facusem asa ceva ptr. Cris (nr. 1), dar nu prea cred ca-i mare branza ... plus ca am vrea sa schimbam "persoanele mostenitoare" :) ... aveti vreo idee cum trebe sa sune?

Multumesc de aprecieri! Vad si eu puiti destul de des ... dar uit sa mentionez :) Oricum, sunt toti fremosi :) Sa ne traiasca!

La noi nici o schimbare. Ne tot chinuim (ba avem o noapte buna, ba mai rea) cu ultimul canin, se simte f. bine, dar n-a spart gingia ... cam baloseste, dar mananca la fel de bine. Dupa ce scapam si de asta mai sunt 4 masele si am terminat cu capitolul asta.
Este o pupacioasa si o dragastoasa ... dar si cand se pune sa-l ciupeasca pe frate-su e jale mare. Acum cu dintii astia mai si musca ... dar se razbuna si frate-su, deci sunt cumva chit :D
Azi am fost la dr. ptr. mine si cand mi-a luat asistenta sange ptr. analize s-a vaitat ptr. mine, cat p'aci sa inceapa sa planga ... s-a emotionat si asistenta de a durut ca naiba ...
Am fost cu ea la dat painica la rate ... pana a inteles ca painea-i ptr. rate a durat ... tot o baga in gura :) ... dar si cand a inteles s-a comportat f. constiincios, fugea dupa rate sa le dea painica in cioc :)
In rest il copiaza pe frate-su in toate cele ... ii fura jucariile ... il foloseste pe post de fotoliu , indiferent unde este, n-are scapare :) ... il musca si ciupeste ... este o dulcica :)

Ah, cu dormitul cu parintii ... eu sunt pro :) dar iti trebe un pat mare, mai ales de ai 2, ca sigur o sa vrea si celalalt :)) Noi am dormit (din motive tehnice ... adica sa ma ajute si sotul la copil certat cu somnul) mult timp cu nr. 1 ... a fost super, mai ales ptr. mine :) ... A fost mai greu sa-l scot iar din patul nostru, dar a trebuit ca-l deranja sor-sa. DAr mi-am propus sa ne luam un pat mare, cel putin 2m pe 2 m si la week-end sa avem ritualul de a dormi in 4 :) ... de abia astept.

Sanatate plantatie!

Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANI PEPSICA sa fii iubita, sanatoasa...si sa treci mai des pe la noi. Ca ne e dor de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

La multi ani, Flavia!!!!

La multi ani frumosi si sanatosi alaturi de familia ta frumoasa!

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

La multi ani Pepsi!! Multa sanatate,noroc si fericire(de dimineata m-am gandit la tine pt ca esti nascuta in aceeasi zi cu mama mea)

Ella,imi pare rau pt tine,e ingrozitor sa te doara dinti,masele,uite un de la noi sa te faci bine

Zilele trecute,mai exact pe 6 nov am comandat pt prima oara jucarii la quelle,auzisem ca nu sunt prea seriosi dar totusi am zis sa incerc.Am primit telefon de la ei la nici 5 zile de la comanda ca mi-au trimis coletul si sa sun la Curiero sa mi-l aduca.Am comandat f multe jucarii :puzzle cu voci de animale,jucarie mulifunctionala Simba,casuta de joaca Gowi,zar de jucarie,Hip Hop Winnie Pooh,joc cu bile girafa FP,joc de pescuit din lemn,melc muzical FP,broscuta de baie Gowi,jucarie multifunctionala WP,Magic Drawing Board.
Au ajuns toate mai putin 2 produse care m-au sunat azi ca ajung in 2 zile,deci daca vreti sa comandati jucarii de la ei sunt promti.
Eu sunt multumita de calitatea lor si Paty e incantat deocamdata de ele,sa vedem pe viitor...

Am observat ca persoana care a pus lista cu sarbatoritele lunii nov nu a transcris-o pe toata,poate a considerat ca daca intram mai rar unele din noi, nu meritam sa fim felicitate de ziua noastra,eu sunt convinsa ca nu este o greseala dar sunt deja obisnuita de rautatile si frustrarile altora, asa ca nu-i nici o problema.

Weekendul trecut mi-a murit bunicul la care tinem f mult si am o stare mai naspa,sanatate la capsunei,va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Flavia,
iti urez si eu La multi ani! sa fii iubita , sa te bucuri de familia ta si sa-ti implinesti visul cu bebe3.

Mary_lou,
daca a fost sau va fi ziua ta luna asta, vreau sa-ti urez si tie " La multi ani!" , tot ce iti doresti sa se implineasca.
Ai un baietel minunat, are niste ochi superbi, am vazut pozele.

Ancamari,
am vazut si pozele voastre de la munte; ce bine seamana cu tine piticul.

Irinusha, Elteka si nu numai,
am citit ce mi-ati scris referitor la soacrea mea si relatia mea cu ea; am meditat.
Acuma stiu ca nimeni nu-i perfect, nici eu , nici ea, ca poate si eu gresesc(desi ma intreb adesea daca chiar gresesc undeva), dar cand soacra vine si-ti spune ca esti o mama rea, ca traumatizezi copilul, ca ea il vede schimbat cand vine dimineata in sensul ca peste noapte cine stie la ce chinuri il supun, ca ar fi mai bine ca sa creasca la ea acasa fiindca cu ea se simte cel mai bine;ei bine, in situatia asta e atat de greu sa-i multumesc ca are grija de ; si pana la urma o platesc ca pe o bona .
Trebuia sa prevad ca situatia nu va fi roz ; au fost semne si eu n-am vrut sa le iau in seama: inca inainte sa nasc mi-a spus ca ea vrea sa-i spuna "mama" ca ea e prea tanara ca sa fie bunica iar prima data , in spital cand am avut si eu puterea sa stau in picioare si sa pot fi cu , m-a impins ca si cum n-as fi fost mama copilului si s-a apucat ea sa-l schimbe si sa-l imbrace pe .Noroc ca era sotul de fata si a rugat-o sa plece.
Si toate gesturile astea prin care vrea sa-mi arate ca nu sunt demna de acest copil continua.
Dar mai e putin si va merge la gradi si atunci sper ceva sa se schimbe, desi perioada asta n-a fost si nu e deloc usoara pentru mine si undeva in sufetul meu raman cu un gust amar cand vine vorba de soacra mea.
Macar sper sa invat din greselile ei si cand va fi mare si se va desprinde la casa lui, sa pot sa nu-i suflu in ceafa si sa nu-mi urasc nora apriori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ella, esti un monument de rabdare cu asa o soacra. Am auzit multe, dar a ta le intrece pe toate. Sa-i spuna ei "mama" si tie cum??? Ela? Sa-i spuna ei pe nume si tie "mama", cum ar fi? Offff!
Cred ca te streseaza continuu, dar ai si tu nevoie de liniste, ai nevoie de sanatatea ta mintala, dupa ce ca o platesti sa se poarte asa, mi se pare inadmisibil.
Din pacate vad ca multe avem exemple negative in viata, iar stresul pe care ni-l induc ne face sa ne gandim ca noi nu vom proceda astfel. Desi pretul mi se pare mult prea mare.
ici tie si lui Bobita si multa putere pana cand gasesti o alternativa.

Carla, s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput