***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (85)***
Raspunsuri - Pagina 16
CarlaV spune:
Liviana, multumesc mult de tot
.
Anca, si ginecologul meu s-a schimbat fata de acum 2 ani, imi pare tare rau, deocamdata nu am alta varianta.
Ella, imi pare rau pentru masea,
sa treaca. Te inteleg cu Bobita, si pe mine ma mai vede Saby plangand cand mi-e rau sau vine peste mine in baie cand vomit si zice "mama au au au" si nu pot sa o protejez complet.
An@, ti-am vazut fetita acum 5-6 saptamani in parcul Titanii, undeva inainte de pranz.
Carla,
s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
kid spune:

La multi ani Pepsi! 
Multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti!
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
/ Bazar pentru Sonia
kay spune:

[bi] PEPSICAAA !!!! 

LA MULTI ANI !!! Mai si schimbam mailuri si nu zici nimic... of, ca eu nu stiam 
Sa fiti sanatosi si voiosi !
cu cela mai mare drag !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ckristina spune:
AM CITIT LA UMANITARE CA S AU ACTIVAT 2 NR TELEDON PT SONIA VALABILE DOAR IN RETEAUA ROMTELECOM
- 0900 900 185 (5 euro/apel)
- 0900 900 182 (2 euro/apel)
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
bettyR spune:
Ioana, cred ca mai degraba de la rosu in gat are febra si tot de la asta se poate sa nu manance. Si din cauza caninilor, ca dor rau, dar mai bine du-l la dr sa va dea ceva. Sau da-i panadol cu o ora inainte de masa si asa poate mananca. Andreea era mai calda uneori, adica parea ca are febra, dar nu avea. A mea cat e de mofturoasa la masa a mancat totusi cand i-au iesit caninii, dar mai putin. Nu manca mai deloc chiar inainte sa sparga gingia, vreo 3-4 zile, dar eruptia a durat mult, vreo luna. Manca bucati cu mana ei, ii faceam peste pane si snitel de pui cu paine si rosie, si asa o pacaleam sa ia cateva gurite, si ceva bucati de fructe. Si ii puneam fulgi de orez in lapte. Deci la noi nu a fost cu febra la nici un canin, masea, dar parca Doxinu zicea ca Stefan a facut, dar i-au iesit parca toti deodata.
Betty
8+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
DidiAlex spune:
La multi, multi ani, ferciti, PEPSICA !

Sa fii sanatoasa, norocoasa, sa fii iubita!
Sa visezi si sa-ti implinesti toate visele ! 
Petrecere frumoasa si multe 

surprize nastrujnice iti doresc ! ![]()
Pepsi spune:
merci mult fetelor sinteti dragute, cu urarile, mi-au mers la suflet!va pup pe toate!si pe bebei!
oana, pai la virsta mea de babaca ce mai zici ca imbratrinesti cu inca un an????![]()
numa bine la toata lumea si sanatate multa
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie si aici poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
miniuta spune:
pepsi, LA MULTI ANI! si numai bucurii.
ckristina, scuze intrebarea probabil stupida, dar nu procesez. teledonul pentru sonia e valabil numai in reteaua telecom, adica maica-mea care e in alta retea nu poate suna? ca i-am povestit si i-am zis sa pazeasca stirile, sa vada ce si cum, si acum ma pregateam sa-i trimit numerele de telefon. inteleg ca nu poate suna nici de pe mobil nici din alta retea?
mamica lui david(21.05.2007)
poohy spune:
PEPSI!! LA MULTI ANI!

Sa fi fericita, iubita, si vesela tot timpul!!
Liviana, da, poate ne vedem pe acolo ;) Poate o iau si pe tzu ca pana atunci e sigur daca face sau nu varicela. Daca nu face, o iau, sa se distreze si ea :)
Pai m-am suparat pe ginecologul cu care am nascut si la care m-am dus si de la inceputul sarcinii asteia (exact inainte de varicela vroiam sa schimb) - pentru ca el a fost cel care mi-a zis ca e prb cu varicela, tb analize, etc etc si vorbim cand ma fac bine. Si cand m-am facut bine in loc sa vorbeasca mai repede cu mine, a zis sa mai stau 2 saptamani pana prind programare. Desi cheama si fara programare, si la clinica si la spital
Anca
18+ & Manu
02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
Pepsi spune:
miniuta, merci mult draguta si tie.
din pacate si dezamagire ptr mine, am sarit multe din zilele voastre de nastere prin neparticiparea mea la forum din lipsa de timp, dar macar cele de luna asta tin sa va zic la multi ani multa sanatate si fericire sa aveti! poohy, valen, piticagogosica, amely, cu scuzele ptr itirziere, si in avans ca sigur nu apuc in direct la multi ani si fericire ptr kid, si roxicucu!si bineinteles ca sinteti mereu in gindul meu, apuc sa mai cites sa vad poze, ma gindesc des la voi, va pup pe toate(cele care va mai amintiti de mine)
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie si aici poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David