Moldovence aspirante sau gravidutze! (4)
Raspunsuri - Pagina 17
pogonici1977 spune:
ptr delphinas...fii cu fruntea sus, culmea ironiei..si eu am mam aflat in aceeasi ca tine, in institutia in care lucrez eu, 6 colege sunt insarcinate, iar cand esti prin preajma lor numai de bebelus vb, dar noi cei care nu avem trebuie sa ne rugam in continuare la DD si traim cu speranta ca in curand ne va trimite si noua aceasta bucurie
deja incep sa am emotiii..ma dosr sani..deci vin
.deci se apropie clipa sa mi fac bagajul ptr internare..uf..abia astept sa trec cu bine acesta interventie
sa stiti ca eu ma simt mai linistita ca va am aproape.. acest forum iti da o siguranta stiindute ca afli diverse probleme care te intereseaza...
iti multumesc frumos de sfaturile ce mi leai dat

la noi de maine asa au anuntat, la voi???
pogonici1977 spune:
buna diminieata ....cafeaua e gata avem pentru toata lumea

va astept..sper ca nu ma lasati sa o beau singura, pentru ca nu imi place![]()
![]()
![]()
![]()
Delphinas spune:
neata
pogonici mai scrie-ne repede cateva mesaje sa scapi de moderate. eu abia acum m-am trezit...si afara ploua, e asa urat...
bine ca nu trebuie sa ies nicaieri azi din casa.
multumesc pogonici pt
tare buna...
iti dai seama ca o sa ma bucur mereu pt ea, a ramas insarcinata pt prima data, fara prea multe batai de cap, chiar prea repede cum a zis si ea.
asta e. trebuie sa merg inainte.
poze, Just Me
ambitioasa
monna3 spune:
buna fetelor 

la mine ninge
a venit iarnaaaaaaaaa 
Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
Delphinas spune:
si la mine ninge...primii fulgi

eu mi-am pus o dorinta...asa fac eu mereu...ce frumos. de acum trebuie sa ne pregatim saniile.
am terminat si eu compotu de mere.
poze, Just Me
ambitioasa
pogonici1977 spune:
si la mine a 

ura,dar e un frig de numa numa
sunt epuizata pentru ca pana acum am 

si sunt varza......
delphinas..tu esti
sau am inteles eu gresit din mesajul anterior.....
pogonici1977 spune:
fetelor..dar unde suntetiiii???
chiar nimeni nu e pe forum la ora asta?????
haideti ca 

e gata?? cine vine sami deguste bunatatile???
eu va astept..![]()
![]()
![]()
any75 spune:
Ce faceti fetelor? bucuroase ca a venit iarna peste noi?
e tare bine si frumos cand stai in casa la caldurica si privesti pe geam cum cad primii fulgi de zapada...si daca am avea si un puiut
langa noi....visez si eu.....macar atat.....deocamdata
"Viata este o tesatura de dorinte"
dasalina spune:
Neata la amiaza!![]()
Azi m-am trezit pe la 11 si cred ca mai dormeam daca nu suna telef. Aseara am fost pe la cumnatii mei si a fost super sa simt bebelul lor miscand....hmmmm abia astept sa mi se intample si mie , dar vb Ramonei o sa se intample cand o sa ma astept mai putin....careia, apropo ii urez bun venit si o pup
pe moldoveanca
ce e!
Ma bucur ca ne mai adunam pt ca ....Unde-s multe moldovence, puterea si sperantza creste!
Bunnnnn ......eu mai am o tura de calcat si apoi am de gand sa stau in pat, sa lenevesc
pt ca de luni astept ziua asta!
Pupici!
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!
www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.
dasalina spune:
A! si apropo, si la mine ninge, mai mult lapovitza dar oricum e frig tareeeee!
Delphi iti inteleg frustrarea, inchipuieti ca anul asta au ramas toate prietenele mele gravide.....si eu m-am bucurat dar....trebuie sa spun cu rushine ca am simtit o oarecare invidie, fara nici o legatura cu ele doar ca muream de ciuda ca mie nu mi se intampla....acum m-am impacat cu ideea si nici macar nu mai fac sex la comanda....sa vina de la sine totul, cum o vrea Dumnezeu, daca nu am ramas pana acum probabil ca Dumnezeu nu a scris pt mine asta...la noi e o vb Ce ti-e scris in frunte ti-e pus! si eu cred in ea.
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!
www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.