Moldovence aspirante sau gravidutze! (4)
Raspunsuri - Pagina 16
dasalina spune:
http://www.youtube.com/watch?v=zPzIxWQNqlM&feature=related
Si asta e o chestie fainutza
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!
www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.
sophie76 spune:
Buna fetelor!!Va pregatiti de week end?!!Foarte bine!!
Multumesc de urarile de bun venit si sa dea Domnul sa mergem toate cit mai repede la Odisee.
Dasalina multumesc de informatie, stiu ca se poate face FIV si la Iasi, am scris si la topicul dedicat si astept impresiile fetelor.
Eu merg la doctorita Mihalceanu, pina in prezent nu am ce sa i reprosez, ea mi a recomandat FIV, ca anii trec si sansele scad exponential.Tot cu ea am facut si laparoscopie la Cuza Voda, operatia presupune analize si anestezie generala, dar partea buna e ca in 2-3 zile te recuperezi si te externeaza; mie personal partea cea mai urita mi s a parut reactia la anestezie, pt ca am varsat mult, dar nu toata lumea reactioneaza la fel.
week en placut si spor la facut bebei!!!!
sophie
dasalina spune:
Fetelor eu sunt marcata total!
Am vizionat pe you tube niste filmuletze cu nasteri naturale si prin cezariana si ma doare capul dintr-o data, mi s-a facut si rau de la stomac.....
Sa ajung eu pana acolo.....da greu o sa mai fie....
Plec acasa ca e week-end, pup!
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!
www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.
any75 spune:
Dasalina draga sa dea Domnul sa ajungem noi pana in momentul nasterii ca vom sti sa trecem cu bine oricat de greu ar fi
week-end cu spor la
si 
"Viata este o tesatura de dorinte"
pogonici1977 spune:
ptr sophie76..zimi te rog ce analize se fac inainte de laparo??
simti durerere dupa anestezie???
daca esti draguta, zimi te rog cat merg preturile acum la cuza voda
ramona7575 spune:
Buna moldovencelor,
Ma bucur sa scriu din nou dupa vre-o 2 ani, am preferat sa citesc din experienta altora dar acum scriu si eu experienta mea.
M-am chinuit sa raman insarcinata vre-o 3 ani jumatate, am fost pe la medici ce imi spuneau "esti bine draga, insista dar cel mai importanta e sa nu fii stresata". Am facut HSG si toate analizele necesare, toate ieseau bine. Anul trecut am facut programare la Dr.Dracea si am facut o inseminare artif. dar tot nu s-a prins nimic.Aveam de gand ca in ianuarie sa fac FIV... Cred ca stiti majoritatea ce dezamagire simti cand vine menstruatia. Am cumparat si teste de ovulatie dar tot nik.nu se intampla...
In august cred ca s-a intamplat minunea si am ramas insarcinata
. Va marturisesc ca nu imi facusem nici un test de ovulatie, eram f.obosita (munceam pe vas de cruaziera)si stresata. Faceam
cand si cand, ma vedeam cu sotul noaptea tarziu franta de oboseala... Nu e o minune? Dupa ce atata timp de asteptare si calcule ale ovulatie s-a intamplat sa raman insarcinata. Cred ca in ziua cu ovulatia eram in Danemarca, am gasit o biserica si m-am rugat su sotul sa ne ajute sa avem si noui un bebe...
Dragelor, eu cred ca atunci cand vrea Dumnezeu se intampla, nu cred ca e bine sa stai si sa te gandesti "acum e momentul, trebuie sa fac dragoste diseara" chiar nu se prinde nik, stiu ca e greu, asa imi spuneam mereu dar tot faceam un test de ovulatie... Beti un pahar de vin cu sotul sa mai uitati de necazuri si poate vine si bebe mic.
Eu am 14 sapt.si sunt tare fericita, am trecut de perioada critica de 10 sapt.si sper sa ajung sa-l tin in brate pe bebitza desi mai sunt multe luni.
Doamne ajuta !!! 
Ramona - Bacau
pogonici1977 spune:
felicitari ramona7575 sa dea dumnezeu sa duci cu bine sarcina la capat..si sa va bucurati de cel mic cand vine
asa e dzeu nu ne da atunci cand vrem noi si ne dorim, ci atunci cand decide el ca meritam aceasta bucurie de afi parintii
te astepatm cu vesti noi
felicitar inca o data pentru

speram sa putem si noi zice celelate moldovence cat de curand acelasi lucru..
sophie76 spune:
Draga pogonici,
analizele dinainte de laparoscopie ti le fac in spital cind te interneaza pt laparo, ele constau in analize de singe (nu as putea spune exact care sunt), urina, FCD (citodiagnostic sau testul papanicolau), radiografie la plamini si electricardiograma.
Dupa interventie nu ai dureri, normal te simti mai slabita.
Eu am facut interventia in 2006, atunci cred ca am platit la medic 300 lei si la anestezist 100 lei.Anul asta nu as putea spune exact care sunt preturile, o prietena de a mea s a operat laparoscopic pt un chist ovarian si a dat 500 ron, dar era mai delicat; dai cit poti asta e, unii medici mai inteleg, dar din pacate putini.Intereseaza te la medic pe ce suport inregistreaza interventia, pt ca se poate inregistra, si cumpara ti o caseta video sau CD si cere sa ti se dea inregistrarea, iti poate fi de folos la un viitor FIV, daca e cazul, eu am aflat prea tirziu ca se putea.
Multa sanatate si mult succes, sa dea Domnul sa ti fie cu folos.
sophie
Delphinas spune:
la ora asta.
harnice precum
ati fost azi. au venit si fete noi...bun venit noilor moldovence.
ieri am intrat intr-un ocean nesfarsit de melancolie amestecata cu ceva depresie. ieri cel putin am plans din senin. si nu ma puteam opri. cand ma gandeam la mazarica mea, cand la ingerasii plecati in cer, cand ma simteam vinovata ca nu e nici luna asta. nu stiu ce e cu mine. azi...e o idee mai bine.
am trecut azi pe la serviciu sa fac niste hartii si o colega ma serveste cu bomboane, sampanie. zic..o fi ziua cuiva...nu
colega mea e
m-am bucurat cu toata inima pt ea, din tot sufletul meu. am avut o reactie care a deranjat-o un pic pe sefa ei care are ceva probleme si nu poate ramane
dar acum eu m-am bucurat pt colega mea, pt sarcina ei, doar nu trebuia sa-mi reprim bucuria ca ea nu poate face copii. nici eu nu pot face, dar m-am bucurat pt ea.
acum...imi vine sa plang de sa tremure camasa pe mine. oricat de optimista incerc eu sa fiu, sunt unele momente in care nu te poti controla, nu-ti poti tine in frau trairile si ele ies la iveala atunci.
medeea bafta luni la dr.
azi am fost si m-am inscris la dr de familie. e super draguta noua dr. nu poate sa-mi dea deocamdata trimitere nicaieri, tot la vechea dr trebuie sa merg pt trimitere sa-mi fac hormonalele. dar nu vreau sa mai ajung la aia. asa ca in decembrie voi face si eu hormonalele, sau daca nu din ianuarie 2009
poze, Just Me
ambitioasa
dymomo77 spune:
Buna moldovencele mele dragi. Chiar dc nu am mai scris de ceva timp asta nu inseamna ca nu va citesc(zilnic). Ideea e ca tratamentul asta lung pe care il fac ma deprima si cum eu nu am voie nici macar sa incerc nu prea am ce scrie nou. Maine merg la lab sa refac prolactina si hcg-ul dupa 4 luni de dostinex iar sapt viit merg din nou la endocrinolog sa vedem cum sta treaba. Delphinas eu din cate stiu hormonalele se platesc oricum asa ca poti merge fara trimitere. Pupici