Moldovence aspirante sau gravidutze! (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

ma ce frumos ninge la mine...deja s-a asezat asa pe masini. imi imaginez cum ninge pe la piatra sau la suceava...vreau si eu.
eu mai am de facut pestele si de facut curat in baie si si gataaaaa...in pat la leneveala....
alina iti trimit si eu ceva de calcat...doamne nu am calcat de 3 saptamani...dar nici nu ma trage nimic....

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Buna fetelor. De dimineata am fost la intepat iar acu am luat rezultatul. Prolactina 0.5 ia hcg-ul e ok. Luni sun la endocrinologa sa vad ce zice.Eu joi pt prima data am uitat sa iau pastila de dostinex, am vrut sa o iau vineri dar m-am gandit ca e prea aproape de recoltare si am amanat pe azi dupa analiza. Ultima pastila o luasem luni si ma gandesc ca dc o luam si pe cea de joi cat era prolactina? 0? ca si asa e muuuult prea mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

si eu mai am de facut dus] si o prajiturica....si gata pe aziii

Mergi la inceput

s-au cam intarit nitel...semn ca vin rusii. gata cu treburile...acum ma duc la o bine meritata pana vine sotu`s.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

va rog sa nu radeti de mine, dar eu tot nu am inteles cand trebuie sa fac hormonalele? am retinut eu care si in ce zile, dar z3 de cand a inceput sau de cand se sfarseste CM? mie asta nu mi-e clar. sa stiu ca daca vin rusii sa merg sa le fac.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

ce coincidenta delphinas....avem aceeasi perioada de CM

poate gresesc punand aceasta intrebare...desi eu incerc. ce meserie aveti fetelor???

eu am 31 ani si sunt jurista de profesie

si de 2 ani muncim dar nimic inca, vom vedea dupa laparo

uf ..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Zilele se numara de la prima zi de sangerare9care e ziua 1).

Mergi la inceput

asa stiam si eu, dar doftora mea mi-a zis z3 dupa ce se termina CM. dar cred ca era ca eu am vazut ca in alte zile de fac hormonalele

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

Zilele se numara de la prima zi de sangerare9care e ziua 1).

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

eu sunt consultant artistic de meserie...si nu as putea sa spun ca intr-o anumita zi am spus "gata, ne apucam sa muncim pt bb"
la noi s-a intamplat sa raman, dar nu a fost sa fie pt noi.
dar din aprilie anu asta, cand am pierdut-o pe mazarica, ne-am gandit cel mai serios sa facem orice sa abem un strumf in casa noastra.
off topic: ce inseamna cand visezi preot? de fapt era un preot ortodox si un calugar catolic in negru.

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

ce coincidenta delphinas....avem aceeasi perioada de CM

poate gresesc punand aceasta intrebare...desi eu incerc. ce meserie aveti fetelor???

eu am 31 ani si sunt jurista de profesie

si de 2 ani muncim dar nimic inca, vom vedea dupa laparo

uf ..........

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

eu sunt ofiter bancar iar lupta pt bebe am inceput-o de prin iunie-iulie anul asta

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput