Pepenasi de iulie-august 2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 7
moni_or spune:
Boti, ooops....
Pai daca e laborios nu stiu daca ma descurc, ca sunt un antitalent la gatit. Dar, pe de alta parte, de aia are omul mama, nu?
(Sper sa nu zica si fiu-meu asa cand o fi mare
).
Fetelor care mai aveti vreo clipa libera din cand in cand, nu stiu daca ati citit carti din colectia Chic de la Polirom, pe mine ma relaxeaza teribil. Va recomand cu toata caldura Trei intr-un pat de Catherine Alliott, nu tin minte sa mai fi ras atata la vreo carte. Aseara la 12 ma stricam de ras in pat si ma chinuiam sa nu fac galagie sa trezesc copilul. Iar la 3.30 dupa ce l=am hranit pe Luca cine s-a apucat de citit in loc sa doarma? Moi. Si am tinut-o asa vreo 2 ore, iar la 7 m-a trezit Luca, asa ca acum sunt cam zombie. Dar un zombie bine dispus. ![]()
si
pentru sarbatoritii zilei:
Thea de Sun
Irina de bobitamica
Andrei de CristinnaP
Sa cresteti mari si sa fiti cuminti!
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
a.cicel spune:
neatza

Sarbatoritilor de ieri si de azi

SI 
Celor care poarta numele de Matei
Eu sunt prin zona, ieri am lenevit toata ziua ca vineri am fost la marele Bal al Parintilor organizat de gradinita, ne-am distrat pe cinste..dar recuperarea a fost mai grea. Asa ca iei pana la 10 dimineata am stat eu c fetele (asta in conditiile in care la ora 6 Bianca striga la usa ca face pipi si n u gaseste olita
) S-a trezit apoi sotul si a stat cu ele, pe Denisa a culcat- rapid (dupa 2 ore
). La 1 m-am trezit si tocmai o punea si pe Bianca la somn. Apoi am dormit toti 4...spre seara eram cat de cat refacuti. Chef ne-a trebuit 
Ma bucur ca Sun e bine.
Fug sa pregatesc papa de dimineata ca imediat se trezesc sotul si Denisa
boticelina spune:
Buna dimineata!
La multe lunitze! pentru bebelonii nascuti intr-o zi de 16, Thea, Irina, Andrei
, si daca e si ceva sf. Matei pt Matei de Naty si de Ana!
Linkuri pt Baby Einstein:
http://filegetty.com/69770/
si pentru Baby Einstein, Dora the Explorer, Brainy Baby si o multime de alte chestii pt copii:
http://www.mp3portal.hu/viewtopic.php?f=73&t=3853&st=0&sk=t&sd=a
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
turturica spune:
ce e baby einstein? Vreau si eu.
adina, au plecat socrii? 
vicky, cum le zice la borcanasele alea bio?
atb, ce-mi place aluna ta, iti sta f. bine asa.
sursu, foarte faine pozele de la botez, sa va traiasca micul crestin. Tu arati super
capri, ce m-ai distrat cu pataniile tale.
Raportez ca Mara a dormit 15 ore cu 2 pauze de masa, de la 4 juma' ieri dupa-masa pina la 7 jumate dimineata. In concluzie, vazuram 2 filme si-avuram vreme si de alte activitati ![]()
Barbatu-meu zice ca mi-am bagat somnifer in lapte ![]()
Mami de Mara (19.08.2008)
Caprioara spune:
Neata,
Boti, sarumana mult. Gasise el ceva, da o sa-i dau si astea de la tini
.
Flo, aspiratorul l-am luat dupa revelionul trecut din Plazza, de la un magazin de la subsol - nu mai stiu ce e ala, media galaxy parca, si a fost vreo 9 milioane. Scuuuuump rau! Da luase sotzul niste bani de la o lucrare neasteptata si asta si-a dorit el mult.
Bine ca mi-ati spus de Sf Matei, ca io nu stiam si nu-l sarbatoream pe fimiu
. Multam mult de info si urari!
La multi ani Mateilor
, atunci!
Fug ca am muuulte trebi azi.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
maitreyi spune:
LA MULTI ANI THEA SI ANDREI SI IRINA SI MATEI SI MATEE! SA CRESTETI MARI, SANATOSI, VOIOSI, VOINICI!
PT BEBE DARIUS
SI O 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
a.cicel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Caprioara Bine ca mi-ati spus de Sf Matei, ca io nu stiam si nu-l sarbatoream pe fimiu . Multam mult de info si urari!La multi ani Mateilor , atunci! |
Daca am calendarl in bucatarie langa masa...pana beau cafeaua...studiez
bufi spune:
La multi ani tututor bebeilor care se sarbatoresc azi!
noi suntem trezite,intr-o mare gangureala, mor de ras cand o vad ce debit are ![]()
bufi