Pepenasi de iulie-august 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Nici noi nu suntem incantati de sacul aspiratorului dar ne-am cumparat saci de hartie pe care ii aruncam cand sunt plini. Insa eu as vrea sa imi cumpar un aspirator cu oala daia cu apa ce se colecteaza praful intr-o galeata pe care o golesti si o speli. Dar deocamdata nu-s asa motivata ca asta ce il avem - functioneaza perfect

Ana - mami de Stefan si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

hello fetelor
azi am umblat trula-lula toata ziua...am fost in vizita la nasii ioanei, o masa adevarata, si ioana a fost foarte cuminte, doar era la nasii ei, nu...trb sa fie cuminte

sunt asa de mahnita, incerc sa tot iau ceva bun pt copilul asta...am luat un carusel cu telecomanda de la Fisher Price de 2 sapt si deja face figuri, adica melodiile fac lalalbbalala, in mod normal altfel, telecomanda trebuie sa apas de cateva ori...si nu este de la baterii...asta este si am mai dat si 300 lei pe el

ca tot se discuta de vigantol, sa va intreb daca stergeti cu glicerina in gurita bebeii si de cate ori? eu o sterg pe ioana de multe ori pe zi cu glicerina cu stamicina, nu glicerina boraxata...cea cu stamicina se gaseste mai greu si nu-mi explic de ce...este preparata in farmacii sau ce?

ioana deja doarme si voi face si eu asta

o buna noapte
bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Bufi mie doctora mia zis sa-mi dau din cand in cand cu glicerina pe san..2-3 pe saptamana...si nu are nimic bebe in gurita..dar am observat k la bebei care papa formula se depune mai mult pe limbuta si ceru gurii decat la ceilalti care papa de la san...acum..eu nu stiu cw papa bebe tau

Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Sursu, vazut pozici, da' Ilinca zice ca ar vrea mai multe cu Tudorel al ei in prim plan . Super e cea pe care ai pus-o coperta. Iar tu aratzi demential !

Bufi, da de ce ai dat mama 300 ron pe carusel? De ce nu ai luat cu noi de la Ungheria , ca era mai ieftin? Cat sunt ele de Fisher Price, tot in China is facute , de aia se intampla asea.

puo you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

caprioara ai si tu dreptate, insa vroiam sa-l cumpar rapid si nu am urmarit cum a decursul comanda aia in ungaria

bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Capri cat a costat aspiratorul si de unde l-ati luat? Ca vrea si muschii mei unu'

bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Multumesc Capri! E interesant dar cam scump, intr-adevar. A cercetat sotul si cica e 8-9 mil... Cred ca mai bine facem si noi ca Ana, ne luam saci de hartie si ii aruncam cu totul, cel putin pana mai functioneaza aspiratorul curent.

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Ca tot vorbeam ca m-am ingrasat ca o vaca in ultimul timp, m-a pus necuratul sa intru in linkul cu retete, fix la deserturi, evident...Si ce-am vazut? Amandine... E drept ca scria mic, doar in subsolul paginii, nu si la lista principala de retete, dar cuvantul asta magic eu il gasesc oriunde ar fi ascuns. Si cand sa dau pe reteta, vad ca apare doar primul rand. O fi desteapta pagina si nu apare reteta completa la cele care sunt ca sa-si puna pofta in cui? Sau asa va apare si voua? Ca tare ma tem ca daca gasesc reteta completa o incerc.

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Moni, treci la colt! Ce-ti trebuie tie amandine? Stii ce laborios e procesu'? (Io stiu ca eu ii dadusem Narcisei reteta)

Capri a gasit husband filmuletele cu baby Einstein? Ca daca nu, ti le dau io pe toate (linkuri la toate filmuletele)

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput