Pepenasi de iulie-august 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Cred ca nu ii voi mai da de azi, sistez sucul cel putin pt 2 sapt cand vom avea 3 luni.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Dyanira - ai incercat Debridat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Da am incercat sa ii dau de 2 ori, o data la 1 luna jumate si apoi dupa o saptamana: de fiecare data mi-a facut niste crize de plans din cauza durerilor de burta de m-am speriat asa ca nu i-am mai dat Debridat.Nu stiu ce nu ii pria la el.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata gagicutelor , ma bucur sa va pot scrie , in aceste zile chinuite , astazi puiutul meu are 5 luni si va multumesc celor care ne-ati urat mai multe !
Va urez si eu de asemenea puiutilor vostri cat mai multe luni si ani , sa va traiasca sanatosi si norocosi ca de frumosi nu mai e nevoie caci sunt deja !
Noi suntem super raciti cu o tuse monstruoasa care nu ne mai trece , ne trezim noaptea din 2 in 2 ore si nu avem pofta de mancare .
Diana este extrem de devreme sa incepi cu suc sau altceva la o varsta asa de frageda , ma intreb de ce ? o sa ai destul timp sa ii dai toata viata , nu ii chinui stomacelul si intestinele asa ne-a dat si noua mama cand eram bb. si acum am probleme cu aparatul digestiv , eu si dr. credemn ca de acolo se trage .
Revin s-a trezit Rayan !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Buna dragi mamici,

ieri am lipsit pt ca am ublat brambura prin oras, shopping, lenevit la o cafenea, rezolvat diverse, etc

Astazi avem program de facut vaccinul de 4 luni, de-abia astept sa scapam de el. Sper sa reactioneze bine si sa nu faca febra.

Si pt ca ieri am lipsit am si eu de urat multa sanatate si fericire pentru sarbatoritii de ieri si azi la un loc:
deci La multi ani!!! pentru:
Thea, Rayan Ioan, Alexandra, Irina, Andrei Gabriel, Patrick Ioan, Anais, Luca si Mateii!!

Vacanta in ianuarie: in Tenerife e frumos, curat, civilizat, sunt multe de facut/plimbat/relaxat dar nu o sa se poata face baie in ocean, doar la piscina cu apa calduta insa in Egipt cred ca se va putea face in Marea Rosie (care, intr-adevar e superba). Problema cu Egiptul e alta: lipsa de igiena si oamenii

Steamer: eu m-am hotarat la Tefal Vitamine
Spatiu in bucatarie: voi cum stati cu spatiul?? eu efectiv nu stiu unde sa le mai pun ca s-au adunat atatea: sanwichmaker, ditamai storcatorul de fructe (care e fff bun), blenderul, fierbatorul, sterilizatorul, cuptor microunde si nu am o bucatarie mare, in plus am si desfiintat camara/debara deci nici nu am unde sa le depozitez
Moni: si eu citesc coletia chic, mai ales in vacante la plaja, intr-adevar sunt ff amuzante si relaxante. Si acum am cartea de care spui tu Trei intr-un pat si e funny rau

Anna: multa sanatate!! poti lua oscilococcinum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunadimineata pe la pranz si de la noi.

PICA,MOBRIQ,LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE CEI DRAGI

MONI OR,IROLF,MITZI,bine ati venit si voua si pepenasilor.Ma bucur ca se mareste gasca.
MARIMAR,superb articolul despre copii,mi-au dat lacrimile
DYANIRA,nici noua nu ne-a priit Debridatul.Poti
i incerca cu termometrul sau cu un sfert de supozitor cu glicerina.Eu sub nici o forma nu i-as da suculet atat de devreme KIMMY,si eu zic ca nu e febra,mai ales ca a fost luata rectal
BUFI,Yael parca zicea ceva de jumper si ca e super
b]ANNABABY[/b],Sunt de aceeasi parere cu Cristina,antibioticile nu ajuta cu mare lucru.Un pupic sa treaca raceala

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

ce parere aveti de scaunelul acesta:
GRACO - SCAUN PENTRU MASA CONTEMPO
il gasiti pe bebelusultau

mie imi surade pt ca e compact si-l putem lua cu noi in calatoriile cu masina si, in plus, poate fi folosit de la 4 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

LA MULTE LUNITE PEPENASILOR SARBATORITI AZI !!!

PICA LA MULTI ANI !!!

ma duc sa citesc din urma

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Pica si Mobriq:

LA MULTI ANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

MOBRIQ LA MULTI ANI!!!

Kimmy bine ai revenit