Pepenasi de iulie-august 2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 14
Mitzi76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flo1980 Mitzi frumosi baietii tai! Ai sperat sa ai o fata nu? Cel mic imi place cel mai mult! |
Flo, nu am sperat la fetita, eu sunt mama de baieti, chiar nu stiu ce ma faceam daca era fata ca nu as fi stiut ce sa-i fac. Am vazut o bebita plangacioasa si mucioasa pe aici. Ii transmit sanatate! Si bebele meu a fost superagitat aseara si a adormit abia la unu fara un sfert de nu mai puteam de oboseala. Are gaze si plus ca a invatat sa se intoarca pe o parte si o tinea tot intr-o pedalare si intoarcere. Ne mai auzim azi, sa aveti o dimineata buna!
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
http://family.webshots.com/slideshow/567367970ObfSiD
http://family.webshots.com/slideshow/568708209tbfsBY
M&M spune:
Anna, in viroze si gripe NU se iau antibiotice!!!! Incearca cu antitermice, analgezice, dar NU antibiotic decat daca apare o suprainfectare...Sanatate multa!!! Ai incercat fervex??? Mie imi trece daca beau 2 pliculete,,,
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
Kimmy spune:
Buna fetelor
Nu am citit din urma
Pe scurt,vineri am plecat la mama cu timi,duminica a venit sotul dupa noi,asa ca suntem iar acasa.
Timi azi are putina febra,37,6 rectal,asa ca sunt putin stresata,si am sa monitorizez azi.In rest suntem bine,diversificarea merge binisor
Sper ca toti pepenasii sunt sanatosi,daca sunt bolnaviori,le trimit
sa treaca cat mai repede.
Va pup pe toate,mi-a fost dor de voi!
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)
a.cicel spune:
Neatza
sarbatoritilor de azi si mamicilor de pepenasi
Eu am reusit sa imi revin din oboseala. Azi sotul m-a las din nou sa dorm si ne-am trezit cu Denisa la ora 8 ![]()
Legat de aspirator, si noi avem fara sac, cu filtru lavabil. Eu ma decra foarte multumita de el. La fel si sotul. Si asta mai ales pt ca la aspiratorul vechi, dupa ce am epuizat stocul de saci de hartia, nu am mai gasit deloc acel model. Si chiar am facut comanda, dar tot degeaba. Asa ca am folosit sacul de panza pana l-am terminat si pe ala. Era asa imbacsit. Scoteam praful din covor, aspiratorul il "filtra" si il scotea pe partea cealalta
. Si am spus GATA. Acum il foloseste la aspirat masina. Cand Bianca mananca mai multi biscuiti acolo si pufuleti si alte alea. Ca in rest..face fata si aspiratorul micut de masina.
Mitzi bine ai venit in club. Inca nu m-am uitat la poze. Sa-ti traiasca copiii.
AnnaBaby pentru gat gasisem undeva o reteta faina. Se fierbe un pahar de miere cu zeama de la o jumatate de lamaie. Asta e portia pt o zi si iei 1-2 lingurite odata. Stiu ca i-am facut si Biancai cand a avut laringita.
Vadca v-ati apucatde prajiturit...Ce n-a sda sa ma apuce si pe mine cheful de facut prajitura...Da' chefu' meu parca e plecat in Tenerife...in vacanta. Nici mancare nun prea am chef sa fac. Am noroc ca in timpul saptamanii sotul mananca la munca, Bianca la gradinita..eu ma descurc cu mancarea iar laDenisa inca nu ii trebuie cine-stie-ce. Doar pt seara mai faccate ceva asa, rapid. Si gatesc vinerea sau sambata pt sf de saptamana. Normal ca luni nu mai este nimic, dar e bine si asa.
Iar ma puc de treaba. Vineri am facut curat in casa, strans jucarii, curatat covoare, spalat o tona de haine...Azi e la loc. Parca a tras cu tunul cineva in casa. 

Fug la treaba ca a adormit Denisa. Si pana se trezeste macar sa termin camera Biancai si baia.
a.cicel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kimmy Buna fetelor Nu am citit din urma Pe scurt,vineri am plecat la mama cu timi,duminica a venit sotul dupa noi,asa ca suntem iar acasa. Timi azi are putina febra,37,6 rectal,asa ca sunt putin stresata,si am sa monitorizez azi.In rest suntem bine,diversificarea merge binisor Sper ca toti pepenasii sunt sanatosi,daca sunt bolnaviori,le trimit sa treaca cat mai repede.Va pup pe toate,mi-a fost dor de voi! |
Bine ai revenit.

37,6 nu e febra. Mai ales rectal, cand se scad0,5 unitati. Deci 37,1. iti spun asta pt ca si eu eram speriata ca fetele au febra, iar un pediatru care este foatre bun si apreciat aici radede mine de fiecare data cand ne intalnim. Iar au "febra" fetele? Nu te ingrijora. Febra e de la 38 incolo la bebelusi(adica 38,5, darscazi 0,5 unitati).
dyanira spune:
Intru din nou la voi cu o intrebare deoarece intotdeauna mi-ati raspuns cu drag :
Am inceput sa ii dau sambata lui andrei putin suc de mar, avem 11 saptamani si din cauza constipatiei ne-a fost recomandat de dr.Mentionez si ca papam exclusiv formula.Problema care a aparut e urmatoarea Andrei l-a papat cu placere nu a facut diaree nu i-au aparut bubite etc doar ca are dureri de burtica.E posibil sa fie de la sucul de mar?
Dati-mi un sfat va rog.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Mitzi76 spune:
Da, e de la suculet, dar daca se obisnuieste o sa treaca. si eu am patit asa la primii puiuti.
ariadnabr spune:
Daca diversificarea incepe de la 4-6 luni, de ce fortezi tu bietul stomacel la 11 saptamani?
Daca are dureri de burtica inseamna ca stomacelul nu e inca gata sa digere sucul. Eu l-as intrerupe. Corectez, NU l-as da la 11 saptamani. 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
Tecky spune:
LA MULTI ANI PICA SI MOBRIQ!SA FITI SANATOASE ALATURI DE PUIUTII VOSTRI!
Anna imi pare rau ca ai racit,vremea asta este tare inselatoare.Sper sa nu raceasca si Ioana,tin pumnii.Stiu ca iti este foarte greu sa respiri cu masca dar nu ai ce face.
Mai dar ce e cu Anaxena ca nu a mai scris de cateva zile?
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
Mitzi76 spune:
Asta asa e, eu i-as fi dat ceai de musetel.