Pepenasi de iulie-august 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Va suparati daca sunt si eu un pepenas intarziat care nu a fost la apelul odiseei? Ma numesc Toma Paul si m-am nascut pe 11 august, la Giulesti. Am avut 3600 g, 54 cm, nota 10. Mai am doi frati, Luca Sebastian de cinci ani si noua luni si David Tudor, de trei ani si unsprezece luni. As dori sa petrec impreuna cu voi urmatorii patru ani.

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Camy, .... pt Darius!!!

LA multi ani tuturor celor ce poarta numele de Matei!!!

Sun, multumesc de raspuns!!!

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mitzi, bine ai venit !

Cu aspiratorul fara sac , sotzul se declara multumit de el, cica face banii . L-am intrebat acu, sa spuna parere avizata dupa aproape 1 an.

pup you,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Gallyb banii i-am primit pe card, am optat pt varianta asta ca e mult mai comoda, folosesc si internet bankingul si pot vedea oricand ce am in cont, si fac si platile facturilor tot asa. Sialocxatia tot pr card o astept.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Multumim ca ne-ati primit! Vad ca vorbiti despre aspiratoare fara sac. Eu am unul cu canistra de plastic si sunt tare multumita de el. Cum se umple scot canistra si o vars. din cand in cand spal si filtrul epa. Este f bun. Am si eu o intrebare. Inca nu am intrat in CIC si vreau sa stiu cine va vireaza voua indemnizatia pe card, statul direct sau angajatorul la care erati? Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

CAPRI - sa inteleg ca al tau sotz manevreaza aspiratorul??? Moama... ce tare!
Vezi ca ti-am trimis mail pe yahoo ca am o nelamurire...

Multam de parerile despre aspiratoare. Maica-mea si-a luat pana la urma un BOSCH care cica se poate folosi si pe perdele si pe canapele sau asa ceva... n-am intrebat modelul, iar ca pret, vreo 5 milioane si ceva. Mi s-a parut rezonabil. Mada, la noi nu am vazut Dyson.

Fetele - ati inceput cumparaturile de Craciun? Ceva idei de cadouri? Ati vazut ceva interesant pe undeva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Annababy si eu tot pt card am optat, dar mi-a intrat doar alocatia pana acum. Merci pt raspuns.

Mitzi76 bine ai venit printre noi.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Mitzi - bun venit! Wow, 3! Sa va traiasca!

Banii respectiv nu mai vin de la angajator, el nu mai are nici o treaba cu tine dupa suspendarea contractului.
Cand depui actele de CIC duci si un extras de cont de la banca, stampilat si semnat. Nu merge cu orice banca - stiu ca merge daca ai card la BCR, Procredit... nu mai stiu de altii...

Mergi la inceput

O, multumesc mult, caci eu am avut doi angajatori si vreau CIC de la 1 ianuarie, ala cu 85%.
Edit: chiar am card la BCR
http://family.webshots.com/slideshow/567367970ObfSiD
http://family.webshots.com/slideshow/568708209tbfsBY

Mergi la inceput

Mitzi - tu cand termini postnatalul?

Mergi la inceput