fiv la cluj 3

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Dragele mele, norocul meu a fost in Austria, dar va doresc ca al vostru sa fie la Cj. Eu m-am aranjat pe viata pentru ca aseara la eco am vazut cum bat doua inimioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

moniland , felicitari si aici..am vazut si eu bebici tai..sa te bucuri de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

De#351;i nu am scris de mult totu#351;i s#259; #351;ti#355;i c#259; sunt al#259;turi de voi #351;i m#259; bucur c#259; încet, încet fiecare trece de partea cealalt#259; #351;i nu oricum #351;i cu bisuri, asta raportat la vestea recent#259; a lui Moniland, c#259;reia îi doresc s#259; se bucure pe deplin de aceast#259; perioad#259; din via#355;a ei care este nemaipomenit#259;.
Îmi place #351;i de entuziasmul #351;i curajul urâ#355;icei , este o adev#259;rat#259; lupt#259;toare #351;i în via#355;#259; trebuie s#259; fructifici fiecare clip#259;, altfel e pierdut#259;.
De asemenea am mai citit câte un mesaj de al vostru #351;i toate de altfel sunte#355;i în drum spre atingerea scopului, chiar dac#259; nu a#355;i început procedura propiu zis#259;.
Sper ca în curând toate s#259; v#259; realiza#355;i visul mult dorit.
#351;i m#259; mai gândesc c#259; de ce nu mi-a#355;i face #351;i mie o nor#259;... promit s#259; nu fiu o soacr#259; rea..... asta gândindu-m#259; la faptul c#259; nu o s#259; v#259; ajung#259; b#259;ie#355;ii lui Enni.... #351;i atunci decât la str#259;ini mai bine la prieteni.... hai c#259; am glumit, dar nu e exclus.
Mai nou chiar discut#259;m împreun#259; cu so#355;ul posibilitatea de a mai avea un copil, având în vedere c#259; ai no#351;tri deja sunt mari, #351;i cu atât mai mult cu cât atunci când eu am n#259;scut se cuno#351;teau prea pu#355;ine lucruri în România despre celulele stem.

Mergi la inceput

unde ati disparut fetelor? cum vine weekend ul cum plecati..
distractie sa aveti, daca mai stiti ceva de uratica, spuneti ne si noua..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Salutare fetelor!!!

Azi am fost la eco, dupa care am bagat o tura de shopping, abia acum am ajuns acasa. Totul e in regula spune dr., Raymond e mai maricel cu vreo 2 zile decat varsta gestationala iar Roland cu vreo 3 zile mai mic. Dr. a zis sa nu-mi fac griji ca nu e o problema, oricum de obicei e o diferenta intre gemeni. Si..... Raymond ne-a aratat putulica in toata splendoarea ei . M-a pufnit rasul ca mi s-a parut asa de maaaaareeeee Roland se pare ca e mai rusinos el n-a vrut sa ne arate decat fundicul, dar nu e prima data cand face asa.

brundria ai reusit sa rezolvi ceva azi???

jovana abia astept sa pui poze sa-ti vedem si noi burtica. Si sa te hotarasti odata cu numele ca azi maine incepe AMR-ul.

Fetelor de uratica ce mai stiti??? Cum merge recuperarea???

tuturor

Eni 27+ Raymond si Roland

Mergi la inceput

enni ineputul e ok, dar mai am de batut cale lunga cu toate hartoagele astea, dar sper ca merita si finalul va fi fericit ,asa camerg mai departe.
abia astept sa mi vad si eu ecografiile, cred ca este tare emotionant.ai grija de tine si de puiuti.
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jovana spune:

Buna v-am pus si eu poze cu burtica sa nu ma criticati ca nu va arat burtica.Sa intrati pe site-ul http://daily.webshots.com si am id-ul jovana07,am apucat sa fac numai 3 poze insa va mai pun pe zilele celelate altele mai noi si mai fain imbracata, ca acuma faceam mancare si nepoata-mea m-a pozat si mi le-a pus pe net.Va pup dulce si sa aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jovana spune:

Fetelor sper ca de data asta sa ma gasiti mai repede.Nu prea ma descurc cu aceste site-uri, sper sa ma intelegeti.http://community.webshots.com/album/569202036VeYvrw pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

jovana foarte frumoasa burtica, iti sta foarte bine graviduta . Sa ai grija de ea in continuare. Cate kg te-ai ingrasat pana acum?

Fetelor unde v-ati ascuns??? Uite, cum nu e uratica sa se agite pe aici si sa faca prezenta, cum dispareti si voi. Ati mai vorbit careva cu ea, cum se simte???

tuturor

Eni 27+ Raymond si Roland

Mergi la inceput

jovana, foarte frumoasa burtica , apropos chiar nu vrei sa ne spui numele bebelui sau nu te ai gandit inca ?

Mergi la inceput