fiv la cluj 3
Raspunsuri - Pagina 18
brunadria spune:
salutare,
am ajuns cu bine,totul e bine, doar ca si aici e frig.
maine merg la spital pt analize sa vad cu ce incep.
ce stiti despre uratica?a operat o?
va tin la curent maine,sunt tare obosita.
maddutz spune:
Ennni, da, de acolo confuzia. am vazut ca aveai inainte 26, pe urma 27, si ca-ti place sa schimbi semnatura
m-am gandit ca e varsta ta, nu a bebelusilor. nu-i nimic, urarile raman valabile pentru cei 2 juniori 
mara, azi nu ai dat semne de viata. stii ceva de uratica? nu am indraznit sa sun, m-am gandit ca poate doarme, sau poate e la reanimare. voi suna maine.
brunadria, succes maine la analize
Moniland, tu cum te simti?
mara72 spune:
Iata-ma si pe mine, a inceput febra sarbatorilor, nebunie la serviciu, alergatura prin oras la cumparaturi.Ieri am ajuns frinta de oboseala acasa, am intrat pe forum sa citesc ca doara sunt o dependenta
dar n-am mai apucat sa scriu. Nici eu nu stiu nimic de uratica, presupun ca a operat-o ieri, dimineata i-am trimis un mesaj da n-a raspuns. Poate o sun azi desi presupun ca e inca in terapie intensiva si nu stiu daca raspunde la telefon, vedem noi.
Enni, da, am vazut pozele, sunt foarte dragute, tu esti frumusica tare cu burtica iar casuta voastra e draguta. Eu n-am reusit sa pun poze, e tare complicat pentru mintea mea
da promit sa ma straduiesc mai mult
. Cit despre intilnire, oricum vei naste la cluj asa ca te vizitam la spital
brunadria si aici s-a facut destul de frig, urasc diminetile geroase cind ingheata totul inclusiv masina si m-as muta undeva unde e cald si bine si poti face plaja tot anul. Sa ne spui ce ai facut la analize.
maddutz si la mine functioneaza terapia prin shoping chiar daca nu imi cumpar mare lucru, ceva acolo o nimica toata. importanta e plimbarea dinainte si probatul ![]()
fetele va pup pe toate
brunadria spune:
neata,fetelor am cam dat o n bara ,am sunat la laborator si parca nu stiam ca analizele se fac in z2, dar sunt tare aeriana , desi in principiu sunt destul de organizata.offf iar am de asteptat si exacat dupa craciun trebuie sa le fac prin 27 cred, deci asta e o sa sun sa mi anulez programarea de pe 17.
cand stiti ceva despre uratica anuntati ne si pe noi restul,
maddutz spune:
salutare fetelor! 
m-a sunat uratica. e bine (atat cat poate fi dupa operatie, banuiesc). dupa cum banuiti, deja, azi a facut o mica plimbare (nu ne puteam astepta sa aiba stare)
acum o muta din terapie in salon. i-am zis ca ma abtin sa o invit azi la plimbare prin mall, caci va fi in stare sa vina! ![]()

sper sa pot ajunge azi in vizita pe la ea si va voi tine la curent.
o zi frumoasa si plina va doresc!
Moniland spune:
maddutz,multumesc de intrebare. In seara asta am prima eco, si am niste emotii de nu va pot spune.
Ennni spune:

maddutz multumim pt vestile despre uratica, ma bucur tare mult ca totul e in regula, oricum nu m-am gandit nici o clipa ca nu va fi. De asemenea nu ma asteptam sa stea ea mult la terapie intensiva
(eu dupa prima operatie am stat vreo 3 zile la terapie).
brunadria lasa ca timpul trece repede, acusica e 27 si intri si tu in focuri.
Moniland succes azi la eco. Imi inchipui ce emotii ai, si eu am trecut prin asta, dar sunt sigura ca totul e ok. Te asteptam cu amanunte.
mara72, uratica, jovana 
Eni
27+ 
Raymond si Roland
http://community.webshots.com/user/Ennni?vhost=community
Asa crestem noi
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Eni&year=2009&month=3&day=9&babycount=2
jovana spune:
Buna fetelor ? Esti frumoasa mai Ennni si cu burtica si fara burtica o sa va pun si eu poza cu burtica azi am fost la eco totul e bine BEBE sa intors cu capul in jos e ok sa ramina tot asa . Sa stricat calc de asta nu vam scris acum mia adus nepoata lept trebue sa cumpar altul dar e criza mai asteptam are bebe prioritate acum , Enni mam gindit la nume la mai multe dar nu stiu ce sa aleg tu cind vi la eco ? Mara te pup ce faci mergi la MM de sarbatori
Brunadria sa fi cuminte sa iti aduca mosul ceti doresti
Magduttza e super Spania nu si eu am fost la Costa Brava si la Barselona mia placut la nebunie sa o pupi pe uratica din partea mea sa imi spui si mie in ce salon e daca mergi la ia sa ii fac o vizita ca miine dupa masa merg sa imi iau concediu de la dr te
Va

pe toate
JOVANA 28 + 

brunadria spune:
fetelor nimic nu e castigat... mai am de pregatit o gramada de hartoage, sper sa le rezolv, daca nu ajung iar la cj.
ati fost pe la uratica? cum se simte?
jovana pune ne si tu poze cu burtica![]()

brunadria spune:
neata fetelor, nici o noutate?
eu intru in actiune merg sa ma inscriu la un dr de familie, desi sunt un pic dezorientata nu mi am imaginat ca e atata de umblat , incerc sa le rezolv incet si cu calm..sper sa reusesc..