fiv la cluj 3
Raspunsuri - Pagina 20
jovana spune:
Buna, mersi de complimente : Ennni eu m-am ingrasat 3kg cind faceam tratamentul iar dupa,10kg pina acum. Brunadria sa te vad cu burtica , o sal cheme pe bebe Catalin Ionut
va
mai vorbim jovana 29 + 

brunadria spune:
frumos nume
, jovana eu sper sa va arat si eu burtica in curand...
offf ce greu trece vremea si cate mai am de rezolvat..
eu cea optimista sunt cu moralul 0, nu mai vad odata capatul in lupta astan macar de ar fi un final fericit..
mara72 spune:
brunadria vezi ca vin cu
n-ai voie sa fii necajita si pesimista niciodata, cu atit mai mult acum. Asa ca ia vezi ca vin la tine, ce daca esti in franta crezi ca scapi nebatuta?
lasa ca se rezolva toate si hirtiile si toate formalitatile astea si te apuci de fiv. Din ianuarie sau februarie, ca deja suntem o gasca serioasa.
si acum
vesti de la uratica. Dupa cum banuiti au operat-o miercuri, au curatat aderentele si acum totul e ok, mai multe amanunte o las pe ea sa va dea. Azi deja se pregatea de externare, bintuia prin spital
asa ca, vazind doctorii ca s-a facut deja bine au hotarit sa o lase acasa. Asa ca miine o asteptam pe forum au amanunte despre viata din spital
enni jovana 
jovana spune:
BUNA Brunadria nu fi necajita moralu sus fi optimista nici sa nu te gindesti la prosti cind vei incepe fiv vei reusi cu gindul asta sa intri in 2009 capul sus ca ei batae te
Uratica te asteptam cu vesti cum a fost la cj
Mara Ennni 

jovana 29 + 

brunadria spune:
mara, mi a trecut ,sunt iar pe baricade , ieri am fost un pic intoarsa dar dimineata m am trezit bine
, asa ca dimineata mergem la paris ,de acolo joi in spania,asteptam o hartie de la securite social si nu au binevoit sa mi o trimita asa ca plec, poate cand ma intorc o am in posta, ca zi de zi ma gandesc la acelasi lucru.
de aceea ma duc un pic , nu stiu cate o sa apuc sa fac anul asta , eu am incercat dar nu depinde numai de mine.
sper macar analizele sa le fac pe 27, pe 30 am plecat la munte si iaca i gata anul.
brunadria spune:
jovana ,eu le as fi terminat toate de mult, dar aici nu e ca in romania ,asa ca nu mi ramane decat sa astept ,
merci de incurajari , clar nu renunt dar e tare greu sa astept,
uratica te asteptam..![]()
brunadria spune:
mara, tu repeti analizele inainte de fiv ul urmator?
maddutz pe unde umbli?
uratica , enni , jovana
uratica spune:
ha ha!! auzi la MARA...cica intru maine!!!crezi ca mai rezistam?????????
fetele..mi-a fost fff dor de voi!!!
deci..am ajuns deja acasica si hop top pe forum..asta dupa ce am facut de mancare..i-am pus sandwichuri sotului ptr maine..ei..sunt ff harnicuta!!!
bruni..ma bucur ca ai scris...eu nu te-am sunat ptr ca..chiar le zisesem fetelor..inainte de a pleca in cluj,mi-am scapat tel in apa!si..adio nr de tel..noroc ca nr marei si a lui madutz le aveam in mes private de pe forum!!dar al tau il aveam doar in tel..
deci..azi ma odihnesc un pic..ptr ca mi-au scos si firele,iar operatia este de vreo 20 cm(f mare!!)si mi-e un pic frica sa ma zbantui sau sa exagerez!am vrut insa sa va salut si sa va pupacesc tare tare tare de tot!!!!iar maine..promit ca vin cu povesti picante din sejurul meu in cluj!!!
ce pot sa va spun..e ca tot raul e spre bine!!!trei luni pauza cu antibebe, iar apoi fiv..ptr ca natural e riscant-pasibil de extrauterina-deoarece trompitele sunt ok,dar ptr ca au fost prinse in multe aderente e riscant!! asa ca in februarie-martie-incepem demersurile ptr fiv!!doar nu imi las fetele singure![]()
![]()
!!
de-abia astept!!
va pup pe toate fetele cu bebici si viitori bebici!!!si ne auzim maine!!!
mara72 spune:
brunadria eu am repetat la fiv 2 doar hormonalele care trebuie facute in zilele 2-5 deci doar vreo 5-6 analize, restul mi-a zis dr ca nu e necesar sa le repet. La fel voi face si pt urmatorul fiv, am vorbit deja cu dr si mi-a zis sa le refac doar pe astea. practic, din cite mi-am dat eu seama, tratamentul de stimulare il fixeaza in functie de aceste analize
brunadria spune:
heii, lume noua pe aici...
uratica bine ai revenit printre noi , ne a fost dor de tine..
asteptam povestioara despre sederea ta la cj.
mara aici sunt obligatorii toate desi le facusem tot in franta la fiv ul trecut dar sunt valabile doar 6 luni..
fetelor va deschid capitolul norocos...
o sa reusim toate impreuna...