FIV 201

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Nu va suparati pe mine ca n-am mai intrat dar ma seaca emotiile, zici ca sunt la primul FIV!
De sambata m-a luat si pe mine durerea de cap ce anunta menstruatia, ma gandesc ca totusi este prea devreme, dar poti sa stii? In acelasi timp de ieri (atunci mi-a dat prin cap) temp bazala era 7.5, iar azi 7.7, si nu usnt racita, asa ca ma gandeszc ca poate de asta ma doare.
Eu am intrat sa va reamintesc ca ne vedem joi la Tushin in bv.Lacul Tei la h18, cine vrea sa vina e bine venit, cine nu stie sa-mi dea PM.Va pup dulce pe toate si tin pumnii la toate si ne auzim si vedem joi!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Kora , nu stiu ce sa zis , sper sa o iei curand de la capat . Consultate cu Cocei sa vezi ce mai ai de facut.
Sheri distractie placuta si sper ca tu si Moniland sa ne dati vesti bune pr 20. Pt ridicarea moralului nostru
Ioanatugs cum merge injectatul?
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Suuuper, joi vin!

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Sheritra iubita, durerile de cap sunt de la hormonii astia multi pe care-i bagam in noi. Pe mine de ex. ma doare capul de cand am inceput inhibarea in fiecare zi dimineata vreo 3, 4 ore incontinuu. Si nu-mi trece cu tot Nurofenul din lume, asa ca nu te mai lua dupa semne. Fii optimista pe care o stiu, mai ai putin!
Cristinici maine repet FSH-ul si Estradiolul si miercuri merg cu ele la eco, cand voi fi in z 14 de inhibare. Ma doare rau capul si nu trece cu nimic. Of hormonii astia! Miercuri daca nu ma convinge nimeni ca dr. Dracea va fi la punctie, eu nu incep stimularea, m-am hotarat. Raman inhibata cu Dipherelinul asta si gata, rau nu are ce sa-mi faca si incep in ianuarie. Inca nu stiu ce sa fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

diana_d
si eu imi aduc aminte povestea ta si ma bucur sa aflu ca sunteti bine.Sa dea DD sa fii sanatoasa , sa te bucuri de bebe Daniel care este frumos foc si sa fiti fericiti ca va evti unul pe altul.
Moniland
te asteptam cu un test pozitiv,iti doresc din suflet sa reusesti !!!
Lavinutza
iti doresc multa bafta , spune-mi te rog ce tratament urmezi ?
Ioanatugs
Doamne Ajuta , iti doresc din suflet sa fie bine.
lilianaFi
sunt curioasa spre ce clinica vei merge !!! Oricum iti doresc din toata inima numai bine.

Mergi la inceput

Ioana, daca nu e Dracea cine ar putea fi la punctie?

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Shery Moniland multa bafta va doresc si pe 20 sa auzim numai vesti bune. Ce rau imi pare ca nu sunt in Bucureti ca veneam si eu la intalnire. Data viitoare.
IoanaTugs Bafat multa iti doresc si sa fie Dracea la punctie.
Ralu bafta
Anto bafta si tie sa fie cu ochisori.
Va pup dulce

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Elena, da, tebuie sa ne mai intalnim, sa ne povestesti cum a fost la Viena, ce ai vizitat.Vreau sa ajung si eu acolo intre injectii si monitorizari.

Impatience, dau o cafea, te conving sa apari?

Ralua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Buna, fetelor.
Antosit ce faci ai rezolvat problema?
Ioanatugs mult noroc miercuri si gandeste-te foarte bine ce faci.
Sheri,Moni,mai rezistati pana la test?Mult noroc pe 20.
Kora tu ca de obicei iti revii foarte repede dupa un esec.Esti de admirat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Vally, Fireyes, ... si toate cele care mi-ati scris aici sau pe pm va multumesc din suflet fetelor!Am sa urmez si sfaturile voastre si sper sa ma reglez.Ceva ceva se misca dar pe departe cat sa fie normal si sa fiu multumita!
Ioana sper din suflet sa iei hotararea cea mai buna pt. tine.Si eu sufar de dureri de cap (pe langa altele, dupa cum vezi!) iar dr. Cocei mi-a recomandat cu incredere PARACETAMOL-ul la nevoie.Ibuprofenul pe care il contine Nurofenul am inteles ca afecteaza endometrul.
Sheri!
Iana ce sa zic? Ceva-ceva se misca!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput