FIV 201
Raspunsuri - Pagina 8
Moniland spune:
pisic drag, nu plang dar am niste emotiiiiiii. Cateodata zic ca am reusit, cateodata zic ca nu. Acum cum o vrea DD, dar tare mi-ar place ca la vara sa-mi strang puiutul in brate.
pussi spune:
anto sper ca durerile astea sa prevesteasca ceva cu ochisori!
sheri, moni tot pe 20 a ramas ziua cea mare!
bettyde obicei cand fac incurcaturi de genul asta se cam adeveresc...am mai facut-o tot cu gemeni... in loc sa trimit SMS de felicitari gravidutei de gemeni, am trimit unei late fete care era nin plin FIV .. cu gemeni a ramas![]()
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
antosit spune:
Moni la multe inainte!(eu am o saptamana de la punctie
)Cafea si eu beau una pe zi , dar treaba tot nu si-o face
!
Pussimai am "putin"
si om vedea ce au prevestit!

Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
bubu73 spune:
Antosit
cred ca mititelul se cuibareste in burtica si ma rog sa stea acolo noua luni, asa ca iti dau un sfat...
eu am rezolvat constipatia band dimineata dupa ce ma trezeam cate un pahar de apa plata, dupa care mancam doua fructe kiwi...Am tinut-o asa cam o saptamana dupa care am redus la un kiwi si o tin tot asa, nici nu vreau sa ma mai gandesc prin ce crize treceam.
Incearca si tu...

toate fetele.
antosit spune:
Bubu-le merci de sfat, dar deja am incercat (ce e drept seara!) si cred ca mie kiw imi provoaca alergie pt. ca dupa primul fruct mi sa umplut instataneu gura de basici!!!Daca ati sti ce combinatii ciudate fac intre alimente v-ar umfla rasu.... si degeaba.Cred ca totul mi se trage de la utrogestan ca eu pana acum nu am mai patit-o chiar in halul asta!
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
vally spune:
la mine au efect super strugurii;
mananc seara si dimineata e ca un ceas
http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
viitoare "burtica"
fireyes spune:
Anto, si eu am patit asta in perioada de utrogestan si m-a rezolvat o lingura de tarate de grau (de la plafar) luata dimineata, pe stomacul gol cu iaurt, ca sa alunece... cam a doua zi am simtit efectul...
De Catalina2307 mai stie cineva noutati? cum a fost? sper ca e bine si ca e doar in pauza de forum...
still counting...
vally spune:
azi am fost din nou la monitorizare;pana acum e ok,nu a mai schimbat nimic la tratament;miercuri analize dimineata-iar dupa-amiaza impreuna cu rezultatele iar la monitorizare (eco) si vedem ce facem mai departe;s-ar putea ca punctie sa fie duminica; sa dea DD ca pana pe 26 sa fac si embriotransferul pt ca dr T pleaca pe 27 la un congres!

pe toate!
http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
viitoare "burtica"